• امروز : دوشنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳
1

رشد ۱۰۰ درصدی صادرات ایران به آفریقا در سال ۱۴۰۰/ عبور از تجارت یک میلیارد دلاری با آفریقا در ماه جاری

  • کد خبر : 66616
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۸
رشد ۱۰۰ درصدی صادرات ایران به آفریقا در سال ۱۴۰۰/ عبور از تجارت یک میلیارد دلاری با آفریقا در ماه جاری
معاون وزیر صمت گفت: در آفریقا شاهد رشد 100 درصدی صادرات به این قاره هستیم و در آبان سالجاری حجم صادرات با این کشورها از یک میلیارد دلار می‌گذرد.

به گزارش تجارت آوا به نقل خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، بازاری به بزرگی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر برای محصولات کشورمان وجود دارد به نام آفریقا، کشوری در حال توسعه با هزار میلیارد دلار تجارت سالانه که اغلب اقلام مورد نیاز خود را وارد می‌کند و حالا سفرای آن به دنبال دانش داخلی آمده اند.

علیرضا پیمان پاک معاون وزیر صنعت، معدن، تجارت، اخیرا با حضور در رسانه ملی اظهار داشت: در حوزه آفریقا شاهد رشد ۱۰۰ درصدی صادرات هستیم و در آبان ماه حجم صادرات با این کشورها از یک میلیارد دلار می‌گذرد. 

وی تاکید کرد: در سال‌های گذشته، ایران کشوری صادراتی نبوده و مازاد مصرف خود را صادر می‌کرد، اما هم اکنون کل زنجیره را صادراتی کرده‌ایم و زمانی که تولید مشترک باشد، باید تمامی استانداردهای طرف مقابل را اعمال کنیم. به‌طور مثال در حوزه لبنیات امروز سخت گیرانه‌ترین استانداردها را در حوزه اوراسیا و اروپا اعملا کرده‌ایم.

در پی این گزارش، آفریقا یک شریک تجاری قدیمی برای ایران است. قاره‌ای که ۲۰ درصد از خشکی‌‌ها و ۱۴ درصد جمعیت جهان را در اختیار دارد و طبقه گفته حسین گیوزاد، رئیس شرق آفریقای وزارت امور خارجه، صدها سال است که این ارتباط ادامه دارد. سرزمینی که هم می تواند خریدار محصولات و هم فروشنده مواد اولیه برای ایران باشد.

همچنین، حسین گیوزاد، رئیس شرق آفریقای وزارت امور خارجه، گفت: بازار محصولات ایرانی در این منطقه بسیار رونق دارد اما کمتر شرکت‌های ما به آن توجه می‌کنند. بعد از کشور‌های همسایه بهترین کشور‌ها برای صادرات خدمات فنی و مهندسی شرق افریقا است. تولید در این شرکت‌ها مزیت صادراتی هم دارد و می‌تواند از آنجا به کشور‌های اروپایی و امریکایی با تعرفه پایین صادر شود. شرق افریقا از نظر منابع بسیار غنی است. 

http://tejaratava.ir/?p=66616

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.