• امروز : یکشنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
2

آنچه در مجمع عمومی عادی سالانه شیران محقق شد

  • کد خبر : 123260
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۰
آنچه در مجمع عمومی عادی سالانه شیران محقق شد
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران با حضور ۸۲ درصد سهامداران روز سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد.

به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط عمومی کارگزاری بانک صنعت و معدن، سعید زرندی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران ، در این مجمع ضمن توضیحات جامع در خصوص عملکرد شرکت به طرح های توسعه این شرکت اشاره کرد و اظهار داشت: تولید الکلهای شوینده از طرحهای بزرگ و کلان تعریف شده در مجموعه است این طرح به تولید محصولاتی با کاربری مشابه آلکیل بنزن خطی در سبد بالادستی صنایع شوینده است.
مطالعات تکمیلی امکان سنجی اولیه و تصمیم گیری برای نحوه اجرا انجام شده است در حال حاضر انتقال تکنولوژی و انجام فرایند سرمایه گذاری و عملیات اجرایی در دستور کار این طرح است.‌
وی افزود: با توجه به نیاز بازار به روغن ترانسفورماتور و واردات ده ها هزار تن از این محصول در کشور و در راستای گسترش سبد محصولات شرکت پس از تکمیل دانش فنی تولید از مهرماه سال جاری تولید محصول آغاز گردید و فرایند تولید و فروش ۱۴۰۰ تن از این محصول در حال انجام است که بیش از ۷۰۰ تن محصول تولید و تحویل شده است .
همچنین با توجه به سودآوری مناسب این فرآورده این روند همچنان ادامه دارد و براساس قرارداد موجود، با بهبود ویژگی های فنی این محصول فروش بیش از ۲.۰۰۰ تن در سال آتی در دستور کار قرار دارد و هدف اصلی این پروژه، صادرات محصول نهایی با استانداردهای بین المللی است.
زرندی تصریح کرد: در این راستا به منظور دستیابی به فرمولاسیون و روش تولید جدید و نزدیک شدن به استاندارد و نتایج بهتر توافقاتی با شرکت پترو فناور جوان چهل ستون انجام شد که محصول با فرمولاسیون جدید قابلیت فروش با قیمت مناسب و استاندارد خوب در بازارهای داخلی و خارجی را داشته باشد.
در مجموع ۲۹۶ هزار تن تولید در آلکیلات سنگین، آلکیل بنزن خطی، نرمال پارافین داشتیم که مجموع ظرفیت تولید ۱میلیون و ۲۵۷ هزار تن در سال است.
مدیر عامل صنایع شیمیایی ایران به این موضوع که درآمد عملیاتی شرکت رشد ۲۵ درصدی اشاره کرد و افزود: این در حالی است که کاهش ۳۰ درصدی قیمت lAB را در بازار جهانی داشتیم.
زرندی در خصوص بخشی از فعالیت های انجام شده در شرکت اذعان داشت: با توجه به نوسانات زیاد روی ظرفیت راکتور واحد پاکول در برخی از runها که طی چند سال اخیر ایجاد و باعث کاهش ظرفیت تولید در آن run شده بود بررسی ها، مطالعات و تست های مربوطه جهت شناسایی و رفع عیب این مشکل آغاز شد که خوشبختانه منشا این مورد شناسایی و رفع گردید و این موضوع باعث شد حداکثر بهره برداری از کاتالیست واحد پاکول و بالتبع آن افزایش تولید و کاهش هزینه ها به دنبال داشته باشد.
همچنین با وجود بحران انرژی برق در کشور و تصمیم مدیریت ارشد سازمان در خصوص احداث فاز دوم نیروگاه خورشیدی طرح افزایش ظرفیت نیروگاه خورشیدی از ۳ به ۶ مگاوات آغاز شد.
با توجه به رویکرد جدید شرکت در خصوص بارگیری و فروش محصولات به صورت فله و خرده فروشی ، سامانه بشکه پرکنی خریداری و نصب شد و در حال آماده سازی برای بهره برداری است.
مدیر عامل شیران در خصوص اجرای طرح توسعه و افزایش ظرفیت تولید الکیل بنزن خطی یل بنزن خطی ((LAB2گفت: طرح توسعه LAB 2 در حال حاضر ۶۴درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ظرفیت اسمی آن ۱۰۰هزار تن در سال است .‌ این طرح در نیمه دوم ۱۴۰۳به بهره برداری می‌رسد.
تولید الکل چرب ، جایگزین آینده LABخواهد بود و با این نگاه وارد این حوزه شدیم. مطالعات بازار انجام‌شده ، با چند تولید کننده دنیا صحبت شده و تیم هایی را توانستیم  شروع به کار بگیریم ظرفیت آن هم سالانه ۶۰هزار تن است و این طرح در بندر عباس اجرایی خواهد شد.
زرندی در ادامه به طرح توسعه LABبا تکنولوژی Detal اشاره کرد و افزود: از اردیبهشت ۱۴۰۱، شروع مجدد طرح به معاونت نوآوری و توسعه ابلاغ گردید و براساس نظرات کارگروهی متشکل از معاونان و مدیران شرکت، مقرر شد برای کسب اطمینان از کامل بودن مدارک مهندسی موجود طرح از شرکتهای مهندسی مشاور معتبر ایرانی دعوت به عمل آید
در این راستا با چندین شرکت معتبر مهندسی کشور مذاکرات و یا مکاتبات لازم صورت گرفته است. در حال حاضر مطالعات این طرح از جنبه فنی و اقتصادی پایان یافته راهکارهای رفع گلوگاه های موجود شناسایی شده، زمین و مجوزهای مربوطه تامین گردیده برنامه زمان بندی فازهای مهندسی و عملیاتی اولیه تدوین شده و در دست اجرا است و ظرفیت این مجموعه ۱۰۰هزار تن در سال است و سالانه ۱میلیون ۱۰۹هزار تن نفت سفید خوراک این مجموعه خواهد بود.
اهم پیگیری های انجام شده برای اصلاح قرارداد خوراک ؛
📌اخذ مجوز اقدامات از بانک صنعت و معدن
 📌ارجاع موضوع به مقامات دولتی وفق قرارداد
 📌درخواست رسیدگی از وزیر نفت
📌نمونه برداری از محصولات شرکت توسط نمایندگان وزارت نفت
📌دریافت نامه حکمیت معاون برنامه ریزی وزارت نفت
📌عدم پذیرش حکمیت از سوی شرکت پالایش و پخش
📌درخواست رسیدگی از حوزه معاون اول
 📌اعلام نظر پژوهشگاه صنعت نفت در خصوص برش های برگشتی
📌خرید نفت از پالایشگاه
📌اصلاح پروانه برداری
📌استاندارد سازی محصول
📌آغاز فروش محصولات جانبی در بورس انرژی
📌 تفاهم شد برگشتی ،  ۳۰درصد محصولات   شرکت که به پالایشگاه اصفهان میداد،   در اختیار شیران قرار می گیرد.  
📌موضوع پرونده خوراک احتمالا در فروردین ماه به نتیجه می رسد.
دعاوی مطالبه وجه بیش از ۱۰۰میلیون درهم علیه شرکت شیران ، در محاکم امارات مطرح و بابت اصل خسارت تاخیر ، مبلغی بالغ بر ۱۶۶میلیون درهم  به نفع شرکت رای صادر شد و رای دادگاه تجدید نظر در امارات به نفع شرکت تایید شد.
پیرو ضرورت خرید کامل نفت سفید از پالایشگاه تبریز ، اصفهان  …، لازم است محصولات جانبی تولیدی رافینیت برش سنگین و برش سبک پس از استاندارسازی در بورس انرژی عرضه و فروخته شود.
 وی افزود: واحد فروش شرکت در کمتر از ۴ ماه توانسته حدود ۲۰ هزار تن از این محصولات را پس از بازاریابی های بسیار در بورس انرژی عرضه کرده و بفروش برساند.
 ️فروش این محصولات از سال ۱۳۹۲ تاکنون انجام نشده و برای ورود به این بازار پس از ده سال تلاشهای سیاری صورت گرفته است. این مهم موجب افزایش درآمد بالا رفتن گردش نقدینگی و ایجاد ارزش افزوده بستند برای سهامداران شرکت می شود.
شرکت توانست در حوزه بازرگانی ، استاندارد امکان صادرات مستقیم محصولات به کشور هندوستان را دریافت کند.

http://tejaratava.ir/?p=123260

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.