• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
6

جایزه استارت‌آپی استاد محمد کریم فضلی فرصت طلایی برای استارت‌آپ‌ها

  • کد خبر : 99770
  • ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ - ۲:۱۰
جایزه استارت‌آپی استاد محمد کریم فضلی فرصت طلایی برای استارت‌آپ‌ها
دکتر مرجان مهدوی غروی مسئول تجاری‌سازی و دبیر جشنواره جایزه از دانشگاه گلرنگ گفت: در راستای مسئولیت اجتماعی و حمایت از استارتاپ‌ها و کسب و کارها جایزه استارت‌آپی استاد محمد کریم فضلی راه‌اندازی گردید که عملاً با این جایزه بتوانیم به استارتاپ کمک کنیم.

علیرضا ملاحتی – به گزارش تجارت آوا، خانم دکتر مرجان مهدوی غروی مسئول تجاری‌سازی و دبیر جشنواره جایزه از دانشگاه گلرنگ زیر مجموعه گروه صنعتی گلرنگ در نشست خبری با مطرح نمودن موضوع فوق ادامه داد: جایزه استارت‌آپی استاد محمد کریم فضلی در سال ۱۳۹۹ توسط خانم دکتر فضلی به آقای دکتر فضلی پیشنهاد گردید و در آن زمان توسط ایشان پذیرفته شد و مسئولیت اجرای آن به دانشگاه گلرنگ محول گردید. این موضوع در راستای مسئولیت اجتماعی و حمایت از استارت‌آپ‌ها و کسب و کارها در برنامه گروه صنعتی گلرنگ و دانشگاه گلرنگ قرار گرفت که اولین دوره آن در سال ۱۴۰۰ برگزار شد و ۶۷۵ استارتاپ در جایزه اول شرکت کردند.

وی ادامه داد: پروسه ارزیابی آنها در سه مرحله صورت گرفت، اولین مرحله توسط دانشگاه گلرنگ انجام شد و تعدادی از آنها برگزیده شدند که در مرحله دوم توسط مدیران میانی گروه صنعتی گلرنگ ارزیابی گردیدند و به مرحله سوم راه پیدا کردند که در آن مرحله توسط مدیران ارشد گروه صنعتی گلرنگ ارزیابی‌ها صورت گرفت. در اجرای این پروسه هدف اصلی آن بود که حداکثر استفاده از استارتاپ‌ها صورت گیرد.

یکی از مراحلی که در این ارزیابی‌ها در نظر گرفته شد آن بود که در مرحله دوم استارتاپ‌هایی که قابلیت سرمایه‌گذاری در آنها وجود داشت و امتیازهای لازمه را کسب کرده بودند عملاً از روند جایزه خارج شدند و مستقیم به پروسه سرمایه‌گذاری رفتند و مابقی آنها به مرحله سوم راه پیدا کردند.

وی در خصوص شرایط مناسب و محاسن حضور استارتاپها در این پروسه گفت: حتی از طرفی برخی استارتاپ‌ها که به روش‌های عملیاتی آگاهی نداشتند، مواردی همچون چگونه می‌توانیم بفروشیم یا تیم را با هم منسجم کنید و غیره در روند ارزیابی در مرکز رشد دانشگاه گلرنگ به آنها آموزش داده شد و آنها نیز توانستند حداکثر استفاده را از این شرایط ببرند.

در اولین دوره برگزاری جایزه در سال ۱۴۰۱ تعداد ۶۷۵ استارتاپ شرکت کردند و ۳۳۹ مورد از آنها به مرحله دوم راه پیدا کردند و ۴۰ مورد از آنها به مرحله سوم رسیدند و همچنین ۴۰ استارتاپ وارد پروسه سرمایه‌گذاری شده و به گروه صنعتی گلرنگ پیوستند و در نهایت ۱۶ استارتاپ به مرحله نهایی و برگزیدگی رسیدن که به آنها جوایز ارزنده‌ای داده شد. مبلغ جمع این جوایز ۶ میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان بوده که آنها با این مبلغ توانستند کسب و کار خود را رشد دهند.

در سال ۱۴۰۱ دور دوم جایزه برگزار شد که ۶۹۷ استارتاپ شرکت کرده بودند که ۲۲۰ مورد به مرحله دوم راه پیدا کردند در عین‌حال از آنها ۴۰ مورد برای سرمایه‌گذاری انتخاب شدند و در ادامه ۸۱ مورد به مرحله سوم رفتند و در نهایت ۱۱ استارتاپ برگزیده شدند که جوایز ارزنده‌ای به آنها تعلق گرفت. مجموع کل مبلغ این جوایز ۷ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بوده است.

دکتر مهدوی افزود: یکی از موارد مهم در این جایزه این است که استارتاپ‌ها در تمامی حوزه‌ها می‌توانند فعالیت داشته باشند و می‌توانند برای این جایزه ثبت نام کرده و مورد ارزیابی قرار بگیرند، آنچه که جایزه استارت‌آپی استاد محمد کریم فضلی را با دیگر جایزه‌ها متمایز می‌کند این است که گروه صنعتی گلرنگ در مجموع ۷ هلدینگ بزرگ دارد که بالغ بر ۴۵۰ شرکت در زمینه‌های مختلف در آن فعال می باشند، شرکت های گروه در واقع در تمامی حوزه‌ها از جمله صنعت، خدمات، کشاورزی، فروشگاه زنجیره‌ای، مواد خوراکی، خودرو برقی، پالایشگاه نفت، صنعت طلا و غیره فعالیت دارند. و عملاً این امکان برای استارتاپ‌ها وجود دارد در همه حوزه‌های فعالیتی دراین جایزه حضور پیدا کنند. و این امکان وجود دارد در همه زمینه‌ها برای آنها سرمایه‌گذاری انجام داد و آنها جذب گروه صنعتی گلرنگ شوند.

وی در خصوص حمایت‌های بیشتر از استارتاپ‌ها گفت: آنها می‌توانند در فن بازار نیز شرکت کنند و محصول خود را ارائه کنند و از طرفی در دانشگاه گلرنگ شرایط به گونه ای محیا است که آنها می‌توانند کوچ شوند و دوره‌هایی با تخفیفات ویژه‌ای ببینند که برای آنها در نظر گرفته شده است. همچنین در مرکز رشد دانشگاه امکاناتی نیز برای آنها در نظر گرفته شده است، حتی برای برخی از آنها محل استقرار نیز مهیا گردیده است.

دکتر مرجان مهدوی در خصوص معرفی دانشگاه گلرنگ گفت: دانشگاه گلرنگ از گروه سازمانی مجموعه گروه صنعتی گلرنگ بوده که دپارتمان کاملاً مجزا دارد و هدف اصلی آن بازوی علمی و فناوری گروه صنعتی گلرنگ می باشد. و همین عامل باعث می‌شود درگاه استارتاپ‌ها از دانشگاه بتواند بیشترین تاثیرگذاری را داشته باشند.

از طرفی دانشگاه گلرنگ بخش علمی کاربردی است که زیر مجموعه وزارت علوم می‌باشد و البته دپارتمان‌های ما به صورت مستقل هستند تا بتوانند بهترین تاثیرگذاری و کمک در حوزه آموزشی و بخش کسب و کار و مرکز علمی کاربردی را داشته و خدمات ارائه کنند. و اینکه بتوانیم در حوزه تجاری‌سازی و کمک به استارتاپ‌ها از طریق مرکز رشد دانشگاه گلرنگ تاثیرگذاری خوبی داشته باشیم و شرایط خدمتگزاری برای آنها را فراهم نماییم.

وی در پایان به زمان برگزاری سومین دوره جایزه اشاره کرد و گفت: اختتامیه سومین دوره جایزه استارت‌آپی استاد محمد کریم فضلی هفته آخر بهمن و هفته اول اسفند ماه برگزار خواهد شد. و البته افزود ارزیابی‌ها شروع شده است و در عین حال کماکان ثبت نام ادامه دارد و استارتاپ‌ها می‌توانند تا آخر مهر ماه ثبت نام کنند و البته ممکن است این مهلت تمدید نیز بشود.

https://tejaratava.ir/?p=99770

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.