دکتر مسعود احمد زاده اظهار کرد : یکی از نگرانی و دغدغه هایی که اکنون وجود دارد این است که غذایی که سر سفره مردم می آید تا حدودی آلوده به سموم و کود های شیمیایی است لذا اگر ما بخواهیم مسائل سلامتی را در جامعه حل کنیم باید نگاهمان به کشاورزی اصلاح شود .
وی مطرح کرد : خوشبختانه اکنون به کمک پروبیوتیک های گیاهی و حمایت برخی شرکت ها موفق شدیم بخش اعظم دستاوردهای دانشگاهی مان را تجاری کنیم .
این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران بیان کرد : برخلاف ادعای برخی افراد که می گویند دانشگاه با جامعه بیگانه است باید گفت که واقعیت اینگونه نیست و ما حرف های زیادی برای گفتن و برخی محصولات داریم که منتهی مورد غفلت و بی توجهی قرار می گیرد به طور مثال برخی افراد به دلیل پایین بودن کیفیت آرد نان وقتی مراجعه می کنید و از کیفیت پایین شکایت می کنند برخی افراد ، برخی افزودنی ها را برای رفع مشکل به آرد می زند ، در صورتی که با افزودن پروبیوتیک ها این مشکل را می توانیم حل کنیم ودستاورد های علمی متفاوت دیگر نیز می تواند مشکلات بسیاری را حل کند .
بخش اعظم مسائل اصلی سلامت مردم را باید با کشاورزی حل کنیم. به طور مثال در جامعه ما فقر آهن بسیار زیاد است منشا آن این است که گیاهانی که سر سفره افراد جامعه و یا به عنوان غذای دام استفاده می شود آهن کافی ندارد که بهترین گزینه مصرف پروبیوتیک های گیاهی است .