• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
6

برگزاری نشست مشترک هلدینگ صنایع عمومی تامین با هیئت روسی از دانشگاه اسکلکوو مسکو

  • کد خبر : 73262
  • ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۴
برگزاری نشست مشترک هلدینگ صنایع عمومی تامین با هیئت روسی از دانشگاه اسکلکوو مسکو
نشست مشترک توسعه همکاری بین هلدینگ صنایع عمومی تامین که یکی از هلدینگ‌های نه گانه شستا به مدیرعاملی آقای دکتر محسن محمدی و هیئت ۲۶ نفری روسی از دانشگاه اسکلکوو مسکو به مدیریت دکتر ریمایگا که با هماهنگی مهندس شاملی دستیار ویژه وزیر نفت و هماهنگ کننده جلسه از طریق کمیسیون انرژی ایران و روسیه می باشد برگزار شد.

به گزارش تجارت آوا، در این نشست ابتدا مهندس شاملی دستیار ویژه وزیر نفت و هماهنگ کننده جلسه از طریق کمیسیون ویژه ایران و روسیه انجام شد گفت: وزارت نفت ایران متولی کمیسیون مشترک ویژه ایران و روسیه است و نقش تسهیل کننده ورود شرکت‌های دولتی و خصوصی ایران و روسیه به بازار دو کشور را دارد. البته از این رو هلدینگ صنایع عمومی تامین را انتخاب کردیم چون بخشی از کار میهمانان روسی غیر نفتی است.

دکتر محسن محمدی مدیرعامل هلدینگ صنایع عمومی تامین نیز در ادامه این جلسه گفت: فرصتی فراهم شد که در خدمت شما میهمانان از کشور روسیه که در حوزه های دانش بنیان فعال هستید باشیم. هلدینگ صنایع عمومی تامین یکی از شرکت های بزرگ اقتصادی کشور است که علاقه زیادی به توسعه کسب و کار دانش بنیان دارد و این هلدینگ در عرصه‌های مختلف فعالیت می کند.
مدیرعامل هلدینگ صنایع عمومی تامین ادامه داد: بخش بزرگ فعالیت ما در حوزه کشاورزی و دامپروری است و در کنار آن صنایع لوازم خانگی، الکترونیکی و سلولزی را هم داریم از این رو از شرکت ها و متخصصین این امر که امکان همکاری مشترک دارند استقبال میکنیم و تمایل به همکاری مشترک با آنها داریم.
دکتر محسن محمدی افزود: ما بخشی از زیست بوم فناورانه ایران هستیم. در ایران حدود ۸۰۰۰ شرکت دانش بنیان، ۱۷۴۰ شرکت خلاق، ۱۷۰ شرکت شتابدهنده فناوری و ۳۵۰ مرکز نوآوری داریم همچنین ۶۵ صندوق خطر پذیر پژوهشی و فناوری نیز در کشور داریم.
فناوری های راهبردی متمرکز در ایران حوزه اقتصاد دانش‌بنیان، حوزه اقتصاد دیجیتال هوشمند سازی، حوزه اقتصاد حمل و نقل، حوزه زیست فناوری، حوزه نانو، حوزه محیط زیست، حوزه فناوری شناختی، حوزه آب و انرژی، حوزه فتونیک لیزر، حوزه گیاهان دارویی و حوزه سلول های بنیادی است که ما به برخی از آنها را ورود کرده ایم.
وی ادامه داد: مثلاً اصلاح نژاد و ژنتیک دام ها و حوزه هوشمندسازی پایش دام، تلویح ivf ، مقاوم‌سازی دام های بومی، فناوری دانش بنیان، حوزه لبنی از جمله محصولات فرعی و سایر محصولات لبنیات و بحث کشت هیدروپونیک و مکمل‌های غذایی دام است و علاقمند هستیم که از ایده‌های جدید استقبال کنیم و دستاوردهای خودمان را به اشتراک بگذاریم. همچنین در حوزه لوازم خانگی و بخش های دانش بنیان که انجام داده ایم شامل تلویزیون‌های هوشمند، دستگاه ضدعفونی کننده هوا خانگی و صنعتی، عینک چند بعدی برای درمان تنبلی چشم کودکان و غیره است.
محمدی افزود: ما در حوزه امنیت غذایی کشور فعال هستیم و همکاری با شرکت‌های روسی اهمیت زیادی دارد. شرکت صنایع عمومی تامین یکی از هلدینگ های نه گانه شستا است و شستا هم ذیل وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ایران میباشد. البته در حوزه‌های مختلف هلدینگ های همتراز نیز در شستا وجود دارد که در بخش‌های بورس بانک بیمه، اپراتوری و اینترنت، معادن فلزی و غیرفلزی، تولید انرژی، تولید دارو، بخش نفت و گاز و پتروشیمی، حمل و نقل دریایی و ریلی و سیمان و ساختمان فعال هستند.
وی ادامه داد: ارزش روز بورس در ایران ۲۵۰ میلیارد دلار است و ارزش بورس شستا در ایران حدود ۷ میلیارد دلار است.
صنایع عمومی تامین در دو بخش عمده کشاورزی دامپروری و لوازم خانگی حضور مستمر تمرکز دارد همچنین ما دو درصد شیر کشور را تامین می کنیم که در پنج سال آینده ۱۰ درصد خواهد شد یعنی به میزان یک میلیون تن می رسد.
مدیرعامل هلدینگ صنایع عمومی تامین افزود: ما به دنبال تکمیل زنجیره ارزش هستیم که از همکاری در این زمینه استقبال می‌کنیم. در حوزه کشت و زراعت، تأمین نهاده‌های دامی، در حوزه صنعت دامپروری تولید شیر خام، کارخانجات صنایع تبدیلی لبنی، زنجیره ارزش و لوازم خانگی و الکترونیکی نیز تمایل بر همکاری داریم.
ما شیر خام، شیرخشک، خامه، پودر آب پنیر، تلیسه، اسپرم اصلاح شده دام، گندم، جو و علوفه دام را تولید می کنیم. در حوزه لوازم خانگی یخچال، فریزر، تلویزیون های ال ای دی، کولر، اسپیلت، ماشین لباسشویی و جاروبرقی را تولید داریم. تولید شیر در مجموعه از ۹ هزار تن به ۲۰۰ هزار تن رسیده که تا ۵ سال آینده به یک میلیون تن خواهد رسید. در تولید محصولات لوازم خانگی از ۱۰ هزار دستگاه به ۲۰۰ هزار دستگاه رسیدیم و در ۵ سال آینده به یک میلیون دستگاه خواهیم رسید.

پیشنهاد ما برای همکاری در سه بخش تحقیق، توسعه و مشارکت برای تکمیل زنجیره ارزش و فعال سازی ظرفیت‌های موجود و توسعه واحدهای جدید با جذب سرمایه‌های روسی و کشت فراسرزمینی با توجه به اقلیم کشور روسیه می باشد.

دکتر ریمایگا مدیر هیئت حاضر از دانشگاه اسکلکوو مسکو نیز در ادامه این جلسه گفت: تشکر می‌کنیم که این جلسه را ترتیب دادید و خوشحال هستیم این جلسه با این جدیت دنبال می‌شود. هدف اصلی ما از این جلسه و دیدار از ایران بررسی منافع مشترک می باشد و اینکه چه پتانسیل‌هایی در این حوزه ها وجود دارد که بر آن متمرکز شویم، پیرو شناخت ها و صحبت هایی که با دوستان ایرانی داشتیم و علاقه ای که نشان دادند ما هم مشتاق حضور و همکاری شدیم.
مجموعه ما تجارب متعدد و گسترده بانکی، صنایع آی تی و نفت و گاز دارد. ما دو هدف در حوزه علم و فناوری اطلاعات داریم که می خواهیم به اشتراک بگذاریم.
دکتر ریمایگا افزود: ما می‌خواهیم متوجه شویم که چگونه کمپانی ها می‌توانند در ایران فعالیت کنند. ما قصد داریم از بعد آکادمیکی به ۵ وجه اقتصادی ایران بپردازیم. مواردی همچون ارتباطات بین فرهنگی، خلاقیت، نوآوری های نوین، بانکداری، صنعت، فروش عمده، هنر و بیزینست را متوجه شویم که چگونه در این زمینه ها می توانیم فعالیت و همکاری کنیم.
مدیر هیئت حاضر از دانشگاه اسکلکوو مسکو در پایان گفت: ما خوشحال می‌شویم ایده ها و نقطه نظرات را به اشتراک بگذاریم و ارتباطات موثر را ایجاد کنیم که بتوانیم ارتباطات اقتصادی و فرهنگی را ایجاد و توسعه دهیم و خوشحالیم روابط عمیق و گسترده بین دو کشور ایجاد شود.

https://tejaratava.ir/?p=73262

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.