به گزارش تجارت آوا ، محمدحسن علمداری مدیر امور اعتباری بانک مسکن با بیان اینکه سبد تسهیلاتی متنوع بانک مسکن با هدف جهش تولید و رونق بخشی به تمامی بخش های ساخت و ساز کشور طراحی و تدوین شده است، به پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، گفت: در این میان حمایت از ساکنان بافت های فرسوده شهرهای کشور از طریق پرداخت تسهیلات ارزان قیمت جهت احیا و نوسازی املاک واقع در این محدوده های شهری نیز یکی از بخش های مهم این سبد تسهیلاتی بوده و برای محقق شدن این هدف، بانک مسکن به عنوان تنها بانک تخصصی فعال در حوزه مسکن، در این مسیر پیشرو بوده است.
وی با اشاره به کارنامه تسهیلات دهی بانک مسکن به این حوزه عنوان کرد: از ابتدای دوره تسهیلات دهی یعنی سال ۹۸ تا پایان ۲۴ مهرماه سال جاری، بانک مسکن مطابق با تعداد پرونده های معرفی شده به شعب بانک در استان های مختلف، تعداد۱۴ هزار و ۷۴۸ واحد مسکونی برای اخذ تسهیلات به مرحله انعقاد قرارداد رسانده است. مبلغ تسهیلات منعقده برای این تعداد واحد مسکونی بالغ بر ۹۳۰ میلیارد و ۸۴۳ میلیون تومان بوده است.
وی ادامه داد: از مجموع رقم تسهیلات منعقد شده نیز، تا پایان این تاریخ رقمی در حدود ۶۷۴ میلیارد و۸۶۹ میلیون تومان به متقاضیان پرداخت شده است.
علمداری با تاکید بر آنکه محل تامین اعتبار بخشی از تسهیلات پرداختی از منابع داخلی بانک و بخشی از محل قرارداد عاملیت بوده، اظهار کرد: از میان استان های کشور، پس از تهران، استان های آذربایجان شرقی، اردبیل و خراسان رضوی بالاترین آمار به لحاظ تعداد واحدهای مسکونی که به مرحله انعقاد رسیده اند را دارند.
به گفته وی تاکنون دو قرارداد عاملیت با وزارت راه و شهرسازی منعقد و همکاری گسترده ای آغاز شده است. قرارداد دوم عاملیت در سال جاری منعقد شده است.
وی به جزییات آمار تسهیلات منعقد شده در استان های کشور پرداخت و گفت: استان تهران با تعداد ۳ هزار و ۹۸۳ واحد مسکونی در رتبه نخست و پس از آن استان آذربایجان شرقی به تعداد ۹۹۰ واحد مسکونی، اردبیل به تعداد ۹۴۶ واحد مسکونی و خراسان رضوی به تعداد ۹۲۱ واحد مسکونی دارای بیشترین آمار تسهیلات منعقده به لحاظ تعداد واحد مسکونی طی دوره مذکور بوده اند.
مدیر امور اعتباری بانک مسکن همچنین تاکید کرد: در قالب دومین قرارداد عاملیت که در سال جاری به جریان درآمده است این قول به وزارت راه و شهرسازی داده شد تا با لحاظ دو شرط شامل وجود منابع در چارچوب سیاست های اعتباری بانک مسکن در سال جاری و همچنین در صورت وجود درخواست سازنده حرفه ای، تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات نوسازی برای بافت فرسوده پرداخت شود.
وی در پایان گفت: پیشرفت حداقل ۲۰ درصدی پروژه ساختمانی، نداشتن چک برگشتی و بدهی معوق بانکی از جمله شرایطی است که یک پروژه نوسازی برای مراجعه به بانک و ثبت درخواست اخذ تسهیلات نوسازی باید دارا باشد.
پاسخگویی به ۱۴ هزار و ۷۴۸ پرونده نوسازی در کشور
مدیر امور اعتباری بانک مسکن از تسریع جریان نوسازی بافت فرسوده استان های مختلف کشور با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت از سوی این بانک خبر داد.
https://tejaratava.ir/?p=4423