• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
11

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: نرخ دلار در بودجه سال آینده حدود ۲۳ هزار تومان برآورد می شود

  • کد خبر : 40732
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۷
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: نرخ دلار در بودجه سال آینده حدود ۲۳ هزار تومان برآورد می شود
نرخ دلار در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کشور حدود ۲۳ هزار تومان برآورد شده و ارز ترجیحی یا همان ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی حذف خواهد شد.

به گزارش تجارت آوا به نقل از الف، علی‌اصغر عنابستانی نماینده مجلس شورای اسلامی  در آستانه تقدیم لایحه بودجه از سوی دولت در  گفتگویی اختصاصی با پایگاه خبری دنیای سرمایه‌گذاری با اشاره به اینکه لایحه بودجه سال آینده  براساس برنامه‌محوری بسته خواهد شد،گفت: این بودجه ، پروژه محور نیست و سرفصل‌های پروژه‌ای از آن حذف شده و خواندنی‌تر و فهمیدنی‌تر شده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم از افزودن پایه‌های مالیاتی جدید در لایحه  بودجه سال ۱۴۰۱ خبر داد و تاکیدکرد: در بخش درآمدهای بودجه سال آینده، علاوه بر اخذ مالیات از خانه‌ها و خودروهای لوکس ، دریافت مالیات بر عایدی سرمایه همچون ساختمان، زمین، ارز، سکه و…پیش بینی خواهد شد به طوری‌که، اگر فردی هر کدام از این اقلام را بیش از مدت زمان تعیین شده در قانون، نگهداری کند و قصد فروش آن را به قیمت بالاتر داشته باشد، باید مالیات ناشی از افزایش قیمت کالا که بدلیل رشد  تورم بوده  را پرداخت کند.

عنابستانی راه دیگر دولت برای درآمدزایی در بودجه سال آینده را، استفاده از مولد دارایی دانست و گفت: بسیاری از دارایی های دولت، مانند شبکه برق یا راه‌آهن که نگهداری از آن ها هزینه‌های زیادی دارد، به بخش خصوصی واگذار شود  تا هم دولت، تامین درآمد کند و هم موجب اشتغال‌زایی و درآمدزایی بخش خصوصی گردد.

وی با تاکید بر اینکه، امکان مولد دارایی  برای بسیاری از سرمایه‌های دولت وجود دارد، افزود: باید با راه‌های جدید تامین مالی ، کشور را اداره کرد زیرا، هم‌اکنون دولت سیزدهم نزدیک به ۴۵۰ هزار میلیارد تومان اوراق سررسید شده از دولت قبل به ارث برده که ماهانه حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان هزینه این اوراق‌ است .

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با بودجه کنونی کشور، حدود ۴۰ سال زمان لازم است تا پروژه‌های نیمه تمام کشور کامل شود.  البته امکان خصوصی‌سازی  بسیاری از این پروژه ها و شرکت های دولتی میسر است.

https://tejaratava.ir/?p=40732

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.