• امروز : پنج شنبه - ۱۶ اسفند - ۱۴۰۳
2
سعید شجاعی معاون وزیر صمت:

سیمیدکو موفق به دریافت گواهی صرفه‌جویی انرژی شد

  • کد خبر : 173201
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹
سیمیدکو موفق به دریافت گواهی صرفه‌جویی انرژی شد
سیمیدکو موفق به دریافت گواهی صرفه‌جویی انرژی شد.

به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط عمومی سیمیدکو، سعید شجاعی معاون برنامه‌ریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت، در تازه‌ترین اظهارات خود از تلاش‌های صنعت برای کاهش مصرف انرژی و تعهد به بهره‌وری بیشتر سخن گفت.
وی ضمن تأکید بر لزوم بهینه‌سازی انرژی در واحدهای صنعتی کشور، سیمیدکو را به‌عنوان یکی از موفق‌ترین شرکت‌ها در این حوزه معرفی کرد.

شجاعی در این باره گفت: «به‌عنوان نمونه، از میان ۱۰ میلیون مترمکعب گاز موردنیاز شش نیروگاه خودتأمین که تحت ماده ۴ قانون مانع‌زدایی هستند، تنها یک میلیون مترمکعب گاز تخصیص داده شده است.»

وی افزود: «این بدعهدی‌ها باعث ایجاد بی‌اعتمادی در واحدهای صنعتی شده و تمایل آنها برای سرمایه‌گذاری در این حوزه را کاهش داده است.»

شجاعی با تأکید بر اینکه باوجود مشکلات، صنعت همچنان در حال اجرای طرح‌های مختلف برای بهبود وضعیت انرژی است، تصریح کرد: «به‌عنوان نمونه، در استان خراسان رضوی، پروژه‌هایی برای جایگزینی بخاری‌های صنعتی در دست اقدام است.»

معاون وزیر صمت خاطر نشان کرد: اکنون دو شرکت فولادی یعنی فولاد سناباد(سیمیدکو) و فولاد سبزوار موفق به دریافت گواهی صرفه‌جویی انرژی شده‌اند.

تعهد سیمیدکو به کاهش مصرف انرژی:

سیمیدکو با دریافت گواهی صرفه‌جویی انرژی، تعهد خود به کاهش مصرف انرژی و توسعه فناوری‌های بهینه را اثبات کرده است.
این شرکت در تازه ترین اقدام خود در زمینه صرفه جویی در مصرف انرژی، با تأمین و خرید بیش از ۱۷ هزار بخاری با گرید A+ و توزیع در سطح استان خراسان رضوی، به صرفه جویی سالانه بیش از ۷ میلیون مترمکعب گاز کمک کرده و نقش مهمی در طرح تأمین پایدار گاز مصرفی ایفا کرده است.

https://tejaratava.ir/?p=173201

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.