• امروز : دوشنبه - ۶ اسفند - ۱۴۰۳
0

بیست و دومین همایش جایزه ملی تعالی سازمانی برگزار گردید

  • کد خبر : 171280
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۶
بیست و دومین همایش جایزه ملی تعالی سازمانی برگزار گردید
بیست و دومین همایش جایزه ملی تعالی سازمانی با هدف ایجاد فضای رقابتی، تبادل تجربیات و ارزیابی عملکرد شرکت‌ها در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما آغاز به کار کرد.

به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت صنعتی، فرشاد مقیمی در بیست و دومین همایش تعالی سازمانی در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما اظهار داشت: شرکت‌ها و سازمان‌ها با اهتمام به تحلیل اطلاعات می توانند به تعالی سازمانی دست پیدا کنند. تعالی سازمانی دارای مجموعه ای از فاکتورها و شاخص‌ها است که منجر به بهبود عملکرد و جایگاه شرکت ها می شود. 

وی ادامه داد: مشتری مداری و دست یافتن به درک درستی از انتظارات مشتریان از مهمترین شاخص‌های اصلی در رسیدن به تعالی سازمانی است که باید مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(ایدرو) عنوان کرد: از دیگر شاخص های تعالی سازمانی مدیریت فرایندها و تمرکز بر تغییر است که در رسیدن شرکت‌ها و سازمان ها به جایگاه واقعی کمک می کند. 

مقیمی تاکید کرد: تحلیل اطلاعات و مدیریت فرایندها از مهم‌ترین شاخص های تعالی سازمانی است که بدون توجه به این شاخص هیچ اتفاقی در راستای تعالی سازمانی نمی افتد از این رو توجه سازمان‌ها و بنگاه‌های اقتصادی به تحلیل اطلاعات به ارتقای عملکرد و رونق کسب و کار می‌انجامد.

 در بخشی دیگر از همایش، محمد صالح اولیاءرئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران در بیست و دومین همایش تعالی سازمانی اظهار کرد: استمرار ۲۲ دوره برگزاری یک فرایند، یک رویداد و یک موفقیت است و از این رو این امر را به سازمان مدیریت صنعتی تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: مدل‌های مختلفی برای سنجیدن تعالی در شرکت‌ها و سازمان‌ها در کشورهای مختلف وجود دارد، نوع حساسیت‌هایی که در جوامع مختلف است تفاوت‌های ارزش‌های حاکم بر این مدل‌ها را تعیین می‌کند.

رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران با بیان اینکه چنانچه بخواهیم مدیریت درستی در سازمان داشته باشیم باید مدل‌های مختلف و به ویژه آن دسته از مدل‌هایی که همپوشانی دارد را مورد توجه قرار دهیم، افزود: همچنین باید به بحث شفافیت در این زمینه توجه کنیم از اطلاعات مالی تا بخش‌های دیگر.

وی تصریح کرد: تحلیل داده‌ها ارتباط مستقیم با شفافیت دارد، هرچه شفافیت بیشتر باشد تحلیل داده‌ها با دقت بیشتری انجام می‌شود.

اولیاء با بیان اینکه موضوع بهره‌وری نیز باید مورد توجه بنگاه‌ها و سازمان‌ها باشد، گفت: چنانچه شرکت‌ها به این امر توجه نداشته باشند و موفقیت و فروش خود را صرف نظر از اینکه سطح بهره‌وری به چه صورت است، با توجه به شرایط خاص کشور که با انواع محدودیت‌ها مواجه است به نتیجه برسد، چالش آفرین است.

وی با بیان اینکه ۱۴ و نیم درصد از اقتصاد کشور دست شرکت‌های دولتی است، ادامه داد: این در حالیست که سهم بخش خصوصی واقعی در کشور شاید بیشتر از ۱۵ درصد نباشد و بخش اعظمی از این اقتصاد دست دولت‌های خصولتی و یا همان نیمه دولتی است.

رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران با بیان اینکه برای ما جای سوال است که شرکت‌های خصولتی چه میزان در میزان بهره‌وری کشور نقش دارند، افزود: باید به درستی ارزیابی شود که جایگاه این شرکت‌ها کجا قرار دارد.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی واقعی باید در بهره‌وری نقش خود را ایفا کند، ادامه داد: باید جایگاه بخش خصوصی و شرکت‌های دولتی و خصوصیتی در زمینه تاثیرگذاری در اقتصاد عوض شود تا بتوان شاهد رشد و افزایش بهره‌وری در کشور بود.

اولیاء با بیان اینکه منابعی که در اختیار ما قرار دارد باید در راستای منافع ملی هزینه شود، اضافه کرد: باید شرکت‌هایی مورد تقدیر قرار گیرند که در راستای کوچک سازی دولت گام برداشته باشند، باید به صورت تجربی به این سمت حرکت کنیم که اقتصاد را به بخش خصوصی بسپاریم با این اقدام هم دولت می‌تواند مدیریت بهتری داشته باشد هم رانت ها از بین برود و داوری‌ها عادلانه انجام شود.

در ادامه همایش تعالی اصغر مصاحب مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی، با اشاره به تغییرات بنیادین در حوزه مدیریت و رشد سازمانی، بر اهمیت تحلیل داده و بهره‌گیری از هوش مصنوعی در بهبود عملکرد شرکت‌ها تأکید کرد.

وی گفت: امروز دیگر بدون استفاده از ابزارهای داده‌محور، امکان رقابت در سطح جهانی  بسختی میسر  می شود. در رویداد IMI100 که چندی پیش برگزار شد، بر این موضوع تأکید کردم که اگر بنگاه‌های اقتصادی به سمت تحول دیجیتال ، تحلیل داده، و موضوعاتی از قبیل هوش مصنوعی حرکت نکند، از رقابت جهانی عقب خواهند ماند.

مصاحب همچنین اعلام کرد که بیست و دومین دوره جایزه تعالی سازمانی با تمرکز بر موضوع دستاوردهای برجسته از طریق تحلیلگری داده ها برگزار می‌شود و در روز دوم همایش، کارگاه‌های تخصصی  و نشستهایی برای انتقال تجارب و درس آموخته های این  حوزه ارائه خواهد شد.

وی بر نقش بهره گرفتن از تحلیل داده در تعالی سازمانی اشاره کرد و از دستاوردهایی نظیر ارتقای تصمیم گیری و توسعه استراتژیک ،اندازه گیری عملکرد ، بهینه سازی فرآیندها ، بهبود تجربه و تعامل مشتری و تقویت مدیریت ریسک برای این مهم نام برد.

در این دوره ۱۶۰۰شرکت ارزیابی شده اند که در این رویداد از ۸۴ شرکت برتر در حوزه های مختلف تجلیل به عمل آمد .

بیست و دومین همایش جایزه تعالی سازمانی پنجم اسفندماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما آغاز شده است و روز دوم آن ششم اسفندماه  در مرکز همایش‌های سازمان مدیریت صنعتی برگزار می شود.

https://tejaratava.ir/?p=171280

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰