این جشنواره با حضور با حضور محمد چکشیان معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سیداحمد موالیزاده استاندار خوزستان، حجتالاسلام والمسلمین امیررضا هدایی نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری و جمعی از مدیران کل دستگاههای حوزه این وزارتخانه در استان در محل سالن آمفی تئاتر ساختمان شهید نیکبخت اداره کل تعاون خوزستان برگزار شد.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان در خصوص واحد نمونه جشنواره افزود: در بخش واحد نمونه محمدرضا دانیاری مدیرعامل لوله سازی اهواز موفق به عنوان واحد نمونه برتر استان خوزستان به انتخاب هیات داوران و واحدهای کاندید استان خوزستان در جشنواره ملی شد.
این جشنواره هرساله با هدف تجلیل از کارگران،گروه های کاری و واحد های نخبه و نمونه و همچنین ترویج و تقویت فرهنگ کار برگزار می گردد.