• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
1
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی:

تسهیلات قرض‌الحسنه به توسعه مشاغل خرد می‌انجامد

  • کد خبر : 153636
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۷
تسهیلات قرض‌الحسنه به توسعه مشاغل خرد می‌انجامد
«احمد انارکی محمدی» با تأکید بر اینکه تسهیلات قرض‌الحسنه به توانمندسازی خانواده‌ها کمک می‌کند، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه در رونق و توسعه مشاغل خرد و خانگی اثرگذار بوده و به واسطه آن می‌توان مشاغل جدیدی را راه‌اندازی کرد.

 به گزارش تجارت آوا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی قرض‌الحسنه، «احمد انارکی محمدی» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره اهمیت تسهیلات قرض‌الحسنه در افزایش قدرت خرید طبقات ضعیف گفت: امروز اکثر مردم با مشکلات اقتصادی متعددی روبه‌رو هستند و از سوی دیگر حل برخی از این مشکلات با پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه قابل تحقق است.

این نماینده مردم در مجلس افزود: اگر پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به یک امر فراگیر در نظام مالی و بانکی کشور تبدیل شود اتفاقاتی خوبی را رقم خواهد زد و مردم همیشه از این نوع تسهیلات استقبال کرده و باز هم استقبال می‌کنند.

انارکی محمدی با بیان اینکه قرض‌الحسنه در دین مبین اسلام به شدت توصیه شده و باید در نظام بانکی کشور که عنوان بانکداری اسلامی بر آن گذاشته شده ترویج و توسعه یابد، گفت: گام‌های خوبی در این مسیر برداشته شده و برخی بانک‌های قرض‌الحسنه هم تأسیس شده‌اند و انتظار می‌رود این رویه به طور واقعی ادامه یابد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تسهیلات قرض‌الحسنه قدرت خرید مردم را افزایش می‌دهد، گفت: اینکه مردم بتوانند با تسهیلات بدون بهره یا با کارمزد اندک نیازهای روزمره خود را رفع کنند خود یک مزیت و ویژگی است، البته همان طور که اشاره شد تسهیلات قرض‌الحسنه برای کوتاه‌مدت مناسب است و اگر به دنبال افزایش قدرت خرید مردم هستیم باید تورم مهار شود، ولی در شرایط کنونی پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه نیازهای مقطعی مردم به ویژه اقشار ضعیف را برطرف خواهد کرد و گزینه خوبی است.

انارکی محمدی با بیان اینکه باید فرهنگ قرض‌الحسنه در کشور گسترش و تقویت شود، تأکید کرد: رسانه‌ها و دولت باید به فراگیری فرهنگ قرض‌الحسنه مبادرت ورزند و حتی اگر لازم باشد خود دولت وارد این عرصه شود. همچنین برای اینکه قدرت‌ وام‌دهی بانک‌ها افزایش یابد لازم است میزان منابع مرتبط با تسهیلات قرض‌الحسنه افزایش پیدا کند.

وی با تأکید بر اینکه تسهیلات قرض‌الحسنه به خانواده‌ها کمک می‌کند، ادامه داد: واقعاً تسهیلات قرض‌الحسنه در رونق و توسعه مشاغل خرد و خانگی اثرگذارند و به واسطه آن می‌توان مشاغل جدیدی را راه‌اندازی کرد و لذا از این طریق هم به اشتغال کمک می‌شود و هم فقر را کاهش داد.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اگر به یاد داشته باشید زمانی مساجد یا صندوق‌های قرض‌الحسنه خیلی در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه نقش پررنگی داشتند ولی به مرور زمان با تشدید تورم و کاهش ارزش پول ملی قدرت وام‌دهی این دو نهاد مردمی کاهش یافت. اگر دوباره منابع آن‌ها تقویت شوند می‌توان انتظار داشت نقش پررنگ‌تری را ایفا کنند، اما به هر حال همه اینها منوط به پول‌هایی است که مردم تحت عنوان قرض‌الحسنه در این صندوق‌ها سپرده می‌کنند.

وی در پایان با اشاره به عملکرد بانک قرض‌الحسنه مهر ایران گفت: عملکرد بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در نظام قرض‌الحسنه قابل تحسین است و عملکرد خوبی هم داشته و مردم از این بانک رضایت دارند ولی به هر حال متقاضیان این بانک به شدت افزایش پیدا کرده و برای اینکه پاسخگوی نیازهای مردمی باشد لازم است منابع مالی بیشتری به این بانک تزریق شود.

https://tejaratava.ir/?p=153636

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.