• امروز : جمعه - ۱۱ آبان - ۱۴۰۳
0

برگزاری نخستین جلسه شورای پژوهشی در دوره مدیریت جدید پژوهشکده بیمه نخستین جلسه شورای پژوهشی

  • کد خبر : 151729
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲
برگزاری نخستین جلسه شورای پژوهشی در دوره مدیریت جدید پژوهشکده بیمه نخستین جلسه شورای پژوهشی
پژوهشکده بیمه در دوره مدیریت جدید، روز دوشنبه ۷ آبان با حضور دکتر لیلی نیاکان رئیس شورا و آقای حسن‌رضا عباسیان‌فر، دکتر علی سوری، دکتر ابراهیم کاردگر، دکتر حمید کردبچه،‌ آقای رحیم مصدق، دکتر عبدالساده نیسی، دکتر رضا افقی، آقای احمدرضا ضرابیه، دکتر حسین رضائی، دکتر تیمور رحمانی، دکتر مهدی ریاحی‏فر، دکتر اسماء حمزه، دکتر نسرین حضار مقدم، دکتر فرزان خامسیان، دکتر مریم اثنی عشری، دکتر میترا قنبرزاده، دکتر محبوبه اعلایی، اعضای شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه برگزار شد.

به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، دکتر لیلی نیاکان سرپرست پژوهشکده بیمه در این نشست با تاکید بر جایگاه شورای پژوهشی به عنوان بازوی اجرایی و پژوهشی و یکی از ارکان اصلی پژوهشکده بیمه طبق اساسنامه، به تبیین نقش نظارتی، سیاست‌گذاری و کمک‌رسانی این نهاد به منظور تسریع فرایندها و پیشبرد اهداف پژوهشکده پرداخت.

دکتر نیاکان پس از قرائت دستور اول در خصوص “بعد بین‌المللی سی‌و‌یکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه و دریافت تأییدیه دبیر علمی همایش از شورای پژوهشی”، تصریح کرد؛ در بخش بین‌المللی همایش سال جاری علاوه بر برگزاری پنل بین‌الملل در روز ۱۳ آذر، کارگاه‌های پیش رویداد و پسارویداد نیز با حضور اساتید برجسته بین‌المللی حوزه بیمه برگزار خواهد شد.

سرپرست پژوهشکده بیمه با اشاره به حضور ۵ نفر از صاحب‌نظران حوزه بیمه در سطح بین‌المللی در میان اعضای کمیته علمی همایش بیمه و توسعه ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد،‌ چندین موسسه بین‌المللی فعال در حوزه خدمات مالی و بیمه نیز حمایت معنوی خود را از رویداد پیش رو اعلام داشته‌اند، لذا سی‌و‌یکمین همایش ملی بیمه و توسعه برای دوازدهمین سال در سطح بین‌المللی برگزار خواهد شد.

دکتر نیاکان استقبال پژوهشگران و فعالان صنعت بیمه از همایش سال جاری را فراتر از انتظار توصیف کرد و افزود، تاکنون بیش از ۶۰۰ مقاله علمی داخلی و خارجی،‌ بیش از ۱۰۰ ایده نوآورانه و فناورانه در حوزه‌های مرتبط با خدمات مالی و بیمه، نزدیک به ۳۰ عنوان کتاب تخصصی در دو بخش تالیف و ترجمه و ۲۵ عنوان پایان‌نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری مرتبط با فراخوان‎های همایش به دبیرخانه آن ارسال شده است.

همچنین ۲۶ نفر از پژوهشگران و فعالان صنعت بیمه جزئیات فعالیت‌های پژوهشی و اجرایی خود را برای مشارکت در فراخوان انتخاب پژوهشگر برتر ارسال نموده‌اند و فرایند داوری آثار دریافتی آغاز گردیده است.

دکتر نیاکان در پایان بخش اول جلسه شورای پژوهشی ابراز امیدواری کرد مجموع تمهیدات و اقدامات علمی و اجرایی انجام شده در خصوص گرامیداشت روز ملی بیمه، زمینه برگزاری همایش سال جاری متناسب با شان و جایگاه صنعت بیمه را فراهم سازد.

در بخش دوم این نشست نیز رئیس و اعضای شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه به بحث و بررسی و تصمیم‌گیری پیرامون سایر دستورات جلسه در خصوص پیگیری امور مربوط به طرح‌ها و قراردادهای پژوهشی مصوب و در حال اجرا، با تاکید بر لزوم تطبیق فعالیت‌عای علمی پژوهشکده بیمه متناسب با نیازهای روز صنعت بیمه پرداختند.

https://tejaratava.ir/?p=151729

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰