استاندارد بینالمللی ISO 22000 به همراه سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)، نقاط حساس در فرآیند تولید مواد غذایی را که ممکن است به آلودگیهای بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی منجر شوند، شناسایی کرده و راهحلهای موثری برای ایمنسازی آنها ارائه میدهد.
استاندارد HACCP توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) پس از موفقیت در تأمین غذای ایمن برای فضانوردان ناسا در سپتامبر ۱۹۷۲، به عنوان استانداردی برای تمامی صنایع غذایی معرفی شد. پس از تأیید این سیستم توسط کمیسیون کدکس، که یک کمیسیون مشترک بین سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) است، در سال ۱۹۹۳، این رویکرد در بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی به کار گرفته شد و به استانداردی جهانی تبدیل گشت.
کسب گواهینامههای معتبر ISO 22000 و HACCP مسیر را برای ورود گسترده محصولات تولیدی مجموعه آبزیان مهتاب به بازارهای جهانی هموار میسازد.
این دستاورد، نشانهای از توانمندی، تعهد و تلاش همگانی گروه وطنزرین برای دستیابی به بالاترین استانداردهای کیفیت و ایمنی در صنعت مواد غذایی است و ما همچنان مصمم به حفظ و ارتقاء این استانداردها خواهیم بود.
درباره گروه وطنزرین
گروه صنعتی وطن زرین با چهل سال قدمت با استفاده از آخرین و مجهزترین فناوریهای روز دنیا تا کنون موفق به راهاندازی و بهرهبرداری از دهها سایت تولیدی و خدماتی، در چهار دسته متنوع کسب و کار شده است.
• صنعت کالاهای تند مصرف (FMCG)
• صنعت آبزی پروری
• فروش مستقیم
• صنعت IOT
حوزههای فعالیت ناهمگون، تعدد کسب و کار ، گستره جغرافیایی و توجه به مولفههای توسعه پایدار موجب شده تا فرصتهای مناسبی برای توانمنـدسـازی جامعه، کسب تجربههای نو و توسعه توانمندیهای فردی کارکنان ایجاد شود.
گروه وطنزرین مفتخر است که پس از تلاشهای مداوم تیم رهبـری و کارکنان شـایسته خود، رهبری بازار را در بخشهای تولید غذای آبزیان و محصولات سلولزی در اختیار دارد و با استفاده از منابع موجود و کارکنان پـرتلاش، در جهت دستیابی به مـوفقیتهای بیشتر و رسالت جهانی خود در حرکت است.
برای اطلاعات بیشتر و آگاهی از برندهای گروه وطنزرین و دنبال کردن اخبار این گروه به وبسایت https://www.vatanzarin.com/fa/ مراجعه کنید.
روابط عمومی گروه وطنزرین: نگار باقری
شماره تماس: ۰۲۱۸۸۶۴۳۲۹۸ داخلی:۱۰۷
ایمیل: ne.bagheri@vatanzarin.com