” مصطفی رجبی مشهدی ” در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: تامین منابع مالی برای بازسازی و نوسازی تجهیزات فرسوده شبکه برق که مورد تاکید مقام معظم رهبری است از ضروریاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: وزارت نیرو و شرکت توانیر عزم جدی خود را بر باز سازی تجهیزات شبکههای برق به خصوص در کلان شهرها که ۳۰درصد آنها فرسوده شده قرار داده اند.
سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: عمر برخی از این تجهیزات از ۵۰ سال نیز فراتر رفته است و نیز ۱۶ درصد کل تجهیزات صنعت برق در سراسر کشور فرسوده است.
رجبی مشهدی ادامه داد: اگر بودجه برای بازسازی تجهیزات فرسوده شبکه برق اختصاص یابد این کار با سرعت بیشتری صورت خواهد گرفت.
وی از تدوین برنامه اجرایی بهینهسازی و نوسازی شبکههای فرسوده در صنعت برق خبرداد و گفت: این برنامه سه ساله به حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت توانیر افزود: برای تامین این بودجه پیشنهاد داده ایم از محل فروش داراییها و اموال مازاد صنعت برق اقدام شود.
رجبی مشهدی ادامه داد: در صورتی که امکان تخصیص ۱۰۰ درصدی منابع حاصل از فروش اموال و داراییها به صنعت برق در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ فراهم شود، نقدینگی حاصل از این محل میتواند نقش مهمی در تامین منابع برای بهینهسازی و نوسازی شبکههای فرسوده ایفا کند.
وی تحقق این امر را در گرو همکاری مجلس شورای اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: همراهی مجلس در اختصاص بخش عمده این منابع به موضوع بازسازی تجهیزات فرسوده شبکه، رهگشا خواهد بود.
به گزارش ایرنا، ۱۲ آذرماه لایحه بودجه ۱۴۰۰ توسط «حسینعلی امیری» معاون پارلمانی رییس جمهوری به هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تقدیم شد. از آن زمان نیز در کمیسیونهای مختلف مجلس ابعاد این لایحه در حال بحث و بررسی است و کمیسیون تلفیق نیز از ۲۷ آذرماه که اعضای خود را شناخت، بررسی پیشنهاد نمایندگان از کمیسیونهای مجلس را در دستور کار دارد.