• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
5
مدیرعامل این بانک در گفت و گویی به مناسبت آغاز هفته دولت تشریح کرد

اقدامات بانک رفاه کارگران در راستای حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی

  • کد خبر : 97472
  • ۰۲ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۳
اقدامات بانک رفاه کارگران در راستای حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی
مدیرعامل بانک رفاه کارگران به مناسبت آغاز هفته دولت، برخی از اقدامات این بانک در راستای تحقق اهداف شعار سال و حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی را تشریح کرد.

دکتر اسماعیل للـه‌گانی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی بانک رفاه کارگران، با بیان اینکه بانک رفاه از طرق مختلف از رونق تولید ملی حمایت می‌کند، از انتشار اوراق گواهی سپرده خاص به عنوان یکی از ابزارهای طراحی شده از سوی این بانک به منظور حمایت از واحدهای تولیدی و پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای آنها نام برد و گفت: این ابزار با هدف مدیریت نقدینگی کشور و هدایت این مهم به سمت تولید طراحی است و از طریق آن منابع را از سطح جامعه برای پروژه‌هایی که نیاز به تامین مالی دارند جمع‌آوری و با اختصاص این منابع به این پروژه‌ها بستر اجرای آنها را فراهم می‌کنیم. 

وی افزود: در این راستا پرونده پروژه‌های نیازمند تامین مالی به ارزش ۴۰۰ هزار میلیارد ریال تکمیل شده و در حال ارسال به بانک مرکزی است.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران ادامه داد: در جلسه‌ای که با استانداری‌ها و ائمه جمعه سه استان هرمزگان، خوزستان و بوشهر داشتیم مقرر شد با انتشار این اوراق منابع سرگردان در سطح این استان‌ها را جمع‌آوری کنیم و به پروژه‌های اشتغالزا و ارزآور اختصاص دهیم.

وی با بیان اینکه پس از اجرای آزمایشی طرح در این استان‌ها، به سراسر کشور تعمیم داده می‌شود، افزود: اصل و سود علی‌الحساب این اوراق توسط بانک رفاه کارگران تضمین و در پایان پروژه نیز الباقی سود بین سپرده‌گذاران توزیع می‌شود.

دکتر للـه‌گانی تاکید کرد: بانک رفاه کارگران به عنوان نماینده قانونی سپرده‌گذاران وارد پروژه‌ها می‌شود و از این طریق بسیاری از طرح‌های اقتصادی و زیربنایی کشور تامین مالی می‌شوند.  

وی از انتشار “اوراق گام” به عنوان یکی دیگر از اقدامات بانک رفاه کارگران به منظور حمایت از تولید ملی نام برد و گفت: بانک مرکزی صدور حدود ۱۲۶ هزار میلیارد ریال اوراق را برای این بانک مصوب کرده که از این میزان ۱۰۱ هزار میلیارد ریال اوراق در بانک صادر شده است. بهره‌برداری از ظرفیت‌های این اوراق مورد تاکید بانک مرکزی است و در نهایت زنجیره ارزش واحدهای تولیدی را افزایش می‌دهد.  

مدیرعامل بانک رفاه کارگران از مصوب کردن ضمانت‌نامه‌های بانکی به رقم ۲۰۳ هزار میلیارد ریال،‌ گشایش اعتباری اسنادی داخلی -که به طور عمده در بخش تولید است- برابر ۲۱۵ هزار میلیارد ریال، عاملیت و انتشار اوراق گام برای سازمان تامین اجتماعی -برای نخستین بار است انجام می‌شود- به میزان ۶۲ هزار میلیارد ریال، پذیرش رکن ضامن در انواع اوراق در بخش‌های تولیدی از جمله ذوب آهن اصفهان حدود ۲۰ هزار میلیارد ریال و… به عنوان برخی دیگر از اقدامات اجرایی این بانک به منظور حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی توصیف کرد. 

به گفته وی، انعقاد قرارداد عاملیت تسهیلات ارزی با صندوق توسعه ملی به میزان ۳۰۰ میلیون دلار، صدور انواع اوراق مرابحه به میزان ۵۳ هزار میلیارد ریال و صدور انواع گواهی سپرده مدت‌دار خاص به میزان ۳۹ هزار میلیارد ریال در سال جاری (برای اولین بار در شبکه بانکی) و… از دیگر اقدامات حمایتی بانک رفاه کارگران در راستای رونق تولید است. 

دکتر للـه‌گانی تصریح کرد: بهره‌برداری از پنج واحد تولیدی صنعتی با اعتبار نزدیک به چهار هزار میلیارد ریال و احداث یکی از مهم‌ترین تصفیه‌خانه‌های مشهد، راه‌اندازی سامانه بتا به منظور خرید اقساطی بازنشستگان، تولید پنل‌های خورشیدی با همکاری سازمان بسیج مستضعفان، راه‌اندازی زنجیره تامین شرکت‌ها و… از دیگر اقدامات سال‌های اخیر بانک رفاه کارگران در راستای حمایت از تولید ملی بوده است. 

وی درباره دیگر اقدامات سال‌های اخیر بانک رفاه کارگران در راستای رونق تولید گفت: مشارکت در تامین مالی طرح‌های آب‌رسانی به میزان ۱۷ هزار و ۹۴۴ میلیارد ریال، مشارکت در تامین مالی طرح‌های راه‌سازی و بهسازی جاده‌ها به مبلغ ۱۹ هزار میلیارد ریال، مشارکت در احداث مراکز درمانی و بیمارستان‌ها به مبلغ ۲۳ هزار و ۴۸۰ میلیارد ریال که به طور عمده در مناطق محروم، مشارکت در کنسرسیوم‌های بانکی به مبلغ ۱۷ هزار میلیارد ریالی در رابطه با طرح‌های زیربنایی کشور همچون آب‌رسانی و جاده‌ای و پرداخت تسهیلات برای حمایت از واحدهای تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی به مبلغ ۳۰۳ هزار و ۴۴۲ میلیارد ریال از دیگر اقدامات بانک رفاه کارگران در این زمینه بوده است.

https://tejaratava.ir/?p=97472

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.