• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
10

برگزاری جلسه مجازی رئیس پژوهشکده بیمه با دبیرکل موسسه بیمه‌ای هند و مدیران ارشد کالج بیمه‌ای‌ هند

  • کد خبر : 88236
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۸:۲۵
برگزاری جلسه مجازی رئیس پژوهشکده بیمه با دبیرکل موسسه بیمه‌ای هند و مدیران ارشد کالج بیمه‌ای‌ هند

رئیس پژوهشکده بیمه طی جلسه‌ مجازی با دبیرکل موسسه بیمه‌ای هند و مدیران ارشد کالج بیمه‌ای‌ هند، در خصوص گسترش فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی مشترک با این موسسه گفتگو کرد.

 به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، جلسه مشترک دکتر محمدمهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه با دکتر ساتپاتی دبیرکل موسسه بیمه‌ای هند و مدیران ارشد کالج بیمه‌ای‌ هند، روز سه‌شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲ به صورت مجازی و با حضور معاونین و مدیران گروه‌های پژوهشی پژوهشکده بیمه برگزار شد.

دکتر عسگری در بخش آغازین این نشست، با اشاره به سابقه فعالیت ۲۰ ساله پژوهشکده بیمه و نیاز این مجموعه به دوره‌های آموزشی کوتاه مدت، از رئیس این موسسه خواست تا طرحنامه دوره‌های آموزشی خود برای ارائه آموزش‌های تخصصی به صنعت بیمه ایران به ویژه‌ برنامه‌های آموزشی در زمینه بیمه عمر و بیم‌سنجی را به پژوهشکده بیمه ارسال کنند.

وی با اشاره به تخصص اعضای هیات علمی پژوهشکده بیمه در حوزه‌های اقتصاد، مالی، آمار و ریاضی، آمادگی پژوهشکده بیمه برای انجام تحقیقات مد نظر موسسه بیمه‌ای هند در زمینه بیمه و تکافل و انجام فعالیت‌های تحقیقاتی و طرح‌های پژوهشی مشترک را اعلام کرد و با دعوت از این موسسه برای همکاری با پژوهشکده بیمه جهت معرفی پژوهشکده بیمه به صنعت بیمه هند، خواستار دریافت برنامه‌های این موسسه برای دوره دکترای مدیریت کسب و کار در زمینه بیمه و همکاری در حوزه انتشار اسناد علمی در قالب تفاهم‌نامه همکاری مشترک شد.

وی همچنین از رئیس و مدیران موسسه بیمه هند جهت حمایت از همایش بیمه و توسعه ۱۴۰۲، حضور در همایش به عنوان سخنران کلیدی و ارائه مقاله توسط اعضای هیئت علمی کالج بیمه‌ای هند دعوت به عمل آورد.

برگزاری کارگاه‌ها و وبینارهای تخصصی، برگزاری دوره‌های آموزش نظری و عملی به صورت حضوری و مجازی، انتشار کتب، تهیه مقالات علمی مشترک و انتشار در فصلنامه علمی-پژوهشی پژوهشنامه بیمه، از مهمترین درخواست‌هایی بود که از سوی رئیس پژوهشکده بیمه در این نشست مطرح شد.

در ادامه جلسه نیز معاونین و مدیران گروه‌های پژوهشی پژوهشکده بیمه، ضمن معرفی وظایف و فعالیت‌های واحدهای خود، نقطه نظرات و درخواست‌های خود را پیرامون همکاری مشترک با موسسه و کالج بیمه‌ای هند در زمینه انجام امور آموزشی و پژوهشی به خصوص بیمه‌های عمر و تکافل و آموزش مدیران صنعت بیمه ایران ارائه و آمادگی خود را برای انتقال تجارب و همکاری با موسسه و کالج بیمه‌ای هند اعلام داشتند.

سپس دکتر بسانت نایاک از مدیران کالج بیمه‌ای هند دارای بیش از ۳۷ سال تجربه در پذیره‌‌نویسی ریسک غیرزندگی، مدیریت خسارت، مدیریت محصول و ارتقای کسب و کار، مدیریت مالی، مدیریت ریسک، انطباق، حاکمیت شرکتی، استراتژی و فن آوری، با ابراز خرسندی از برقراری ارتباط با پژوهشکده بیمه و اشاره به تیم قوی پژوهشکده بیمه در همه زمینه‌های بیمه‌ای اعلام کرد؛ بخش‌های مختلف موسسه بیمه‌ای هند آماده همکاری با پژوهشکده بیمه در زمینه درخواست‌های ارائه شده شامل برگزاری دوره‌های آموزشی، وبینارهای تخصصی، پژوهش و انتشارات مشترک و … خواهند بود.

دکتر جورج ای توماس استادتمام بیمه‌های غیرزندگی موسسه بیمه‌ای هند نیز تصریح کرد، موسسه بیمه‌ای هند علاوه بر ارائه خدمات آموزشی در زمینه بیمه و ارائه گواهینامه‌های معتبر بین‌المللی در کشور هند، در حال توسعه ارتباطات با سایر کشورها می‌باشد. این موسسه علاوه بر همکاری با مقررات‌گذاران بیمه، آموزش‌هایی را نیز برای این قشر ارائه می‌نماید.

پس از آن دکتر آرچانا وظیفه، استادیار بیمه‌های غیر زندگی در کالج بیمه‌ای‌ هند و رئیس موسسه توسعه محتوای بیمه هند، آمادگی موسسه بیمه‌ای هند برای برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های مختلف را اعلام و خاطرنشان کرد موسسه بیمه‌ای هند با کشورهای کوچکی نظیر بنگلادش، نپال واتیکان و … نیز همکاری داشته و دوره‌های آموزشی در زمینه بیمه‌های اموال، بیمه درمان و حوادث برگزار نموده است.

دکتر کریشناموهان یو، عضو موسسه بیمه‌ای هند، استادیار بیمه زندگی با بیش از ۳۶ سال سابقه کار در صنعت بیمه عمر تصریح کرد؛ موسسه بیمه هند علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی در زمینه بیمه اموال و بیمه اتکایی، دوره‌های آموزشی بازاریابی بیمه، محصولات بیمه‌ای، بیمه درمان و بیمه‌گری را در سطح دیپلم برگزار می‌نماید. اخیرا نیز دوره آموزش حضوری را برای فعالان صنعت بیمه نپال در هند برگزار کرده است.

در بخش پایانی این نشست، دکتر ساتپاتی دبیرکل موسسه بیمه‌ هند آمادگی موسسه بیمه هند را برای اعزام اساتید و کارشناسان خود به ایران و برگزاری دوره‌های آموزشی حضوری برای فعالان صنعت بیمه ایران اعلام کرد.

وی ارتباط با پژوهشکده بیمه را برای موسسه بیمه هند بسیار ارزشمند دانست و ابراز امیدواری کرد، همکاری‌های دو مجموعه در زمینه‌های مورد تقاضای پژوهشکده بیمه به زودی و در قالب امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک آغاز گردد.

شایان ذکر است دکتر آرون کومار بهاتیا عضو هیئت ‌علمی، استادیار بیمه‌های غیرزندگی و از دانشیاران موسسه بیمه هند؛ دکتر دیپک سنگل استادیار بیمه‌های غیرزندگی موسسه بیمه هند و عضو هیئت علمی آکادمی بیمه ملی؛ دکتر جایانت کومار وی، استادیار بیمه زندگی موسسه بیمه هند و متخصص در زمینه بیمه عمر و تنظیم مقررات، دکتر مدهوی گوراو استادیار تحقیقات در موسسه بیمه هند؛ و دکتر جودهاجیت سِن استادیار بیمه‌های غیرزندگی موسسه بیمه هند نیز در این نشست حضور داشتند و ضمن تشریح زمینه‌های فعالیت‌ها و اقدامات موسسه بیمه هند، آمادگی خود را برای همکاری با پژوهشکده بیمه اعلام داشتند.

گفتنی است، مؤسسه بیمه هند در سال ۱۹۵۵ با هدف ترویج و آموزش بیمه در کشور هند تأسیس شده است. این موسسه، تنها مؤسسه در کشور هند است که عضو رسمی مؤسسه جهانی آموزش بیمه[۱] (IGIE)  است با برخورداری از نیروهای حرفه‌ای، آزمون‌هایی را در سه سطح گواهی ، وابسته  و همکار برگزار می‌نماید. گواهی بنیاد علوم بیم‌سنجی حوادث  (بیمه عمومی) و گواهی فروشندگی بیمه  نیز توسط این مؤسسه صادر می‌شود. یکی از اهداف اصلی مؤسسه بیمه هند، مدیریت کالج بیمه هند و برگزاری آزمون‌های دوره‌ای نظری و عملی و موضوعات مرتبط، حفظ و نگهداری کتابخانه و ارائه بورسیه تحصیلی و تهیه مواد آموزشی برای دانشجویان است. گواهی‌ها و دیپلم‌های صادر شده از سوی مؤسسه بیمه هند مورد تایید سازمان نظارت این کشور و دیگر مؤسسات خارجی همچون مؤسسه چارتر لندن (CII) ، انجمن مدیریت بیمه عمر[۲] (LOMA) ، مؤسسه ارزیابان رسمی ریسک اموال و حوادث آمریکا[۳] (CPCU) و مؤسسه بیمه کانادا می‌باشد.

مؤسسه بیمه هند همچون پژوهشکده بیمه، از طرف نهاد ناظر، مسئول برگزاری آزمون‌های نمایندگی، نمایندگان شرکتی، کارگزاران  بیمه اینترنتی، بازاریابی بیمه و کارگزاری تمدید بیمه است و آزمون‌های خود را در حوزه‌های مختلف بیمه همچون بیمه دریایی، بیمه آتش‌سوزی، بیمه سلامت و غیره به صورت غیرحضوری و برخط نیز برگزار می‌نماید. در حوزه پژوهش، مؤسسه بیمه هند برخی جوایز و نیز بورسیه‌ها برای انجام طرح‌های تحقیقاتی در سطح دکترا ارائه می‌کند. مرکز مدیریت دانش  این مؤسسه، محل برگزاری سمینارها و مقر کتابخانه مؤسسه است.

کالج بیمه‌ای هند نیز در سال ۱۹۶۶ به عنوان بازوی آموزشی مؤسسه بیمه هند، با هدف ارائه‌ برنامه‌های آموزشی سالانه در حوزه فنی بیمه، خدمات مشتری، تطبیق با مقررات و غیره راه‌اندازی شده است. برنامه‌های آموزشی چهره‌به‌چهره این مجموعه، براساس نیازهای شرکت‌ها و افراد طراحی و تدوین شده‌اند و وجوه مختلف بازار را پوشش می‌دهد.

کالج بیمه‌ای هند، توسط دولت هند به عنوان مؤسسه تحصیلات تکمیلی در حوزه بیمه شناخته شده است که علاوه بر برنامه‌های تقویمی خود و ارائه دوره دکتری در رشته مدیریت کسب‌و‌کار، برخی دوره‌های سفارشی برای شرکت‌های بیمه نیز ارائه می‌نماید. کالج بیمه‌ای هند، دارای یک مرکز پژوهشی نیز می‌باشد که مطالعات علمی در حوزه بیمه و حوزه‌های مرتبط را به انجام می‌رساند.

https://tejaratava.ir/?p=88236

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.