عبدالحسین روحالامینی بیان کرد: همانگونه که بخش هایی چون اقتصاد، فن آوری اطلاعات، الکترونیک، زیست فن آوری و … از بخش های اساسی محسوب می شود استفاده از پروبیوتیک ها برای تولید دارو و واکسن نیز می تواند نقش محوری داشته باشد.
وی افزود: اگر قید و بندها و قوانین سخت گیرانه برداشته شود این بخش می تواند درخشش بسیار خوبی داشته باشد.
روح الامینی به تولیدات در حوزه شیلات و آبزی پروری اشاره کرد و گفت: استفاده از پروبیوتیک ها در این بخش می تواند رشد چشم گیری در میزان تولید داشته باشد.
وی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۲۰ شرکت در زمینه تولید پروبیوتیک فعالیت دارند و بخشی از مواد لازم وارد می شود که امیدواریم تعداد این شرکت ها به گونه ای افزایش یابد که نسبت تولید به واردات افزایش یابد.
روح الامینی تمرکز بر نیروی علم و استفاده از حوزه دانش بنیان در کشور را ضروری دانست و تاکید کرد: معافیت ها و بروکراسی های اداری و نقدینگی در این حوزه قابل حل است و تلاش خواهیم کرد در مجلس راه را برای این بخش هموار کنیم.
در ادامه معاون تشخیص و درمان دامپزشکی نیز در این همایش گفت :در سازمان دامپزشکی بحث پرو بیوتیک از سال ۱۳۹۳ شروع شده است. در حال ۱۳ الی ۱۴ شرکت در این زمینه فعال هستند و محصولات زیادی را توانستند ثبت کنند .
دکتر دکتر حسن ویشته ابراز کرد : خوشبختانه محصولات پروبیوتیک و فراسودمند در ایران با استاندارد های بین المللی برابری دارد .
وی افزود : در دامپزشکی پروبیوتیک از این لحاظ اهمیت دارد که قسمت عمده محصولات دام هستند ، پروبیوتیک ها در افرایش راندامان بسسیارکمک می کنند .
معاون تشخیص و درمان دامپزشکی وی در پایان گفت : امیدواریم با توجه به تلاش های شرکت های پروبیوتیک در بحث صادرات وارد شویم زیرا محصولات ما از کیفیت بسیار زیادی برخوردار است .
محصولات پروبیوتیک و فراسودمند در ایران قابلیت صادرات را دارد
محصولات پروبیوتیک و فراسودمند در ایران با استاندارد های بین المللی برابری دارد
نماينده شوراي مجلس اسلامي و عضو كميسيون بهداشت و درمان در پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند گفت : در بحث توسعه محصولات پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ، جا برای توسعه وجود دارد.
https://tejaratava.ir/?p=78006