دکتر سید حسین حسینی بیان کرد : همانطور که می دانید دنیا در حوزه آبزی پروری به ویژه چند دلیل رشد بسیار چشمگیری داشته است .
۲۱۴ میلیون تن تولید آبزیان در دنیا است و ۲۰۲۰ رکورد ۱۳۶ میلیون تنی آبزی پروری اتفاق افتاد و در حوزه خوراکی بیش از ۶۰۰ تا گونه ماهی پرورش داداه می شود و در حوزه ماهی های زینتی بیش از۲۷۰۰ گونه در دنیا پرورش داده می شود ولی در ایران حوزه خوراکی بیش از ۲۰ گونه و در حوزه ماهی های زینتی بیش از۲۰۰ گونه پرورش داده می شود پس فاصله بسیار زیادی داریم .
وی اظهار کرد : درحوزه آبزی مصرف متوسط سرانه مصرف دنیا حدودا ۷/۲۰ کیلو گرم و در ایران حدود ۸/۱۳ کیلو گرم است. این هم به لحاظ نقش آفرینی غذای سالم در سفره مردم ، نشان می دهد که باید یک کار جدی وملی کرد .
رئیس سازمان شیلات ایران می گوید : با توجه محدودیت های صید و صیادی ، همان گونه که بشر در حوزه تامین غذا و کشاورزی در گذشته های بسیار دور از حوزه کاشت ، داشت و برداشت در بحث آبزیان نیز اگگر ما بخواهیم غذای سالم و سهم آفرینی خودش را در سفره مردم بازی کند حتما استراتژی ما در حوزه آبزی پروری خواهد بود .
دکتر حسینی ادامه داد : در بحث امنیت غذایی همانطور که می دانید توجه به تنش های آبی که در کل دنیا به ویژه در کشورر ما وجود دارد برای تولید یک کیلو گوشت گوساله ۱۵ هزار و ۵۰۰ لیتر رد آب را باید در نظر گرفت . برای تولید یک کیلو گوشت مرغ ۸۸۰۰ لیترو برای آبزیان ۴۰۰ الی ۹۰۰ لیتربرخلاف پیشوند آب در کنار آبزیان .
رئیس سازمان شیلات ایران افزود : اگر به لحاظ گازهای گلخانه ای بخواهیم نگاه کنیم آن چیزی که مطرح است این است که ما باید برویم در حوزه تولید آبزیان .
رئیس سازمان شیلات ایران گفت :
ماهی به عنوان یک غذای فراسودمند نقش مهمی در سلامت جامعه دارد
رئیس سازمان شیلات ایران در مراسم افتتاحیه پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند گفت : آبزیان به عنوان یک غذای فراسودمند طبیعی می تواند نقش آفرینی کند و یک نقطعه عطفی باشد در دو محور این همایش یکی در حوزه دامپزشکی که بحث تولید است و یکی در حوزه پزشکی که به عنوان غذای سالم بسیار اهمیت دارد .
https://tejaratava.ir/?p=77805