• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
3

جزئیات اقدامات شرکت فرودگاه ها در توسعه زیرساخت های الکترونیک

  • کد خبر : 6429
  • ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳
جزئیات اقدامات شرکت فرودگاه ها در توسعه زیرساخت های الکترونیک

مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران همه اقدامات این شرکت در توسعه زیرساخت های الکترونیکی فرودگاه های کشور و نوسازی رادارها را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انجمن الکترونیک هوانوردی ایران، سیامک بهنام با اشاره به روز جهانی الکترونیک هواپیمایی و قدردانی از زحمات فعالان حوزه ATSEP در فرودگاه‌های کشور اظهار داشت: در نصب، راه اندازی، نگهداری و تعمیر تجهیزات بازرسی (ایکس ری و گیت وی) در فرودگاه‌ها و ستاد، طبق روال فعال بودیم.
وی گفت: در تعمیرات اساسی بوردهای پیچیده و منابع اشعه به پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دست یافته‌ایم و با خرید، نصب و راه اندازی دستگاه کمک بازرسی WTMD در فرودگاه‌های کشور تا حدود زیادی مشکلات در این بخش برطرف شده است.
مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از انجام اقدامات وسیع در خصوص تجهیزات ارتباطی در طول سال گذشته و سال جاری خبر داد و گفت: این اقدامات شامل نصب سایت‌های فرستنده و تجهیزات گیرنده در تعدادی از فرودگاه‌ها، اوورهال کردن سامانه‌های سوئیچینگ در برخی فرودگاه‌ها و ارتقا نرم افزاری ۲۱ سامانه ATIS بوده است.
بهنام با بیان اینکه خرید تجهیزات جهت تکمیل سامانه ماهواره‌ای VSAT به عنوان زیرساخت پشتیبان سایت‌های راداری و RCAG مرکز کنترل فضای کشور انجام شده است، گفت: تا پایان سال جاری، ارتقا و پوشش کامل VSAT به عنوان پشتیبان خطوط مخابرات مرکز کنترل حاصل خواهد شد.
وی با اشاره به اقدامات اداره مهندسی سامانه‌های نظارتی و راداری و مباحث مربوط به اتوماسیون آن اشاره کرد و افزود: در این بخش یکی از مهمترین اقدامات نصب و راه اندازی سایت رادار در ارتفاعات تنگریز شیراز است که در حال حاضر احداث ساختمان آن در حال انجام بوده که همزمان با آن احداث دکل و ریدوم آنتن انجام خواهد شد.
مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به اقدامات اداره مهندسی سامانه‌های کمک ناوبری، گفت: اواخر سال گذشته سامانه‌های DVOR/DME فرودگاه‌های ابوموسی و بندرلنگه نصب و راه اندازی کامل شد و آماده COMMISSIONING و انجام فلایت چک است.
بهنام اضافه کرد: همزمان در فرودگاه ارومیه نیز سامانه‌های DVOR/DME در حال نصب است، همچنین جهت استفاده بهینه از سامانه NDB فرودگاه ایلام و افزایش پوشش آن، انتقال و نصب و راه اندازی تجهیزات و آنتن‌های سایت مذکور به ارتفاعات اطراف فرودگاه ایلام خاتمه یافت که پس از وارسی پروازی عملیاتی خواهد شد.
وی در خصوص نصب و راه اندازی سامانه ILS/ DME در پنج فرودگاه کشور نیز گفت: این پروژه در فرودگاه‌های رشت، مشهد، اهواز، بندرعباس و فرودگاه امام خمینی (ره) در مرحله نصب زیرساخت‌ها، دکل و آنتن بوده و امیدواریم تا پایان سال از نظر نصب فیزیکی تجهیزات و راه اندازی تعدادی از آنها پیشرفت خوبی داشته باشیم.
مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران همچنین با اشاره به استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان داخلی نیز گفت: قراردادی را سال گذشته با یک شرکت معتبر صنایع الکترونیک در استان فارس جهت ساخت یک دستگاه DME منعقد کردیم که امیدواریم امسال با پیشرفت‌های خوب پروژه، پس از تحویل نسبت به آزمایش آن در یکی از فرودگاه‌ها اقدام شود.
به گفته بهنام امسال با توجه به شرایط کرونا، در بخش آموزش و با کمک اداره کل آموزش و توسعه نیروی انسانی شرکت فرودگاه‌ها تغییراتی را در نوع آموزش انجام داده‌ایم به طوری که آموزش‌های حضوری به مجازی تبدیل شده است تا پروسه آموزش پرسنل در شرایط کنونی متوقف نشود.

https://tejaratava.ir/?p=6429

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.