کارگروه استانی اتحادیه کشوری سوختهای جایگزین و خدمات وابسته در هر استان تشکیل شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، یکی از اهداف اولیه اتحادیه کشوری سوختهای جایگزین و خدمات وابسته از بدو تاسیس ایجاد کارگروههای استانی به دلیل دسترسی محلی و اشراف مدیران مراکز به موقعیت جغرافیایی و امکانات استانی بوده است. این امر موجب تمرکززدایی و کاهش رفت و آمدهای بیناستانی و کاهش هزینه شده و در شرایط کنونی به جلوگیری از گسترش ویروس کرونا کمک میکند.
هماکنون اتحادیه کشوری سوختهای جایگزین و خدمات وابسته دارای ۲۲ کارگروه استانی است که هر کارگروه با یک نفر دبیر به عنوان نماینده مدیریت در استان و چهار الی پنج نفر اعضای کارگروه تشکیل و انجام وظیفه میکنند.
اعضای کارگروه و دبیر ابتدا از استان به اتحادیه کشوری معرفی شده و پس از تایید مشغول به کار میشوند. این کارگروهها با توجه به نظام صنفی میتوانند کمیسیونهای پنجگانه تشکیل دهند که عبارتند از کمیسیون رسیدگی به شکایات، کمیسیون حل اختلاف، کمیسیون بازرسی واحدهای صنفی، کمیسیون فنی و کمیسیون آموزش. اعضای این کمیسیونها از سه الی پنج نفر تشکیل میشود.
فرایند فعالیتهای این کمیسیونها، فعالیت کارگروه را مشخص میکند. در حال حاضر به دلیل شرایط ناشی از گسترش ویروس کرونا، ارتباط با کارگروهها و برگزاری جلسات به صورت آنلاین و به شکل ویدئوکنفرانس برگزار میشود. نظارت و راهنمایی با دبیر و اعضای کارگروه نقش مهمی در پیشبرد اهداف کارگروه و همچنین اتحادیه کشوری سوختهای جایگزین دارد.