در این جلسه محمد نجف زاده ضمن اشاره به محوریت دستگاه های pos در جذب منابع بانکی خاطرنشان کرد : امروزه در سیر تحول صنعت بانکداری شاهد افول چرخش فیزیکی پول و در مقابل آن توسعه ابزارهای الکترونیکی و اینترنتی هستیم .
وی افزود : واحدهای انفورماتیک ادارات امور شعب باید مسیر جذب منابع به سمت بانک را از طریق کیفیت بخشی به خدمات الکترونیکی و اینترنتی هموار کنند.
معاون شعب و بازاریابی منطقه دو کشور افزود : تدوین یک استراتژی جامع و مدون مهم ترین ضرورت بانک در توسعه بسترهای نوین بانکداری است .
وی با اشاره به توانمندی کارشناسان حوزه های انفورماتیکی گفت : هم افزایی در خلق ایده های مطابق سلائق مشتریان و اشتراک گذاری نقطه نظرات کارشناسان و متخصصین حوزه it مقدمه اقدامات بزرگ تحول آفرین در بانکملی ایران است .
وی سال تولید ، دانش بنیان و اشتغال آفرین را مبنای پیشبرد اهداف و سیاستگذاری های هیات مدیره و هیات عامل بانک دانسته و گفت : حسب تاکید مدیریت عامل بانک مبنی بر توسعه ساختارها و سازمان های دانش بنیان لازمه جذب منابع ارزان قیمت ،ایجاد زمینه هایی برای افزایش سهولت دسترسی خدمات الکترونیکی برای مشتریان است و همکاران باید در جهت جلب اعتماد و رضایتمندی مردم نسبت به عملکرد بانک ملی ایران تلاشکنند.
معاون شعب بانک جذب منابع از طریق ابزارهای الکترونیکی و اینترنتی را یکی از مصادیق مهم رضایتمندی مردم عنوان کرده و اذعان داشت : خوشبختانه با توسعه دستگاه های pos و درگاههای اینترنتی شاهد تثبیت و تضمین روزافزون اعتماد مردم نسبت به بانکملی ایران هستیم .
در ادامه این جلسه کریم ریگی زادگان رییس اداره امور شعب استان فارس، آموزش و پشتیبانی را دو مولفه مهم توسعه دستگاه های pos عنوان کرد و گفت : تمامی شعب بانک ملی ایران آماده پشتیبانی مطلوب در راستای جلب رضایت مشتریان هستند .
در پایان جلسه روسای ادارات امور شعب استان ها و کارشناسان حوزه it به بررسی در خصوص نحوه ارائه خدمات الکترونیک پرداختند و راهکارهای لازم را ارائه کردند.