به گزارش تجارت آوا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن، وی ضمن بیان مطلب فوق افزود: با ایجاد بسترهای لازم و پیوند با بازارهای جهانی و حذف و کاهش محدودیت های متعارف و ایجاد مزیت نسبی و بهره گیری از مدیریت و دانش فنی داخلی و خارجی در تولید محصولات با کیفیت می توان از این استان کشور محرومیتزدایی کرد.
دکتر مهری به اتفاق هیات همراه متشکل از دکتر زنگنه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، هدایی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار، قائنی معاون امور صنایع سازمان صمت استان، یوسفی فرماندار کنارک و شهرکی مدیر استانی بانک صنعت و معدن از چندین طرح صنعتی بازدید نمود.
وی نخست با حضور در شهرک صنعتی کنارک از شرکت های ساحل صید کنارک و آرمان گستر نوین کنارک بازدید کرد.
شرکت ساحل صید کنارک به تولید کنسرو انواع آبزیان به ظرفیت سالیانه ۳۵۱۰۰ تن در سال اشتغال دارد و از بانک صنعت و معدن مبلغ ۱۹۸ میلیارد ریال در قالب تسهیلات سرمایه ثابت و ۴۰۰ میلیارد ریال در قالب ۵ فقره تسهیلات سرمایه در گردش دریافت نموده و برای ۴۵۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
شرکت آرمان گستر نوین نیز به تولید انواع قوطی کنسرو فلزی به ظرفیت سالیانه ۱۸۰۰ تن می پردازد و از این بانک ۴ فقره تسهیلات سرمایه در گردش به مبلغ ۲۶۵ میلیارد ریال دریافت نموده و برای ۵۰ نفر اشتغال ایجاد نموده است.
دکتر مهری و هیات همراه سپس با حضور در منطقه آزاد چابهار از شرکت های فولاد مکران و توسعه بحار تجارت بازدید نمودند.
شرکت فولاد مکران پس از بهره برداری به تولید بریکت گرم آهن اسفنجی به ظرفیت ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ تن در سال خواهد پرداخت. میزان تسهیلات مصوب شده از سوی بانک صنعت و معدن برای این شرکت مبلغ ۹۵ میلیون دلار میباشد که تاکنون مبلغ ۲۳میلیون و ۸۰۹ هزار دلار آن پرداخت شده است.
شرکت توسعه بحار تجارت با موضوع فعالیت روغن کشی از دانه های روغنی سویا و آفتابگردان با ظرفیت ۵۰۰ تن در روز از این بانک تسهیلات ارزی به مبلغ ۷ میلیون و ۶۷۹ هزار یورو و همچنین تسهیلات ریالی به مبلغ ۱۶۳ میلیارد ریال و یک فقره تسهیلات سرمایه در گردش به مبلغ۴۰۰ میلیارد ریال دریافت کرده است.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن در ادامه سفر خود همچنین از دو شرکت پروتئین آرمان جنوب و ماهوربافان بلوچی بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند فعالیت آنان قرار گرفت.
شرکت پروتئین آرمان جنوب به تولید فیله و گوشت ماهی و میگو به صورت منجمد به ظرفیت۱۲۰۰۰ تن در سال می پردازد که از سوی بانک صنعت و معدن ۳۰۰ میلیارد ریال در قالب تسهیلات سرمایه در گردش به این واحد تولیدی اختصاص یافته است.
ماهوربافان بلوچی نیز انواع تور ماهیگیری به ظرفیت ۱۳۰۰ تن در سال تولید می کند و دو فقره تسهیلات سرمایه در گردش جمعاً به مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال دریافت نموده است.
دکتر مهری در این بازدیدها بر لزوم رسیدگی بیشتر بانک به درخواست های مشتریان ارزنده بانک تاکید کرد و ارائه خدمات بیشتر علاوه بر اعطای تسهیلات را یکی از بهترین راهبردهای بانک صنعت و معدن برشمرد و ابراز داشت: همراهی با صنعتگران به خصوص در استان های کمتر برخوردار در اولویت برنامه های این بانک است و برای ما افتخار است که در خدمت کارآفرینان و سرمایه گذاران بخش تولید کشور باشیم.
این منطقه پتانسیل مطلوبی برای افزایش تولید، صدور کالا، جذب سرمایه گذاری خارجی و کسب درآمد ارزی دارد
دکتر حسین مهری که روز چهارشنبه دوازدهم آبان ماه به استان سیستان و بلوچستان سفر کرده بود، در بازدید از طرح های صنعتی منتخب منطقه آزاد چابهار تاکید کرد: با توجه به موقعیت استراتژیک این منطقه با ایجاد زیرساخت های بیشتر و حمایت از تولیدکنندگان داخلی می توان شاهد شکوفایی بخش صنعت باشیم و زمینه حضور سرمایه گذاران خارجی، صادرات ، تجارت ، ترانزیت کالا و در نهایت ارزآوری مناسب را فراهم نماییم.