فرهاد ابول نژادیان در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت گفت: تسریع بخشیدن در اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک مستلزم فراهم بودن نرم افزارها و سخت افزارهای مورد نیاز است که باید به طور کامل در اختیار و به سهولت قابل استفاده برای کاربران باشد.
وی افزود: در این زمینه مشکلاتی وجود دارد؛ ازجمله اینکه مسیر استفاده برای بیمه های مختلف متفاوت است، بنابراین پزشک برای بیمه تامین اجتماعی با یک سیستم و برای بیمه سلامت باید با یک سیستم دیگر کار کند که کار را سخت و استقبال پزشکان را کم کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: در نسخه نویسی الکترونیک مزایای بسیاری داریم، از جمله اینکه اشکال در خواندن نسخه حذف و داروها شخصی می شود، داروهای خارج از دارونامه رسمی کشور تجویز نمی شود، بنابراین باید به سمت نسخه نویسی الکترونیک برویم، اما باید از نظر زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری مساعدت هایی بیشتری شود؛ تا این تغییر به درستی انجام شود، برای این منظور باید برنامه ریزی هوشمندی داشته باشیم و در مقابل مزایای خوبی به دست آید.
ابول نژادیان با اشاره به تحول ساختار مدیریتی بیمه سلامت از سال ۹۶ به بعد اظهار داشت: بدون تردید پیشرفت و توسعه پایدار امروز عرصه نظام سلامت در استان، مرهون تلاش و زحمات مدیریت و همکاران متعهد و دلسوز بیمه سلامت است.