قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی افزود: مهم ترین تغییر رویکرد در حوزه مسئولیت های اجتماعی گذر از مسکّن محوری به سمت درمان محوری است. ما امروز در شرکت فولاد خوزستان برای اقدامات گره گشا و اساسی، تقویم داریم و برنامه هایی مثل اهدای بسته های آموزشی در مهرماه، اهدای جهیزیه به زوج های جوان و آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد در پایان سال بخشی از این برنامه هاست.
دکتر مخبر دزفولی در بخش پایانی گریزی هم به حوزه تخصصی روانشناسی زد و خطاب به زوجهای جوان گفت: در فرهنگ عامه به همسر افراد می گویند “شریک زندگی” و این عبارت سنجیده ای است. همسر شما از امروز شریک همه زندگی شما و همراه تمامی لحظات شماست. زوجها با ازدواج وارد دایرهی تمایز جدیدی میشوند و مهم ترین وظیفهی افراد، راضی نمودن شریک خود است و شراکت به این معناست که هر تصمیمی در این زندگی، باید بطور مشترک اتخاذ شود.
این پزشک و روانشناس سپس به نکته اساسی لزوم گفت و گو در مورد کمترین سوء تفاهم ها در زندگی زناشویی تاکید کرد و گفت: گاهی مطرح نکردن گلایه ها ظاهرا از سر دلسوزی و جلوگیری از رنجش است ولی این رویکردی اشتباه است و حرف های زده نشده به انبار باروتی تبدیل می شود که گاهی اساس رابطه را متلاشی می کند.
وی در پایان برای زوجهای حاضر آرزوی خوشبختی نمود و به آنان توصیه نمود که این اشتیاق شیرین امروز را همیشه حفظ کنند.