• امروز : یکشنبه - ۵ اسفند - ۱۴۰۳
3

استقبال مشتریان از تکرار طرح هایی مانند اعتبار ملی در نظرسنجی بانک ملی ایران

  • کد خبر : 170494
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰:۲۰
استقبال مشتریان از تکرار طرح هایی مانند اعتبار ملی در نظرسنجی بانک ملی ایران
بانک ملی ایران به منظور ارزیابی هر چه بهتر طرح های تسهیلاتی اجرا شده اقدام به اجرای یک نظر سنجی درباره طرح اعتبار ملی کرده است که بر اساس این نظر سنجی 82 درصد از این جامعه آماری خواستار ادامه اجرای اینگونه طرح های تسهیلاتی از سوی بانک ملی ایران شده اند.

به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، یکی از طرح‌های تسهیلاتی بانک ملی، طرح اعتبار ملی نام داشته که در این طرح مبلغ وام به شکل نقدی در اختیار مشتری قرار می‌گیرد. یافته های این طرح نشان می دهد اکثریت از روند برگزاری طرح اعتبار ملی  این بانک  رضایت داشته اند.

اغلب شرکت کنندگان در این طرح امکان افتتاح حساب و دریافت تسهیلات به صورت غیرحضوری و در رده دوم امکان دریافت وام بدون نیاز به چک، سفته و گواهی کسر از حقوق را از مزیای طرح اعتبار ملی اعلام کرده اند.

همچنین نرخ تسهیلات ۱۴ درصد، امکان دریافت وام بدون نیاز به چک، سفته و گواهی کسر از حقوق،ارائه تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی و امکان افتتاح حساب و دریافت تسهیلات به صورت غیرحضوری بر بستر اپلیکیشن بام از دیگر مزایایی بوده است که مورد توجه مشتریان قرار گرفته است.

https://tejaratava.ir/?p=170494

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.