• امروز : پنج شنبه - ۲ اسفند - ۱۴۰۳
2

بانک توسعه تعاون در حمایت از صنایع و معادن اهتمام والایی داشته است

  • کد خبر : 170258
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶
بانک توسعه تعاون در حمایت از صنایع و معادن اهتمام والایی داشته است
عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون از اهتمام والای بانک در حمایت از صنایع و معادن خبر داد.

محمد جعفر ایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون طی دیدار با معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تبریک ایام و اعیاد ماه مبارک شعبان اظهار داشت: بخش صنعت بخش راهبردی اقتصاد کشور است و رونق بخش‌های کشاورزی و خدمات و بازرگانی تابعیت زیادی از بخش صنعت دارد.
وی افزود: صنعتگران کشور در شرایط گوناگون اقتصادی خدمات ارزنده‌ای به جامعه و عموم مردم عزیز ارائه داده اند. حمایت از بخش‌های صنعتی و معدنی کشور می تواند موجبات شکوفایی تولید و اشتغال را فراهم آید.
این مقام بانکی خاطر نشان کرد: بانک توسعه تعاون طی سال‌های فعالیت همواره همکاری و تعامل بسیار خوبی با وزارت صنعت، معدن و تجارت داشته است. این بانک در قالب بندهای مرتبط با بودجه‌های سنواتی، برنامه‌های توسعه‌ای، تبصره‌ها و قوانین دولتی در تعامل مناسبی با این وزارتخانه بوده است. بانک توسعه تعاون در عمل به تعهدات خود در تبصره ۱۸، ماده ۵۲ و ماده ۵۶ همواره بالاترین عملکرد را داشته است. شاهد بوده‌ایم در اکثر سال‌ها صددرصد سهمیه ابلاغی توسط این بانک به بخش صنعت و معدن تخصیص یافته و منابع خوبی از سوی این بانک به واحدهای صنعتی و معدنی تزریق شده است.
ایرانی تصریح کرد: بانک توسعه تعاون در چندین حوزه امکان ارائه خدمات و همکاری را دارد. منابع تبصره‌ای همچنین به عنوان یکی از مهمترین محورهای همکاری مطرح است. انعقاد تفاهم نامه با بخشهای مختلف صنعت من جمله صنایع غذایی و دارویی فراهم است. همچنین استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه و روش‌های نوین تامین مالی نیز بسیار کارآمد است که بانک به عنوان رکن ضامن می‌تواند بستر حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی را مهیا کند. تامین مالی جمعی و تامین مالی زنجیره ای نیز به عنوان راهکارهای بسیار کارامد میان بانک و صنایع مختلف کاربرد دارد.
عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون تاکید کرد: این بانک مزیت‌های مناسبی برای تامین ارز و معاملات ارزی از طریق صرافی و شرکت راهبر بانک دارد.
ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تقدیر از خدمات بانک توسعه تعاون گفت: این وزارتخانه برنامه چهار ماهه جبران تولید را مد نظر داشته است. بانک توسعه تعاون در شبکه بانکی همواره عملکرد مناسبی برای حمایت از صنعت و تولید داشته است.
وی با تمجید از خدمات ارزنده و دستاوردهای این بانک افزود: اگر رویکرد مقایسه‌ای میان این بانک و همچنین بانک تخصصی بخش صنعت و معدن کشور داشته باشیم به این نتیجه می‌رسیم که رضایت مناسبی از بانک توسعه تعاون در حوزه حمایت از صنایع وجود دارد.
شیخ خاطر نشان کرد: چالش‌های مختلفی فراروی تولید کشور وجود دارد. شبکه بانکی می تواند با تخصیص منابع مناسب برای رفع نیازهای صنایع و همچنین تعامل جهت امهال بدهی های جاری واحدهای تولیدی از واحدها حمایت نماید.
وی یادآور شد: دستگاه‌های اجرایی از طریق ستاد ملی رفع موانع تولید می توانند همکاری مناسبی برای حمایت از صنعت داشته باشند. انتظار داریم منابعی از طریق بانک مرکزی برای حمایت از صنایع در نظر گرفته شود، همچنین امید است ماشین آلات و مواد اولیه که در گمرک دپو شده آزادسازی شود تا در چرخه اقتصاد قرار گیرد. برنامه جبرانی تولید نیازمند منابع مالی است.
در این جلسه احمد محمدی مدیر امور اعتباری، صیاد رحمانپور مدیر امور استان‌ها و شعب، حسین سرین رئیس اداره کل مشتریان و توسعه بازار، حمید بختیاری رئیس اداره کل طراحی محصول حضور داشتند.

https://tejaratava.ir/?p=170258

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.