به گزارش تجارت آوا به نقل از روابطعمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس، در همین راستا در روزهای گذشته، سارا افتخاری دانشآموخته مهندسی مکانیک در مقطع کارشناسی و مدیریت در مقطع کارشناسیارشد، به نمایندگی از پتروشیمی کازرون به عضویت هیئتمدیره شرکت پتروشیمی ارومیه درآمد.
او پیشازاین نایبرئیس و عضو هیئتمدیره شرکت سرمایهگذاری منطقه آزاد ارس، مدیر روابطعمومی و تبلیغات شرکت نفت ایرانول، مشاور و دستیار مدیرعامل منطقه آزاد ارس و مشاور توسعه بازار و برندینگ در چندین مجموعه صنعتی بوده است.
همچنین زهره مجیدنیا دارای مدرک دکتری شیمی که در کارنامه کاری او عضویت در هیئتمدیره پتروشیمی عضویت هیئتمدیره موظف پتروشیمی سبلان، عضویت در هیئتمدیره پتروشیمی خراسان، مدیریت بازرگانی پتروشیمی سبلان و سرپرست مجتمع پتروشیمی سبلان به چشم میخورد، به نمایندگی از شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس به عضویت هیئتمدیره شرکت پتروشیمی شیراز درآمد.
در راستای همین سیاست، در حکمی از سوی بیگلربیگی مدیرعامل پتروشیمی هنگام، رخسانا سجادینی بهعنوان رئیس فروش این شرکت منصوب شد.
سجادینی دارای مدرک کارشناس مهندسی صنایع و کارشناس ارشد مدیریت بازاریابی است و در سوابق ۲۵ساله کاری او مدیریت بازرگانی فروش داخلی شرکت پتروشیمی بندر امام، دبیر کمیسیون معاملات شرکت تجارت صنعت پتروشیمی خلیجفارس، دبیر کمیسیون معاملات و اجرای مناقصات شرکت پتروشیمی هنگام و مسئول سیستمهای مدیریتی و تحلیل فرایندهای این شرکت وجود دارد.
گفتنی است، در آینده نزدیک شاهد آغاز انتصاب زنان در پستهای مختلف مدیریتی در هلدینگ خلیجفارس و شرکتهای تابعه با توجه به توانمندیها و سوابق آنها خواهیم بود.