بسم الله الرحمن الرحیم
فرارسیدن یوم الله ۲۲ بهمن ، سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را خدمت ملت غیور ایران و تمامی همکاران گرامی در شرکت سنگ آهن مرکزی ایران تبریک و تهنیت عرض می کنم.
دهه فجر یادآور دلاوری های ملتی است که تحت ولایت رهبر فرزانه خود امام خمینی کبیر ( ره ) با اراده آهنین ،طاغوت را در هم شکستند و با نثارجان و مال خود بر ظلمت ها فائق آمدند.
امروز بر همه ما واجب است که قدردان خون شهدا و راه متعالی آن بزرگمردان باشیم و با تلاش و کوشش زیر پرچم جمهوری اسلامی در مسیر بالندگی ایران اسلامی گام برداریم.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا، فرارسیدن یوم الله ۲۲ بهمن، سالرزو پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی ،مردم شریف ایران و تمامی کارکنان خانواده بزرگ شرکت سنگ آهن مرکزی ایران تبریک و تهنیت عرض می کنم و از درگاه خداوند سبحان توفیق پاسداشت ارزشهای انقلاب و عزت و اقتدار ایران اسلامی را مسئلت دارم.
محمد جواد عسکری
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران_بافق
![](http://tejaratava.ir/wp-content/uploads/2025/02/IMG_20250210_100152_581-576x1024.jpg)