• امروز : یکشنبه - ۱۴ بهمن - ۱۴۰۳
1

از بازگشت به مدار سودآوری تا گام‌هایی در راستای تحول دیجیتال در بیمه سرمد

  • کد خبر : 167544
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۵
از بازگشت به مدار سودآوری تا گام‌هایی در راستای تحول دیجیتال در بیمه سرمد
دکتر بهشتی‌نژاد مدیرعامل شرکت در مصاحبه‌ای با خبرگزاری نبض بیمه از بازگشت بیمه سرمد به مدار سودآوری از طریق اصلاح نرخ‌دهی، بهبود مدیریت ریسک بیمه‌ای و کنترل خسارت در کنار حرکت متناسب با رشد صنعت در جذب سهم از بازار خبر داد.

به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط‌عمومی بیمه سرمد دکتر بهشتی‌نژاد مدیرعامل شرکت در مصاحبه‌ای با خبرگزاری نبض بیمه از بازگشت بیمه سرمد به مدار سودآوری از طریق اصلاح نرخ‌دهی، بهبود مدیریت ریسک بیمه‌ای و کنترل خسارت در کنار حرکت متناسب با رشد صنعت در جذب سهم از بازار خبر داد.


به نقل از خبرگزاری نبض بیمه:

 اهل فن می‌دانند که ریل‌گذاری مجدد یک شرکت قدیمی خصوصا در صنعت بیمه و رساندن شرکت از نظر سودآوری و حاکمیت شرکتی به شرایط ثبات کار ساده‌ای نیست، در همین راستا گفت‌و‌گویی کوتاه با سیدمحمدمهدی بهشتی‌نژاد، مدیرعامل بیمه سرمد در خصوص مسیر پیموده شده و برنامه‌های آتی داشته‌ایم، که در ذیل می‌خوانید.


افزایش سرمایه بیمه سرمد، در چه مرحله‌ای است؟
افزایش سرمایه از اولویت‌های جدی هیأت مدیره بیمه سرمد است که تاثیر زیادی بر پذیرش ریسک‌های بزرگ‌تر و افزایش توانگری مالی شرکت دارد، بیمه سرمد در تمام سال‌های که از آغاز فعالیتش گذشته، همواره افزایش سرمایه را به منظور تقویت پشتوانه سرمایه‌ای و توانگری مالی خود در دستورکار قرارداده است. در ابتدای راه شرکت بیمه سرمد با سرمایه چهارصد میلیارد ریالی فعالیت خود را کلید زد و تاکنون ۷ مرحله افزایش سرمایه انجام داده و در آخرین مرحله، افزایش سرمایه به ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل آورده نقدی سهامداران مورد تصویب مجمع فوق‌العاده سهامداران قرار گرفت تا شرکت بتواند با افزایش نسبت توانگری، ظرفیت نگهداری و توان رقابتی خود را افزایش دهد و در ادامه راه برنامه‌ریزی‌های لازم به منظور افزایش سرمایه تا میزان ۱۴.۰۰۰ میلیارد ریال صورت پذیرفته است که مسلماً در مسیر اجرای این امر مهم، سهامداران نقش بسیار مهمی بر عهده دارند.


استراتژی شرکت بیمه سرمد برای توسعه هوش مصنوعی، تحلیل داده‌ها یا فناوری‌های نوین سرمایه‌گذاری چیست؟
یکی از اقداماتی که در بیمه سرمد آغاز کرده‌ایم و در حال انجام آن هستیم، تدوین سند تحول دیجیتال شرکت است. این سند مطابق با روندهای مختلف فناوری اطلاعات و صنعت بیمه تدوین شده است و به بررسی نقش ابزارهای فناورانه در صنعت بیمه و زنجیره ارزش بیمه‌گری در حوزه‌های مختلفی می‌پردازد. در لایه سرویس‌دهی، به منظور افزایش سرعت و کیفیت عملکرد واحدهای مختلف در سازهان‌ها و شرکت‌ها ما با جدیت برنامه‌ریزی و اجرای خدمات مبتنی بر راه‌حل‌های فناورانه را دنبال می‌کنیم که در این مسیر باید اول این سوال را پاسخ دهیم: «چه شد؟» زیرا معمولاً داشبوردهای سنتی (BI) که امروزه در سازمان‌های ما بالغ هستند، به آن شکل جوابگو نیستند. در نتیجه ما به داشبوردهای سنتی، هوش مصنوعی و الگوریتم‌های یادگیری ماشین (AI و ML) را اضافه خواهیم کرد تا به‌عنوان دستیاری برای حل مسائل در کنار کارمندان عمل کنند که “چرا” و “چگونه” این اتفاقات افتاده است. نهایتاً، هدف ما ایجاد یک سیستم هوش مصنوعی مبتنی بر BI است که می‌تواند به مدیران بینش بهتری ارائه دهد و گزارشات را از سطح اطلاعات به لایه‌های خرد منتقل کند.


استراتژی شرکت برای حضور بیشتر در پرتفوهای سودسازتر همچون عمر چیست؟
با توجه به تحلیل محیط داخلی شرکت در حوزه بیمه های زندگی در یک سال گذشته، همچنین محیط خرد و کلان خارج از سازمان در همین حوزه، بر اساس مدل های علمی و معتبر، نقاط ضعف، قوت، تهدید‌ها و فرصت‌ها شناسایی و در قالب یک برنامه عملیاتی مدون در جهت تحقق استراتژی توسعه بیمه‌های زندگی، احصاء شده است. در همین راستا، تولید محصولات بیمه ای جدید، نظیر انواع مستمری، همچنین بیمه‌نامه های یونیت لینک از نسل چهارم بیمه های زندگی و اتصال آن به بازارهای مالی در دستور کار قرار گرفته است. بهبود و غنی سازی محصول فعلی(بیمه عمر و سرمایه گذاری)، همچنین مهندسی مجدد فرایند ها و ابزارهای مرتبط با صدور آن و انجام اقدامات اصلاحی مقتضی از دیگر اقدامات انجام شده یا در دست اقدام در بیمه سرمد می باشد. طراحی و اجرای ساختارهای چند سطحی جهت تیم سازی فروش، استفاده از راهبران با تجربه در شرکت یا صنعت جهت آموزش و مربیگری فروش بیمه زندگی، ایجاد و توسعه سیستم‌های مرتبط با صدور آنلاین بیمه نامه، طراحی جشنواره‌ها و روش‌های ترفیع فروش، تفکیک دارایی‌های متناظر با حساب‌های ذخائر ریاضی بیمه‌های زندگی و استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه، صندوق‌های سرمایه گذاری و دیگر بازارها جهت ارتقاء سهم بیمه‌گذار از منافع بیمه‌های زندگی، از اهم اقدامات و فعالیتهای شرکت بیمه سرمد جهت توسعه در رشته بیمه‌های زندگی می باشد. از دیگر موارد قابل ارائه نیز می‌توان به ارائه و طراحی محصولات بیمه زندگی، ویژه کارکنان و مشتریان بانک محترم صادرت ایران اشاره نمود که مذاکرات و تلاشهای طرفین در راستای تحقق و نهایی‌سازی می‌باشد.

در موضوع پرداخت خسارت، نتایج عملکرد برای بهبود مدیریت ریسک در شرکت بیمه سرمد چیست؟
مطابق صورت‌های مالی ۹ ماهه منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۳ شرکت که اخیرا منتشر گردیده و اطلاعات تارنمای بیمه‌مرکزی ج.ا.ایران، در نه‌ماهه سال جاری شرکت بیمه سرمد با مبلغ ۱۸،۶۳۱ میلیارد ریال خسارت، سهم ۱.۰۹ درصدی از بازار شرکت‌های بیمه‌ای را داشته و این بدین معنی است که سیاست‌های بکار گرفته شده در یک سال اخیر در زمینه اصلاح ترکیب پرتفو، حذف پرتفوهای زیان‌ده و مدیریت ریسک در بیمه سرمد به منظور کنترل خسارت به بار نشسته و نسبت خسارت شرکت با کاهش چشم‌گیری به عدد ۴۵.۶ درصد رسیده که با توجه به میانگین ۵۱.۶ درصدی نسبت خسارت صنعت بیمه، نشان از عملکرد مثبت و رو به بهبود شرکت بیمه سرمد در سال جاری دارد.


چشم انداز شما برای آینده شرکت بیمه سرمد چیست؟
شرکت بیمه سرمد (سهامی عام) در دهه اول فعالیت خود توانسته است با ایجاد زیرساخت مورد نیاز از جمله تأسیس شعبه در سراسر کشور، توسعه شبکه نمایندگان، طراحی محصولات و بسته‌های بیمه‌ای و استقرار نظام‌های مدیریتی زمینه لازم برای ارائه خدمات بیمه‌ای به مشتریان خود را فراهم کند و با تلاش و دلسوزی سرمایه‌های انسانی خود و حمایت سهامداران به ویژه بانک صادرات، دستاوردهای ارزنده‌ای را کسب کرده، از این رو در سال ۱۴۰۲، تدوین برنامه راهبردی شرکت بیمه سرمد (سهامی عام) آغاز شد و در نهایت پس از برگزاری جلسات متعدد هیأت عامل و فعالیت مطالعاتی، برنامه راهبردی شرکت در افق زمانی ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۵ تدوین شد و ارکان جهت‌ساز شرکت، شامل ماموریت، چشم‌انداز و ارزش‌های سازمانی شرکت به شکل زیر تعیین شده وماموریت وسرمد کاهش آثار وقوع مخاطرات و ایجاد اطمینان خاطر از طریق ارائه خدمات بیمه‌ای در کوتاه‌ترین زمان ممکن است.
چشم‌انداز ما تا سال ۱۴۰۵ برترین شرکت صنعت بیمه کشور از منظر سرعت ارائه خدمات با کیفیت خواهیم بود. از نظر ارزش‌های سازمانی شعار ما سرعت، رفتار حرفه‌ای، آموزندگی، مشارکت و دلبستگی است. در این راستا تیم مدیریتی بیمه سرمد با اعتماد کامل و عزمی راسخ از سیستم‌های مدیریت کیفیت، مدیریت ریسک در راه رضایتمندی مشتریان پشتیبانی می‌کند.
در انتها اگر سخنی برای خوانندگان دارید بفرمائید.


در مجموع باید عنوان کنم نتایج بررسی عملکرد مالی شرکت نشان می‌دهد ما در بیمه سرمد توانسته‌ایم از طریق اصلاح نرخ‌دهی، بهبود مدیریت ریسک بیمه‌ای و کنترل خسارت همراه با حرکت متناسب با رشد صنعت در جذب سهم از بازار، به مدار سودآوری برگشته و ضریب خسارت شرکت را کاهش دهیم و میانگین آن را به کمتر از صنعت بیمه برسانیم. این مهم نشان می‌دهد که استراتژی‌های شرکت منجر به بهبود وضعیت مالی شده و بیمه سرمد توانسته همسو با استراتژی‌های خود به اهداف مالی نزدیک شود و پیش‌بینی می‌شود در پایان سال مالی ۱۴۰۳، شرکت از زیان انباشته خارج شده و موفق به سودآوری و توزیع سود به سهامداران شود که این امر در افزایش رضایتمندی مشتریان و سهامداران تأثیر بسزایی خواهد داشت.

https://tejaratava.ir/?p=167544

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰