• امروز : یکشنبه - ۲۳ دی - ۱۴۰۳

اخبار ویژه

از توانمندی شرکت پتروشیمی نوری در ایجاد اولین زیست بوم فناوری و هوش مصنوعی ایران بهره خواهیم برد امضای ۸ تفاهم نامه ی همکاری با شرکت های دانش بنیان امضای تفاهم‌نامه ایجاد نخستین زیست‌بوم فناوری و هوش مصنوعی ایران در جزیره کیش درآمد ارزی ۱۰ میلیارددلاری پتروشیمی‌ها از ابتدای سال/ با اجرای ۴۹ طرح دانش‌بنیان در پایان برنامه هفتم، خلق ثروت صنعت پتروشیمی به ۴۰ میلیارد دلار خواهد رسید/ بخش خصوصی باید خودش به دنبال حل موانع برود/ با تحقق ۱۰ قرارداد بالادستی با صنعت پتروشیمی حداقل ۲۲۰ میلیون مترمکعب در روز به ظرفیت گاز کشور اضافه می‌شود تدوین چشم‌انداز ۱۴۳۰ صنعت پتروشیمی یک ضرورت است/ باید روشمان را در پرداخت یارانه‌ها تغییر دهیم/ کیش می‌تواند به یک دره رمزارز تبدیل شود ۲۳ دیماه/ سالروز تاسیس فولاد مبارکه پروژه‌های پژوهشی پیشرفته در نیروگاه‌های فجر انرژی ؛ گام جدیدی در جهت بهینه‌سازی مصرف انرژی و افزایش بهره‌وری عبدالکریم پهلوانی مدیرعامل تاپیکو شد

2
در پنل تخصصی «درس آموخته‌های فرایند بومی‌سازی یا شیرهای گازی» مطرح شد؛

بومی‌سازی شیرهای گازی در فولاد مبارکه؛ گامی مؤثر در کاهش هزینه‌ها و افزایش ایمنی

  • کد خبر : 163632
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۰:۳۸
بومی‌سازی شیرهای گازی در فولاد مبارکه؛ گامی مؤثر در کاهش هزینه‌ها و افزایش ایمنی
در پنل تخصصی «درس آموخته‌های فرایند بومی‌سازی یا شیرهای گازی» در ششمین نمایشگاه ملی فولاد ایران، کارشناسان و مدیران شرکت فولاد مبارکه و شرکت آریا فرسان به تشریح چالش‌ها و دستاوردهای بومی‌سازی شیرهای گازی پرداختند.

به گزارش تجارت اوا به نقل از خبرنگار فولاد، در پنل تخصصی «درس آموخته‌های فرایند بومی‌سازی یا شیرهای گازی» در ششمین نمایشگاه ملی فولاد ایران، کارشناسان و مدیران شرکت فولاد مبارکه و شرکت آریا فرسان به تشریح چالش‌ها و دستاوردهای بومی‌سازی شیرهای گازی پرداختند و بر اهمیت این پروژه در کاهش هزینه‌ها و افزایش ایمنی تأکید کردند.
سعادت رادی، کارشناس بومی‌سازی شرکت فولاد مبارکه در این پنل اظهار کرد: چالش انتخاب سازنده شیرهای گازی در سال‌های گذشته برای ما بسیار قابل‌توجه بود. در گام اول، تیم بومی‌سازی را تشکیل دادیم و نیازها و چالش‌ها را مشخص کردیم. توانستیم چند سازنده بزرگ کشور را شناسایی و آن‌ها را برای تولید این شیرها تشویق کنیم.
وی افزود: شیر گازی یک شیر خاص به شمار می‌رود و تست و عملکرد آن بسیار حائز اهمیت است. این شیر در محل‌های حساسی نصب می‌شود و در صورت بروز مشکل، هزینه‌های جانی و مالی زیادی به همراه دارد. به همین دلیل، شرکت آریافرسان، خط ما را شبیه‌سازی کرد که برای ما بسیار کمک‌کننده بود.
مجید امینی، مدیرعامل شرکت آریافرسان اسپادانا نیز در ادامه گفت: نیاز دوطرفه ما و فولاد مبارکه ما را به موضوع تولید شیرهای گازی وارد کرد. فرایند تولید به‌خوبی انجام شد و گام اول بومی‌سازی تا ساخت یک سال طول کشید که در ادامه این زمان کمتر شد.
وی در ادامه به چالش‌های شبیه‌سازی اشاره کرد و گفت: شبیه‌سازی تست در محل کار بسیار مشکل بود. دو مورد شبیه‌سازی برای تولید این شیرها انجام شد که شامل شبیه‌سازی نرم‌افزاری و تست‌های مطمئن بود. شرایط محیطی را ایجاد کردیم و تست‌ها را در داده‌های ۶۰ اینچ به بالا انجام دادیم.
مدیرعامل شرکت آریافرسان اسپادانا همچنین به بهینه‌سازی‌های انجام‌شده اشاره کرد و گفت: «شرایط جدیدی نسبت به طراحی اولیه سایت داشتیم و تغییراتی در ساختار شیر ایجاد کردیم. سیستم آب‌بندی را تغییر دادیم و سعی کردیم حضور اپراتوری انسانی را به حداقل برسانیم.
محمد مهدی ثابت‌قدم، سرپرست تعمیرات احیا مستقیم شرکت فولاد مبارکه نیز در این پنل گفت: بومی‌سازی شیرهای گازی برای ما بسیار حائز اهمیت بود و اجرای این پروژه میلیاردها تومان آورده مالی داشت. سرعت عمل در راه‌اندازی تجهیزات پس از تعمیرات برای ما بسیار مهم است.
این پنل تخصصی نشان‌دهنده عزم و اراده شرکت‌های ایرانی در راستای بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی و افزایش ایمنی در صنعت فولاد است.

https://tejaratava.ir/?p=163632

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰