• امروز : چهارشنبه - ۳۰ آبان - ۱۴۰۳
2
در نشست خبری شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش "تاپکیش" عنوان شد:

رونمایی از ۵ محصول جدید تاپکیش در یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام پرداخت

  • کد خبر : 154794
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
رونمایی از ۵ محصول جدید تاپکیش در یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام پرداخت
در نشست خبری شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش با نماد "تاپکیش"، آقایان نوید غلامی مدیرعامل، آرین، معصوم علی، سلطانی‌پور، خرد روستا و خانم خدابنده به عنوان نمایندگان این شرکت به منظور اطلاع‌رسانی در آستانه برگزاری یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام پرداخت که در تاریخ 5 و 6 آذر برگزار می‌شود، به تشریح دستاوردهای و عملکرد مالی و پروژه‌های توسعه‌ای این شرکت در حوزه پرداخت الکترونیک و تولید دستگاه‌ها و محصولات نوآورانه پرداختند.

دکتر نوید غلامی مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش (تاپکیش) یکی از اهداف تاپکیش را تحقق برنامه‌‌‌های توسعه‌‌‌ای و متنوع‌‌‌سازی محصولات عنوان کرد و گفت: ما در این مسیر با مشکلات و موانع زیادی روبه‌‌‌رو هستیم که امیدواریم با رفع این موانع بتوانیم به جایگاه بهتری دست پیدا کنیم. نوید غلامی ‌‌‌روز گذشته طی یک نشست خبری با بیان اینکه تاپکیش با توجه به رسالتی که دارد به عنوان تولیدکننده تجهیزات بانکی، سعی کرده همواره سبد محصولات خود را متنوع و سرویس‌‌‌های مورد نظر مشتریان و بانک‌‌‌ها را به شکل مطلوب ارائه دهد تا در این زمینه رضایت‌‌‌مندی ذی‌‌‌نفعان را کسب کند، افزود: در این راستا سال گذشته چند محصول جدید معرفی کردیم که این محصولات، مرحله آزمایشی آنها به اتمام رسیده و قرار است که وارد تولید انبوه شود.

وی در این راستا به ۵ محصول جدید این شرکت اشاره کرد و گفت: کیوسک نوبت‌دهی به عنوان اولین کیوسک تمام لمسی نوبت‌دهی که در داخل ایران تولید شده است. دستگاه کیوسک پرداخت که شباهت زیادی به دستگاه نوبت‌‌‌دهی دارد و قابلیت اتصال به انواع پوزها را نیز دارا است. این دستگاه مانند کیوسک نوبت‌دهی روی دو سیستم عامل اندروید و ویندوز طراحی و ساخته شده است. Cashless ایستاده و دیواری از دیگر محصولات تولیدی شرکت هستند که کاربری راحتی را برای مشتریان ایجاد می‌‌‌کنند. دستگاه آنتی اسکمیر، ازدیگر محصولات مهم شرکت تاپکیش به شمار می‌‌‌آید که برای نخستین بار در کشور طراحی و تولید شده است و می‌‌‌تواند از سرقت اطلاعات بانکی مشتریان جلوگیری کند.  غلامی ‌‌‌با تاکید بر اینکه براساس اهداف شرکت، همواره برنامه توسعه‌‌‌‌‌‌ای را در دستور کار قرار داده‌‌‌ایم و تمام تلاش خود را دراین مسیر انجام داده‌‌‌ایم، افزود: هرچند در این راه با مشکلات و مسائل زیادی روبه‌‌‌رو هستیم، اما جایگاه خوبی را در این حوزه به دست آورده‌‌‌ایم که امیدواریم با رفع این موانع و مشکلات که در کارمان وقفه ایجاد می‌‌‌کند، شرایط خیلی بهتری ایجاد شود.

وی به جز بحث تحریم و واردات، تصمیمات خلق‌‌‌الساعه از سوی تصمیم‌‌‌گیران و بخش رگولاتوری را از مشکلات مهم این حوزه دانست و خاطرنشان کرد: عدم امکان ترخیص کالا، محدود شدن سقف واردات شرکت‌‌‌ها براساس میزان واردات سال گذشته، تغییرات در قوانین گمرکی، مشکل تامین ارز برای انجام خرید خارجی و طولانی شدن صف تخصیص ارز، کاهش مهلت خرید ارز، اختلال در سامانه‌‌‌های مرتبط با ثبت سفارش و… از جمله مشکلات و موانعی است که برنامه‌‌‌ریزی شرکت را با بحران مواجه کرده است و ازاین جهت سال سختی را پشت  سر گذاشتیم.

غلامی‌‌‌ با اشاره به این موضوع که اوضاع بورس و فشار سهامداران هم به شکل غیر مستقیم بر فعالیت ما تاثیر داشته است، افزود: به هرحال امیدوار هستیم که شرایط و قوانین تسهیل و نظامند شود تا شرکت‌‌‌های تولیدی بتوانند در این عرصه فعالیت بهتری داشته باشند. وی در همین راستا به بحث کاهش فروش شرکت در نیمه نخست سال اشاره کرد و گفت: ما در سه ماهه نخست امسال ثبت سفارش نداشتیم و این درحالی بود که دستگاه‌‌‌های پوزی که سال گذشته وارد گمرک کرده بودیم را نتوانستیم ترخیص و به فروش برسانیم. ضمن اینکه بحث گارانتی دستگاه‌‌‌های پوز هم مطرح شد که این امر، پروسه ثبت سفارش را دوماه به تعویق انداخت. به گفته وی، درحال حاضر ۵۰ هزار دستگاه پوز در گمرگ داریم که چند ماه است وارد شده  و ۳۰ هزار دستگاه هم قرار است وارد شود، درحالی که ما همچنان منتظر تخصیص بانک مرکزی هستیم که امیدواریم این امر به زودی انجام شود.

سلطانی‌پور معاون مالی شرکت نیز در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد مالی شرکت در سال‌های گذشته، اعلام کرد: عملکرد مالی شرکت در سال ۱۴۰۱ معادل ۴۷۰ میلیارد تومان بوده که در سال ۱۴۰۲ به ۱۰۰ درصد رشد رسیده است. همچنین، سود خالص شرکت در سال ۱۴۰۱ معادل ۳۴ میلیارد تومان بوده که در سال ۱۴۰۲ به ۱۲۲ میلیارد تومان افزایش یافته است. در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۳ نیز سود خالص شرکت به ۴ میلیارد تومان رسیده است که عمدتاً به دلیل هزینه‌های برندینگ بوده است.  

وی با اشاره به عملکرد سال گذشته تاپکیش در بخش درآمدها، اظهار داشت: درآمدهای شرکت از دستگاه‌های کارتخوان به ۸۱ درصد رسید و در ۱۰ ماهه سال مالی ۱۴۰۳ این درصد به ۹۵ درصد افزایش یافته است. همچنین در حوزه کاغذ، تحقق درآمد در سال ۱۴۰۲ به ۱۶۱ درصد و در ۱۰ ماهه مذکور به ۴۴ درصد گزارش شده است.

 سلطانی‌پور با بیان دستاوردهای شرکت در زمینه نوآوری و توسعه محصولات جدید، اعلام کرد: در یازدهمین همایش بانکداری نوین، پنج محصول جدید به نمایش گذاشته خواهد شد. این شرکت تلاش دارد تا با توسعه بازار و افزایش سهم خود در بازارهای خارجی، به رشد بیشتری دست پیدا کند.  

شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش با معرفی محصولات جدید و ارائه گزارش‌های مالی مثبت، به عنوان یکی از پیشروان صنعت پرداخت الکترونیک ایران، در تلاش است تا به توسعه بازار و جلب اعتماد سهامداران خود ادامه دهد.

آرین معاون بازرگانی تاپکیش نیز در این نشست به تشریح پروژه‌ها و محصولات جدید شرکت پرداخت و از تولید دستگاه نوبت‌دهی و کیوسک‌پرداخت به عنوان مهم‌ترین دستاوردها نام برد.

وی گفت: این دستگاه‌ها به سیستم‌عامل‌های ویندوز و اندروید مجهز بوده و قابلیت‌های منحصر به فردی دارند. دستگاه نوبت‌دهی دارای ویژگی‌هایی مانند تشخیص چهره و گزارش‌گیری مرکزی است که به بانک پارسیان نصب شده و عملکرد آن بسیار مثبت ارزیابی شده است. همچنین، دستگاه کیوسک‌پرداخت قابلیت اتصال به انواع پوزها و شخصی‌سازی نرم‌افزار به نیاز مشتری را داراست.  

آرین همچنین با اشاره به تولید محصولات نوآورانه‌ای که برای اولین بار در کشور تولید، تأکید کرد که این محصولات به تقویت موقعیت شرکت در بازار داخلی و خارجی کمک خواهد کرد.

وی بر اهمیت نوآوری در صنعت پرداخت الکترونیک تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که با ادامه این روند، شرکت بتواند به موفقیت‌های بیشتری دست یابد.

https://tejaratava.ir/?p=154794

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰