به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، هدف این مقاله، بررسی چگونگی توانمندسازی نیروی انسانی صنعت بیمه برای مواجهه با ریسکهای نوظهور میباشد. شاخصهای توانمندسازی نیروی انسانی در صنعت بیمه بهصورت عام بررسی شده است و هدف آن ارزیابی و قضاوت در مورد نیروی انسانی کنونی شاغل در صنعت بیمه ایران نیست، اگر چه براساس مطالعات انجام شده، شاخصهای مذکور در بخشهای مربوط ارائه و تحلیل شده که فعالان بیمه با استفاده از آن میتوانند توانمندی خود در مواجهه با ریسکهای نوظهور را ارزیابی کنند. این مقاله از نوع توصیفی، کاربردی و روش جمعآوری دادهها کتابخانهای بوده و اطلاعات از نشریات صنعت بیمه کشور و سایر نشریات معتبر داخلی و خارجی جمعآوری شده است. در این مقاله ضمن تعریف و بیان ویژگیهای ریسکهای نوظهور، مهارتها و دانش لازم برای نیروی انسانی صنعت بیمه جهت مواجهه با ریسکهای موصوف تشریح و در نهایت وضعیت موجود و وضعیت مطلوب بررسی و رهنمودهای عملی برای توانمندسازی نیروی انسانی در مواجهه با ریسکهای نوظهور ارائه شده است. نتایج حاکی از این واقعیت است که مواجهه با ریسکهای نوظهور مستلزم بازتعریف منابع انسانی، مهندسی مجدد فرآیند کسبوکار و یادگیری «سواد فنآورانه» توسط نیروی انسانی شاغل در صنعت بیمه است.
نشست ارائه این مقاله، امروز چهارشنبه ۸ بهمنماه ساعت ۱۳:۰۰ از وبسایت همایش به نشانی http://seminar27.irc.ac.ir/ پخش خواهد شد و به کلیه شرکتکنندگان گواهی حضور اعطا میشود.
ارائه مقاله با عنوان توانمندسازی نیروی انسانی صنعت بیمه در مواجهه با ریسکهای نوظهور
نشست ارائه مقاله با عنوان “توانمندسازی نیروی انسانی صنعت بیمه در مواجهه با ریسکهای نوظهور” توسط دکتر منصور علی رحیمی باغابریشمی عضو هیئت علمی دانشگاه و کارشناس بیمه، امروز ۸ بهمنماه ساعت ۱۳:۰۰ از سایت همایش بیمه و توسعه پخش خواهد شد.
https://tejaratava.ir/?p=12470