• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
9
میرهاشم موسوی با اشاره به ضرورت استمرار حرکت تحولی در سازمان:

تأمین‌اجتماعی در سال جدید توسعه پوشش بیمه‌ای را با جدیت ادامه می‌دهد

  • کد خبر : 124488
  • ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۷
تأمین‌اجتماعی در سال جدید توسعه پوشش بیمه‌ای را با جدیت ادامه می‌دهد
میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در نشستی با جمعی از مدیران و کارکنان معاونت بیمه‌ای این سازمان که با هدف بررسی و تبیین اولویت‌ها و راهبردهای حوزه بیمه‌ای در سال 1403 برگزار شد، ضمن تقدیر از خدمات همکاران بخش بیمه‌ای این سازمان در سی ماه گذشته، بر استمرار تمرکز بر راهبردهای هشتگانه تعیین شده در ابتدای دوره جدید مدیریتی سازمان و جدیت و انسجام در پیگیری اولویت‌های این حوزه‌ ازجمله در زمینه توسعه پوشش بیمه‌ای تأکید کرد.

به‌گزارش تجارت آوا به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی؛ موسوی در این نشست ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات در ایام پرفیض ماه مبارک رمضان، گفت: طی سی ماه گذشته و از زمان استقرار دولت جدید، اگر در سازمان تأمین‌اجتماعی مسیر حرکت به نفع مردم بوده است اولاً با عنایت خداوند متعال و ثانیاً با همت و اراده جمعی و خدمت خالصانه مدیران و کارکنان سازمان بوده است.

وی افزود: در جلساتی که اخیراً در سازمان برنامه و بودجه برای مذاکره درمورد بودجه سالانه حضور داشتیم، به اعضای محترم دولت عرض کردم که طی ۳۰ ماه گذشته تلاش همکاران ما در سازمان تأمین‌اجتماعی منتج به دستاوردهای ارزشمندی شده که ازجمله مهم‌ترین این دستاوردها می‌توان به تسویه ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی دوره‌های گذشته و نیز پرداخت مستمری‌ها در سال گذشته بدون استقراض از نظام بانکی اشاره کرد. همه اینها در حالی است که اگر بنا بود طبق روال دوره گذشته عمل کنیم باید ماهانه تا ۱۰ هزار میلیارد تومان استقراض می‌کردیم تا بتوانیم مستمری‌ها را پرداخت کنیم.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به اینکه با بحران‌‌سازی‌های افراطی نمی‌توان کار را پیش برد، اظهار داشت: تجربه سی ماه گذشته نشان داد که اگر روی مشکلات متمرکز شویم؛ همه مشکلات قابل حل است و ما این را در سازمان تأمین‌اجتماعی نشان دادیم. البته نمی‌خواهیم ادعا کنیم همه مشکلات حل شده اما عملکرد ۳۰ ماهه سازمان امیدبخش بوده است. این یعنی اگر تلاش کنیم و اثربخش باشیم و بهره‌وری را افزایش دهیم، مشکلات حل شدنی است.
وی با تأکید بر این‌که در سال جدید هم باید راهبردهای هشتگانه اعلامی در ابتدای دوره جدید مدیریتی را با قوت در اولویت قرار دهیم، گفت: اگر مسائل و چالش‌ها را درست بشناسیم و آن را درست تحلیل کنیم و برنامه‌های درست و متناسب با این مسائل اتخاذ کنیم و سپس با جدیت ورود کنیم، مشکلات حل می‌شوند. منظور از پیگیری همان ورود با قدرت و منسجم است که اتفاقاً یکی از کارهای مهم معاونت بیمه‌ای سازمان در سال گذشته جلسات ماهانه‌ای بود که برگزار شد و انسجام در پیگیری مسائل را تقویت کرد.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: همکاران ما در معاونت بیمه‌ای طی یک‌سال گذشته تعاملات خوبی را با بدنه همکاران در سراسر کشور و شرکای اجتماعی برقرار کردند که این رویکرد باید در سال جاری هم تقویت شود. طی چند ماه گذشته با همین تعاملات خوب و سالم معاونت بیمه‌ای با کارفرمایان، مبالغ بسیار خوبی وصول و به منابع سازمان تزریق شد.
موسوی با تأکید بر استمرار توسعه پوشش بیمه‌ای در سال جدید، گفت: بر اساس تخمین‌های آماری حدود هشت میلیون نفر از جمعیت کشور بیمه نشده‌اند و ما در سال جدید راهبرد توسعه پوشش بیمه‌ای را باید با جدیت بیشتری ادامه دهیم. اگر چه در سال گذشته اقدامات خوبی در این رابطه انجام شد اما در سال پیش رو باید با تمرکز بیشتری به این حرکت تحولی استمرار ببخشیم. هر چه زودتر بتوانیم این پوشش بیمه‌ای را توسعه بدهیم هم باری را از دوش صندوق برداشته‌ایم و هم به اصل ۲۹ قانون اساسی عمل کرده‌ایم. موضوع مهم دیگری که در سال جاری باید در حوزه بیمه‌ای پیگیری شود، خوداظهاری در حوزه بیمه‌ای است که باید در سال ۱۴۰۳ در اولویت سازمان قرار بگیرد و اتفاقاً این مسئله با شعار سال نیز مناسبت دارد.
بر اساس این گزارش، محمد محمدی معاون بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی نیز در این نشست اظهار داشت: خوشبختانه از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ بابت پرداخت مستمری‌ها هیچ‌گونه استقراضی از نظام بانکی نداشتیم. در سال ۱۴۰۰ مقدار مصارف سازمان کمی بیشتر از منابع  بود و در سال ۱۴۰۱ مصارف و منابع تقریبا برابر بود، اما در سالی که گذشت یعنی سال ۱۴۰۲، منابع ما از مصارف پیشی گرفت که به بخش درمان اختصاص یافت و این اتفاق مثبت به همت و تلاش شما همکاران عزیز محقق شد.
وی افزود: در سال ۱۴۰۲ نزدیک به یک میلیون نفر بیمه‌شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان اضافه شدند و برنامه ما برای سال ۱۴۰۳ نیز اعلام شده است که بر اساس بررسی‌ها کاملاً دست‌یافتنی است. ظرفیت افراد فاقد بیمه اجتماعی در کشور بسیار قابل توجه است که برای سازمان تأمین‌اجتماعی یک فرصت بسیار مناسب است تا ضمن تقویت پایداری منابع خود به تحقق اصل فراگیری پوشش بیمه‌ای ۲۹ نیز عمل کند.
وی با اشاره آمار بازنشستگان سخت و زیان‌آور گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۹ درصد مصارف سازمان به بازنشستگی سخت و زیان‌آور اختصاص یافت که باید یک آسیب‌شناسی جدی در این‌باره انجام شود.

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، عملیاتی کردن مصوبات برنامه هفتم، استقرار سامانه خوداظهاری بیمه‌ای کارفرمایان، راه‌اندازی درگاه مشترک بیمه و مالیات، احیای مطالبات معوق سازمان، واقعی کردن دستمزدها، کنترل و پایش مقرری‌بگیران بیمه بیکاری و پیگیری و توسعه بیمه فراگیر خانواده ایرانی از جمله مواردی بود که معاون بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان برنامه‌های عملیاتی و تحولی این حوزه در سال ۱۴۰۳ اعلام کرد.

https://tejaratava.ir/?p=124488

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.