• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
5

برگزاری ۱۲ کارگاه پسارویداد بین‌المللی در همایش بیمه و توسعه ۱۴۰۲

  • کد خبر : 107905
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۳
برگزاری ۱۲ کارگاه پسارویداد بین‌المللی در همایش بیمه و توسعه ۱۴۰۲
در سی‌امین همایش ملی و یازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه، 12 کارگاه پسارویداد توسط اساتید، صاحب‌نظران و مدیران ارشد حوزه بیمه، تکافل و مالی اسلامی از کشورهای مالزی، اندونزی، امارات متحده عربی و ترکیه برگزار خواهد شد.

به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، سی‌امین همایش ملی و یازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه با موضوع «تکامل زیست بوم صنعت بیمه (تکافل، حکمرانی، فناوری‌های نوین)» در روزهای ۱۲ و ۱۳ آذرماه ۱۴۰۲ به صورت حضوری و با ارائه برنامه‌های علمی و تخصصی متنوع در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار خواهد شد. در خلال برگزاری این رویداد ۱۲ کارگاه آموزشی بین‌المللی توسط اساتید و صاحب‌نظران حوزه بیمه، تکافل و مالی اسلامی بین‌المللی از کشورهای مالزی، اندونزی، امارات متحده عربی و ترکیه به شرح جدول پیوست ارائه خواهد شد.
در بعد از ظهر دومین روز برگزاری همایش و همزمان با روز ملی بیمه در ۱۳ آذرماه، ۴ کارگاه پسارویداد توسط اساتید بین‌المللی از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ به صورت همزمان در برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.
کارگاه آموزشی «عملیاتی نمودن تکافل در ایران» توسط دکتر محمد رفیق‌خان مشاور شرکت آلیانز مالزی در  سالن شماره ۵ برج میلاد واقع در طبقه منفی دو؛  کارگاه آموزشی «بررسی تطبیقی سواد بیمه اسلامی و رایج در ترکیه» توسط پروفسور دکتر شاکر گورموش استاد تمام مؤسسه اقتصاد و مالی اسلامی دانشگاه مرمره در سالن رودکی برج میلاد واقع در طبقه منفی دو؛ کارگاه آموزشی «رشد و توسعه تکافل» توسط آقای اجمل باتی مدیر اجرائی شرکت مشاوره مدیریت بدری امارات متحده عربی در سالن شماره ۴ برج میلاد واقع در طبقه منفی دو؛ و کارگاه آموزشی «صنعت تکافل مالدیو با تمرکز بر تکافل آیادا به عنوان مطالعه موردی» توسط پروفسور دکتر عایشه مونیزا استاد تمام و معاون امور دانشجویی و بین‌المللی‌سازی دانشگاه اینسیف مالزی در سالن سعدی برج میلاد واقع در طبقه منفی دو برگزار خواهد شد.
همچنین در ادامه برنامه‌های علمی جانبی همایش بیمه و توسعه، ۸ کارگاه‌ پسارویداد بین‌المللی طی روزهای ۱۴ تا ۱۸ آذرماه ۱۴۰۲ در نوبت صبح از ساعت ۰۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ و در نوبت بعد از ظهر از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ برگزار خواهد شد.
در روز سه‌شنبه ۱۴ آذرماه ۱۴۰۲، در نوبت صبح از ساعت ۰۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ کارگاه‌آموزشی «یک چارچوب نظارتی مقرراتی جامع تکافل خرد در مالزی» توسط پروفسور دکتر فوزیلا صالح استاد تمام دانشگاه سلطان زین‌العابدین مالزی و در نوبت بعد از ظهر از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ کارگاه آموزشی «بررسی انگیزه جشن‌های هزاره به منظور مشارکت در مدل تکافل وقف نقدی: یک کمک مالی برای قربانیان بلایای طبیعی» توسط دکتر انورالله پیچای دانشیار دانشگاه علوم مالزی در سالن شهید مطهری پژوهشکده بیمه برگزار خواهد شد.
در روز چهارشنبه ۱۵ آذرماه ۱۴۰۲، در نوبت صبح از ساعت ۰۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ کارگاه‌آموزشی «بهبود صنعت تکافل با استفاده از زنجیره بلوکی» توسط دکتر سیتی زولیخا استادیار دانشکده اقتصاد و کسب‌وکار دانشگاه ایرلانگا اندونزی و در نوبت بعد از ظهر از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ کارگاه آموزشی «شایستگی‌های منابع انسانی در تکافل: شایستگی‌های ایده‌آل برای توسعه تکافل در آینده» توسط آقای ددی آدریانا مدیر تطبیق با قانون شرکت بیمه‌عمر JMA اندونزی در سالن شهید مطهری پژوهشکده بیمه برگزار خواهد شد.
در روز پنج‌شنبه ۱۶ آذرماه ۱۴۰۲، در نوبت صبح از ساعت ۰۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ کارگاه‌آموزشی «بازارهای فعلی و نوظهور در صنعت تکافل» توسط خانم کورین اولین هور معاون رئیس انجمن تکافل مالزی و در نوبت بعد از ظهر از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ کارگاه آموزشی «مدیریت صندوق ریسک مشارکت‌کنندگان تکافل خانواده: تجربه مالزی طبق قانون خدمات مالی اسلامی ۲۰۱۳» توسط خانم یوسانی یوسف رئیس شورای شریعت شرکت تکافل پرودنشال BSN مالزی در سالن شهید مطهری پژوهشکده بیمه برگزار خواهد شد.
در روز شنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۲، در نوبت صبح از ساعت ۰۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ کارگاه‌آموزشی «بحث و مذاکره در مورد شرایط موجود بازار بیمه در ایران در قالب یک تحلیل تکافت کشوری» توسط آقای اشکین دوشان‌دره شریک مدیریت شرکت مشاوره بین‌المللی و خدمات آموزشی شاو ترکیه و در نوبت بعد از ظهر از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ کارگاه آموزشی «توسعه حقوقی و وضعیت فعلی بیمه اسلامی (بیمه مشارکتی) در ترکیه» دکتر ایوب صبری کالا دانشیار مؤسسه اقتصاد و مالی اسلامی دانشگاه مرمره در سالن شهید مطهری پژوهشکده بیمه برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است، حضور در کارگاه‎‌های پسارویداد روز ۱۳ آذر۱۴۰۲ برای تمامی علاقه‌مندان آزاد می‌باشد و هماهنگی جهت ثبت‌نام و مشارکت در این کارگاه‌ها در محل برگزاری همایش انجام می‌پذیرد.
همچنین حضور در کارگاه‎‌های پسارویداد روزهای ۱۴ تا ۱۸ آذرماه در محل پژوهشکده بیمه نیز برای عموم آزاد و منوط به هماهنگی با اداره آموزش و پژوهش پژوهشکده بیمه از طریق شماره تماس ۲۲۰۸۴۰۸۴ داخلی ۲۲۳ می‌باشد.

https://tejaratava.ir/?p=107905

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.