• امروز : یکشنبه - ۹ دی - ۱۴۰۳
2

در سی‌ونهمین نشست کمیته ریسک بانک ملی ایران، ریسک اعتباری و ریسک‌های کلیدی بررسی شد

  • کد خبر : 104160
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۵
در سی‌ونهمین نشست کمیته ریسک بانک ملی ایران، ریسک اعتباری و ریسک‌های کلیدی بررسی شد
در سی‌ونهمین نشست (فوق‌العاده) کمیته ریسک بانک ملی ایران، گزارش ریسک های اعتباری، نرخ ارز و ریسک‌های با اهمیت بانک و سنجه‌های کلیدی اندازه‌گیری هریک از آنها بررسی شد.

به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، در این نشست که با حضور صمد عزیزنژاد، عضو هیات‌مدیره و خبرگان کمیته ریسک، امیرمسعود رزازان عضو هیات‌مدیره و معاون مالی بانک ملی ایران و دیگر مسئولان برگزار شد، ریسک‌ اعتباری بانک از منظر آینده‌نگری در شرایط فعلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست تخصصی دکتر شاپور محمدی، دکتر شاهین شایان آرانی نیز حضور داشتند و نظرات کارشناسی خود را بیان کردند.

دکتر عزیزنژاد، رییس خبرگان کمیته ریسک، برخی موضوع‌های مهم و مطرح شده از سوی اعضای این کمیته را به عنوان پیشنهاد به هیات‌مدیره و برای تصویب آن مطرح کرد. 

درخواست از هیات‌مدیره بانک برای مکلف کردن معاونت‌ اعتباری و جامع و مدیریت فناوری اطلاعات در راستای ایجاد سیستم یکپارچه‌ محاسبه ریسک در بازه زمانی مشخص، یکی از موارد پیشنهادی بود که مورد موافقت اعضا قرار گرفت. 

دکتر عزیزنژاد  تاکید کرد که نشست‌های مشترک اعضای هیات‌مدیره بانک با کمیته ریسک هر دو یا سه ماه در صورت تایید هیات مدیره محترم بانک  برگزار و چنانچه هیات مدیره محترم مصوب نماید وظیفه پیگیری و نظارت بر حسن اجرای مصوبات هیات‌مدیره نیز در حوزه های ریسک های گوناگون و مصوبات کمیته ریسک به اداره کل  مدیریت ریسک بانک واگذار شود.

در ادامه این نشست، دکتر رزازان خواستار اجرای سیستم اعتبارسنجی با حداقل ضریب خطا برای ارایه پیشنهاد به هیات‌مدیره و تصمیم‌سازی‌های جدید در راستای اهداف تعیین شده کمیته ریسک بانک شد. 

شایان ذکر است؛ سی‌ونهمین نشست (فوق‌العاده) کمیته ریسک بانک ملی ایران و پانزدهمین جلسه این کمیته در سال ۱۴۰۲ عصر روز سه‌شنبه دوم آبان‌ماه برگزار شد و نتایج جلسه فوق در قالب توصیه‌های سیاستی مناسب در راستای مدیریت ریسک بانک جهت اتخاذ تصمیم نهایی  به هیات‌مدیره بانک ارایه می‌شود.

https://tejaratava.ir/?p=104160

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.