به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد آلیاژی ایران، محمد کمالزاده با اشاره به این موضوع که کارخانه یزد ۱ ظرفیت تا ۱ میلیون تن تولید شمشهای فولاد آلیاژی دارد ، ادامه داد: با افتتاح پروژه یزد ۱، سه درصد به تولید فولاد کشور اضافه شده و همچنین ۲۰۰ میلیون یورو سرمایهگذاری ارزی ریالی به چرخه اقتصادی مملکت برگشت.
این فعال حوزه صنعت به این موضوع اشاره کرد که شرکت فولاد آلیاژی با تمام توان و قدرت برای به بار نشستن طرحهای توسعهای خود تلاش میکند و در ادامه نیز خبر از افتتاح پروژه وایر آلیاژی ۴۵۰ هزارتنی شرکت فولاد آلیاژی در زمستان ۱۴۰۳ داد و گفت : شرکت فولاد آلیاژی همیشه در حال توسعه است تا بتواند بازارهای جهانی را با برند نیک و دانش خود فتح کند.
پایش وضعیت و عیبیابی تجهیزات، نیاز صنعت فولاد
رئیس دومین دوره سمینار ملی پایش وضعیت و عیبیابی تجهیزات به اهمیت و نیاز صنعت فولاد به پایش وضعیت اشاره و خاطر نشان کرد: قسمت زیادی از بهای تمام شدهی ما صرف نگهداری و تعمیرات میشود؛ چراکه نگهداری یک قسمت مهمی از تولید است و ۵ درصد از هزینههای عملیاتی یک شرکت صرف نگهداری و تعمیرات میشود که خود نشاندهنده اهمیت این موضوع است.
محمد کمالزاده با تأکید بر این که امروزه با بحث انقلاب چهارم صنعتی داستان تا حدی متفاوت شده است و به سمت هوشمندسازی میرود، ادامه داد: بهتر است همایش بعدی با محوریت انقلاب چهارم صنعتی در بحث پایش وضعیت برگزار شود تا بتوان به صورت آنلاین و هوشمند وضعیت را پایش کرده و از خرابیهای احتمالی جلوگیری کنیم.
گفتنی است که در ادامه این مراسم از سه مقاله برتر ارائه شده در سمینار ملی آموزشی تخصصی پایش وضعیت و عیب بابی تجهیزات تقدیر شد.
برگزاری دومین دوره سمینار پایش وضعیت به میزبانی شرکت فولاد آلیاژی
دومین دوره سمینار ملی آموزشی تخصصی پایش وضعیت و عیبیابی تجهیزات با مشارکت و میزبانی شرکت فولاد آلیاژی ایران در شهر یزد برگزار شد. این سمینار با حضور بیش از ۴۰۰ متخصص و کارشناس در حوزههای مختلف صنعت در محل هتل صفاییه یزد ۱۸ مهرماه آغاز به کار کرد. در این سمینار دو روزه ۲۰ کارگاه و سه اتاق هماندیشی برگزار شد و در کنار این همایش شرکتهای تخصصی در حوزه پایش وضعیت در قالب غرفههای نمایشگاهی، آخرین دستاوردهای خود را در این حوزه ارائه دادند. همچنین در دومین دوره سمینار ملی پایش وضعیت و عیبیابی تجهیزات ۱۲۳ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال که از بین آنها ۳۶ مقاله تأیید و ۱۶ مقاله نیز ارائه شد.