• امروز : سه شنبه - ۲۶ تیر - ۱۴۰۳
2
در دومین روز اجلاس روسای مجتمع‌های پتروشیمی سراسر کشور مطرح شد:

داخلی سازی تجهیز روتاری وکیوم فیلتر (RVF)، کاتالیست پالادیوم و مهندسی معکوس پکیج استندبای سومک/ جمع‌آوری فلرهای شرق کارون گامی بزرگ جهت کاهش آلایندگی‌ها/ تصفیه پساب خانگی راهی برای تامین آب مجتمع و مقابله با خشکسالی

  • کد خبر : 137037
  • ۲۴ تیر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۶
داخلی سازی تجهیز روتاری وکیوم فیلتر (RVF)، کاتالیست پالادیوم و مهندسی معکوس پکیج استندبای سومک/ جمع‌آوری فلرهای شرق کارون گامی بزرگ جهت کاهش آلایندگی‌ها/ تصفیه پساب خانگی راهی برای تامین آب مجتمع و مقابله با خشکسالی
در روزهای ۲۰ و ۲۱ تیرماه سال جاری پنجاه و سومین اجلاس روسای مجتمع‌های پتروشیمی کشور برگزار و در دو روز این اجلاس، مدیران و روسای شرکت‌های مختلف به سخنرانی در زمینه‌های مرتبط با تولید، محیط زیست، بازیافت و ... پرداختند.

به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی شهید تندگویان، در روزهای ۲۰ و ۲۱ تیرماه سال جاری پنجاه و سومین اجلاس روسای مجتمع‌های پتروشیمی کشور برگزار و در دو روز این اجلاس، مدیران و روسای شرکت‌های مختلف به سخنرانی در زمینه‌های مرتبط با تولید، محیط زیست، بازیافت و … پرداختند.
در ابتدای دومین روز برگزاری پنجاه و سومین اجلاس روسای مجتمع‌های پتروشیمی سراسر کشور، شرکت ملی صنایع پتروشیمی از مدیرعامل و رئیس مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان با اهدای لوح تقدیر از سوی مرتضی شاهمیرضایی، مدیرعامل این شرکت تقدیر شد. این تقدیرنامه به پاس تلاش‌های بی‌دریغ سیدرضا قاسمی شهری و امین ملک زاده در زمینه داخلی سازی و ساخت داخل اهدا شد.
لازم به ذکر است؛ پتروشیمی شهید تندگویان در چند سال گذشته با مهندسی معکوس، طراحی و ساخت پکیج استندبای سومک، به یکی از سازندگان محدود به این تجهیز هایتک بدل شود. همچنین، کاتالیست «پالادیوم» که انحصار آن در اختیار شرکت‌های ژاپنی، اروپایی و آمریکایی بود، ایرانی‌سازی و روانه پتروشیمی شهید تندگویان شد تا این شرکت نیز به عضویت باشگاه تولیدکنندگان کاتالیست «پالادیوم» جهان در آید. از سوی دیگر، با ساخت تجهیز روتاری وکیوم فیلتر (RVF) در داخل، این تجهیز استراتژیک به زودی به پتروشیمی شهید تندگویان خواهد رسید.
در ادامه این اجلاس، محمدرضا سلیمان‌زاده، مدیرتولید گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در ارائه‌ای تحت عنوان تولید و زنجیره تامین در این شرکت، گزارشی در زمینه تولید گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس ارائه کرد و گفت: این شرکت به عنوان بزرگترین هلدینگ تخصصی کشور با ۳۱ میلیون تن در سال ظرفیت اسمی، ۴۰ درصد ظرفیت تولید در کشور را داراست.
وی در ادامه با بیان اینکه گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در سال‌های اخیر موفق به اخد رتبه‌های مختلفی مانند ۱۰۰ شرکت برتر کشور، رتبه برتر فروش و … را کسب کرده است، اظهار داشت: این شرکت در سال گذشته ۶.۴ میلیارد دلار فروش خارجی و ۶۷ همت فروش داخلی داشته است.
سلیمان زاده در خصوص عملکرد تولید گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در سال ۱۴۰۲ گفت: میزان تولید شرکت در سال گذشته ۲۴.۷ میلیون تن در سال بوده که نسبت به مدت زمان مشابه در سال ۱۴۰۱، ۶.۶ درصد افزایش داشته است. این افزایش تولید نه‌تنها با راه‌اندازی واحد آمونیاک پتروشیمی هنگام و بهره‌برداری از فاز نخست پالایشگاه گاز هویزه همراه بوده بلکه افزایش تولید در مجتمع‌هایی مانند بندرامام، نوری و بیدبلند خلیج فارس نیز موثر بوده است.

وی در ادامه صحبت‌هایش در زمینه تغییرات تکنولوژی که در یک دهه گذشته در سراسر جهان به وجود آمده است، بیان کرد: کشورهای مختلف به سمت صنعت سبز و صنعت بازیافت حرکت کرده‌اند و ما نیز باید تلاش کنیم همگام با دنیا قدم برداریم.
مدیرتولید گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در پایان با اشاره به جمع‌آوری فلرهای شرق کارون به‌عنوان یکی از دستاوردهای مهم این شرکت در سال گذشته، از برگزاری پنج دوره نمایشگاه داخلی‌سازی و ساخت داخل که نقش به سزایی در این زمینه داشت، تقدیر کرد.
ثریا همتی، رئیس محیط‌زیست گروه صنایع ملی پتروشیمی به صحبت درخصوص تاثیر معاهدات بین الدول مقابله با آلودگی پلاستیکی بر آینده صنعت پتروشیمی پرداخت و گفت: از ۲۰ سال پیش تاکنون دنیا به سمت کنترل آلودگی‌های پلاستیکی قدم برداشته است و ما نیز باید بتوانیم همسو با دنیا در این زمینه فعالیت کنیم.
وی در ادامه اظهار داشت: ماهیانه ۴۰ میلیون بطری در کشور حال تولید است که وجود چنین حجم بالایی از تولید پلاستیک فارغ از دیگر محصولات پلیمری، نه تنها کار بازیافت را در کشور دچار مشکل کرده بلکه ما را در زمینه فعالیت در بازیافت سبز و سند محیط زیست جهانی که در سال ۲۰۱۷ به دفتر محیط‌زیست سازمان ملل ارائه شد دور نگه خواهد داشت.
عیسی نوروزی پور آخرین سخنران اجلاس دو روزه روسای مجتمع‌های پتروشیمی کشور به چالش‌های پتروشیمی خراسان و راهکارهای آن مجموعه پرداخت و گفت: خشکسالی در شرق کشور و به‌خصوص منطقه‌ای که پتروشیمی خراسان در آن واقع شده بسیار زیاد است و این مجتمع را با مشکلاتی روبرو کرده است.
رئیس مجتمع پتروشیمی خراسان ادامه داد: مگاپروژه تصفیه خانه پساب بجنورد برای تامین ۵ میلیون متر مکعب آب این مجتمع از طریق پساب شهری و خانگی این شهر کلید خورده و امیدواریم بتوانیم با راه اندازی و بهره برداری از این تصفیه خانه میزان تصفیه آب را به ۱۳ میلیون متر مکعب برسانیم.
شایان ذکر است، پنجاه و سومین اجلاس دو روزه روسای مجتمع‌های پتروشیمی سراسر کشور روز پنجشنبه ۲۱ تیرماه به کار خود پایان داد.

http://tejaratava.ir/?p=137037

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.