به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، شیر کامل ۸۷ درصد آب دارد و در صورت کاهش ماده خشک و بهویژه چربی، حس آبکی بودن یا کمتر خوشمزه بودن کاملا طبیعی است.
آیا ارزش غذایی لبنیات کم چرب کمتر از نوع پرچرب آن است؟
مواد مغذی مورد نیاز بدن انسان در شش گروه آب، پروتئین، چربی، قند، ویتامین و املاح دسته بندی میشوند که تمام این مواد در لبنیات کم چرب و پرچرب وجود دارد. تنها تفاوت لبنیات کم چرب و پرچرب در درصد چربی آنها بوده و این افزایش یا کاهش میزان چربی فقط در یک بخش یعنی چربی تاثیر گذار است.
آیا شیرهای کمچرب به آب بسته میشود؟!
تفاوت لبنیات کمچرب با پرچرب
چربی از مواد خشک شیر محسوب میشود و از جمله اجزای قابل رویت آن است. به همین دلایل اگر این ماده در شیر کم شود، حس رقیق یا آبکی بودن محصول ایجاد می شود.
http://tejaratava.ir/?p=30023