• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳

اخبار ویژه

گفتگوی دکتر رفیق‌دوست با رسانه‌ها در پتروکم ۱۴۰۳ چالش کم‌آبی و سوءمدیریت منابع مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای مهارت‌های پیشرفته و تکمیلی نفت، گاز و پتروشیمی خلیج‌فارس راه‌اندازی می‌شود/ اقدام ماندگار هلدینگ خلیج‌فارس برای توانمندسازی جامعه محلی و کاهش بیکاری در عسلویه/ جنوب استان بوشهر از ناترازی اشتغال رنج می‌برد/ به یک ائتلاف اجتماعی برای حل مشکلات مردم نیاز داریم بازدید معاون اول رییس جمهور از غرفه گل گهر در نمایشگاه باشگاه تولید و‌ تحول تشکیل کارگروه سه جانبه برای پیگیری تامین انرژی مورد نیاز شهرک‌های صنعتی/ پیگیری ردیف بودجه نوسازی و بازسازی زیرساخت‌های صنعتی در بودجه کشور/ تأمین کسری برق مورد نیاز صنایع از طریق انرژی خورشیدی افتتاح خط تولید خودکار ۳ میلی در شرکت دانش بنیان تولیدکننده نوشت افزار توسط معاون وزیر صمت بازدید معاون وزیر صمت از شهرک صنعتی شمس‌آباد و بررسی توانمندی‌ها و چالش‌های واحدهای تولیدی داد و ستد ۴۵۲ هزار تن محصول در بورس کالای ایران

0

مدل اعتبارسنجی اشخاص‌حقوقی با دقت بیش از ۹۰ درصد راه‌اندازی می‌شود

  • کد خبر : 164599
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۳
مدل اعتبارسنجی اشخاص‌حقوقی با دقت بیش از ۹۰ درصد راه‌اندازی می‌شود
دکتر رضا قاسم‌پور مدیرعامل شرکت اعتبارسنجی ایران با اشاره به حجم اعتبار اعطایی به اشخاص‌حقوقی و اهمیت اعتبارسنجی شرکت‌ها و سازمان‌ها برای دریافت تسهیلات، بیان‌داشت: مدل اعتبارسنجی اشخاص‌حقوقی با دقت بیش از ۹۰ درصد راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط‌عمومی شرکت اعتبارسنجی ایران، دکتر قاسم‌پور ضمن تاکید بر اهمیت اعتبارسنجی اشخاص حقوقی گفت: ﺑﺎﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ رﺷﺪ ﺳﺮﯾﻊ ﺣﺠﻢ ﻣﻌﺎﻣﻼت از ﺳـﻮی ﻣﺘﻘﺎﺿـﯿﺎن درﯾﺎﻓـﺖ وام و همچنین بحران‌های ﻣﺎلی جامعه، اﻫﻤﯿﺖ ﺷﻨﺎﺳﺎیی، ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ و ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ رﯾسک در بانک‌ها و ﻣﻮﺳﺴﺎت ﻣـﺎلی- اعتباری چند ﺑﺮاﺑﺮ شده اﺳﺖ.
وی افزود: ﺗﺼﻤﯿﻢ‌گیری در ﺧﺼﻮص اﻋﻄﺎی ﺗﺴﻬﯿﻼت ﺑﻪ ﺷﺮکت‌ها و اشخاص حقوقی، ﻣﺴﺘﻠﺰم ﺗﺤﻠﯿﻞ اﻃﻼﻋﺎت مالی آن‌ها می‌باﺷﺪ ﺗﺎ ﻋﻼوه ﺑﺮ ﻣﺤﯿﻂ پیراﻣﻮن ﺷﺮکت، ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ و وﺿﻌﯿﺖ ﻣالی آن ﻣﻮرد ﺑﺮرسی ﻗـﺮار گیرد و ﺑـﺎ اﺳﺘﻔﺎده از اﯾﻦ شاخص‌ها الگوی ﻣﻨﺎسبی ﺟﻬﺖ اﻋﺘﺒﺎرسنجی آن‌ها اراﺋﻪ گردد.
مدیرعامل شرکت اعتبارسنجی ایران ادامه داد: ریسک، زﯾﺎن ﺑﺎﻟﻘﻮه‌ای اﺳﺖ که ﺑﻪ ﻃﻮر ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ از زﯾﺎنﻫﺎی درآﻣﺪ و ﺳـﺮﻣﺎﯾﻪ ﺣﺎﺻـﻞ می‌شود و ﯾﺎ ﺑﻪ ﻃﻮر ﻏﯿﺮﻣﺴﺘﻘﯿﻢ از ﻣﺤﺪودﯾﺖﻫﺎیی ﺑﻪ وﺟﻮد می‌آید که ﺗﻮاﻧﺎیی بانک را ﺑﺮای دﺳﺘﯿﺎبی ﺑﻪ اﻫﺪاف ﺗﺠﺎری و مالی ﺧﻮد کاﻫﺶمی‌دهد.
وی تاکید کرد: ﺑﺎ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻣﺪاوم و پویای اعتبارسنجی، اﯾﻦ امر ﻫـﺮ روز، ﻧﻘـﺶ ﻣﻬﻤﺘـﺮی در اﻗﺘﺼﺎد کشور اﯾﻔﺎ می‌کند. در واقع بانک‌ها و تمامی نهادهای اعتباری می‌توانند با استفاده از اعتبارسنجی، ریسک‌های خود به ویژه ریسک اعتباری را مدیریت نمایند.
دکتر رضا قاسم‌پور اظهارداشت: اﻋﺘﺒﺎرسنجی ﺑﻪ ﻣﻔﻬﻮم ارزیابی و ﺳﻨﺠﺶ ﺗﻮان و تمایل ﺑﺎزپرداﺧﺖ ﻣﺘﻘﺎﺿﯿﺎن اﻋﺘﺒﺎر و ﺗﺴـﻬﯿﻼت مالی و پیش‌بینی اﺣﺘﻤﺎل ﻋﺪم ﺑﺎزپرداﺧﺖ اﻋﺘﺒﺎرات درﯾﺎفتی از ﺳﻮی آﻧﻬـﺎ ﻣـی‌ﺑﺎﺷـﺪ، ﺑـﺪﯾﻦ ﻣﻨﻈـﻮر شرکت اعتبارسنجی ایران از ﻣﻌﯿﺎرﻫـﺎی ﺧﺎﺻـی کـﻪ ﻧﺸـﺎن دﻫﻨـﺪه عملکرد ﻣﺘﻘﺎﺿـی ﺗﺴﻬﯿﻼت در گذشته ﺑﺎﺷﺪ اﺳﺘﻔﺎده ﻧﻤﻮده و تمایل و ﺗﻮان اﻋﺘﺒﺎری وی را برآورد می‌کند.
وی تصریح کرد: شرکت اعتبارسنجی ایران پس از راه‌اندازی مدل جدید اعتبارسنجی اشخاص‌حقیقی به دنبال تدوین و اجرای مدل اعتبارسنجی برای اشخاص‌حقوقی می‌باشد. در این مدل جدید، دقت پیش‌بینی از ۷۶ درصد فعلی به بیش از ۹۰ درصد ارتقاء پیدا می‌کند.
مدیرعامل شرکت اعتبارسنجی ایران اضافه کرد: در مدل جدید امتیازدهی اعتباری اشخاص‌حقوقی اطلاعات مرتبط با شاخص‌های تسهیلات، ضمانت‌نامه‌ها و اعتبارات اسنادی، مالیات، اطلاعات چک، تعهدات ارزی،محکومیت های مالی، ورشکستگی و … تاثیر‌گذار است و در حال‌حاضر گام‌های اولیه مدل‌سازی و استخراج ویژگی‌ها سپری شده و در مرحله ارزیابی ویژگی‌های تعیین شده از دیدگاه کسب‌و‌کاری هستیم.
وی خاطرنشان ساخت: اﻣﺮوزه ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر اﻋﺘﺒﺎرسنجی ﻣﺸـﺘﺮﯾﺎن، نظام‌هایی ﻧﻈﯿﺮ اﻣﺘﯿﺎزدهی و رتبه‌بندی اﻋﺘﺒﺎری ﺗﺪوﯾﻦ و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﯾﺎﻓﺘﻪاﻧـﺪ و ﺷﻮاﻫﺪ عینی ﻧﺸﺎن می‌دهد که ﻋﺪم ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻧﺘﺎﯾﺞ اﯾﻦ گونه ﻣﺪلﻫﺎ میﺗﻮاﻧﺪ ﻣﻨﺠﺮ ﺑـﻪ اﺧـﺬ ﺗﺼﻤﯿﻤﺎت ﻧﺎدرﺳﺖ و افزایش ریسک اعتباری ﺷﻮد.
دکتر قاسم‌پور افزود: اﻣﺘﯿﺎزدهی اعتباری، یک ﻫﺪف را دﻧﺒﺎل می‌کند و آن برآورد ﺗﻮان و تمایل اشخاص ﺑﺮای ﺑﺎزپرداﺧﺖ ﺑﺪهیﻫﺎی خود میﺑﺎﺷﺪ. در واقع، ﻫﺪف اﻣﺘﯿﺎزدهی اﻋﻼم میزان اعتبار یک اعتبار گیرنده و دورﻧﻤـﺎی ﺑﺎزپرداﺧـﺖ آن ﺑـﻪ اعتبار دهنده اﺳـﺖ.

http://tejaratava.ir/?p=164599

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰