به گزارش خبرنگار تجارت آوا، در این سمینار خانم فرشته ایراننژاد سخنرانی کاملی ارائه نمود که بسیار مورد توجه حاضرین قرار گرفت، وی در حاشیه این سمینار و در جمع خبرنگاران به معرفی این مراسم پرداخت و گفت: ما یک آکادمی آموزشی بزرگ در حوزه مهارتهای ارتباطی، فن بیان و سخنرانی داریم و هدف و رسالتمان این است که آموزشهایی که در مدرسه به دانش آموزان داده نشده مثل مهارتهای نرم، مهارتهای ارتباطی که برای همه ضرورت دارد را بتوانیم با حال خوب، با ساده سازی و با تمرین به آدمها آموزش دهیم.
مدیر آکادمی آموزشی بزرگ در حوزه مهارتهای ارتباطی، فن بیان و سخنرانی افزود: معمولاً مخاطبین ما از اقشار کارآفرینان هستند. کارآفرینان بزرگ، مدیران عامل که نیاز به مهارتهای ارتباطی دارند چه برای برقراری تیم ورکشان چه برای برقراری ارتباطات شبکه سازی بزرگشان و حتی افرادی که کارمند هستند، یا افراد دیگر چه در بعد خانواده و چه در بعد سلامتی و در همه ابعاد به مهارتهای ارتباطی نیاز داریم را آموزش می دهیم.
خانم فرشته ایراننژاد گفت: با توجه به اینکه تکنولوژی پیشرفت می کند ارتباطات انسانی روز به روز ضعیفتر میشود و این یک تهدید بزرگ بوده که انسانها را تهدید میکند و ما از این تهدید فرصت ساختیم. ما در اینجا هم پیش بینی آینده داشتیم و هم اعلام کردیم که در آینده قرار است چه اتفاقاتی بیافتد و هم راهکارهایی را برای اینکه بتوانیم انسانیتمان را حفظ کنیم و انسان بمانیم و ارتباطات خوب بسازیم ارائه دادیم.
مدیر آکادمی آموزشی بزرگ در حوزه مهارتهای ارتباطی، فن بیان و سخنرانی، در خصوص اینکه آکادمی چقدر دانشجو تا به حال تحویل جامعه داده است گفت: ما حدود ۷۰۰ هزار دنبال کننده و بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو تا اکنون داشتیم. و خدا را شکر سطح این مجموعه در مهارتهای ارتباطی و فن بیان به جرائت و با اختلاف بسیار زیاد شماره یک ایران است و الان در اینجا قرار است آیین رونمایی و افتتاحیه سافت اسکیل سنتر یا مرکز مهارتهای نرم را داشته باشیم که این مرکز به صورت بینالمللی کارش را شروع می کند و بعد فرانچایز شعبات ایران را داریم و بعد به امید خدا شروع به فعالیت دبی و سایر کشورها را خواهیم داشت. همانگونه که در مورد مهارتهای نرم می دانید، سازمان بهداشت جهانی گفته ۱۰ مهارتی که به عنوان باسواد بودن یک انسان حساب میشوند سافت اسکیلز یا مهارتهای نرم هستند و ما نه فقط در ایران بلکه انشالله تلاش می کنیم بتوانیم آن را در دنیا آموزش بدهیم.
وی در خصوص لزوم آموزش در سنین پایین و ارتباط با دستگاههای ذیربط گفت: ما تا الان کاملا به صورت خصوصی کار کردیم و تحت حمایت هیچ سازمان و هیچ ارگانی نبوده ایم و هیچ حمایتی از هیچ جایی دریافت نکرده ایم. اما از آنجایی که ما مرکز مهارتهای نرم را راه اندازی می کنیم و تا همین الان فقط ما بیش از ۶ نوجوان مدرس تربیت کردیم که در سن کم مدرس مهارتهای ارتباطی هستند و بیش از ۵۰ مدرس در حوزه فناوری و مهارتهای ارتباطی تربیت کردیم و همچنین خیلی از اساتید برند ایران زیر مجموعه این مرکز کار میکنند کاملاً این امکان را داریم که بتوانیم خدمت رسانی به مدارس کنیم و این فرایند را در برنامههای فوق آموزشی آموزش و پرورش بیاریم. البته این یک ضرورت است چون الگوی نوجوانها عوض شده و اگر آموزشها رو نبینند به شدت آسیب میبینند کما اینکه همین الان ما متوجه آسیبهایی که در مهارت ارتباطی دارند هستیم.
خانم فرشته ایراننژاد در مورد سن قابلیت دریافت آموزش ها گفت: ما قابلیت ارائه دادن محتوا از ۸ سال رو داریم که ۸ سال تا ۱۷ سال جز رده نوجوانان ما هستند و کلاسهای نوجوانان کاملاً بازی محور و تئاتر محور است و با این مدل کار را پیش میبریم و از ۱۸ سال به بالا هم در بخش بزرگسال که در خدمتشان هستیم.
در ادامه مراسم با حضور دکتر محسن ولیئی معاون محترم مشارکت های اجتماعی وزیر کشور و همچنین دکترمحمد سراج نماینده مردم شریف تهران اسلامشهر شمیرانات و پردیس و رئیس کمیسیون تشکلها و مشارکتهای اجتماعی مجلس شورای اسلامی حکم انتصاب حمید رضا محبی به عنوان معاونت رشد و توسعه فردی گروه سازمان های علمی اجتماعی پندار توسط ریاست این گروه دکتر عبدالوهاب بیگ پوری اهدا شد
و همچنین استاد فرشته ایران نژاد هم به عنوان بانوی تاثیر گذار توسط نماینده تهران با اهدا لوح مورد تقدیر قرار گرفت.
در این رویداد بزرگ چهره های مطرح و تاثیر گذار از حوزه های مختلف آموزش ،صنعت ،کارافرینی هنر رسانه و مدیران دولتی حضور داشتند که مرکز مهارت های نرم رونمایی شد.
لازم به ذکر است در یک عمل خیرخواهانه بخشی از عواید این سمینار به مرکز نگهداری کودکان سندرم داون اختصاص داده شد.