مقاومسازی ۸۰ ستون در کمتر از ۸۰ روز، استانداردسازی طبق الزامات AFC و نصب تجهیزات مدرن؛ نماد مهندسی پیشرفته ایران – ورزشگاه آزادی، بهعنوان مهمترین ورزشگاه کشور و مرکز خاطرات تاریخی ورزش ایران، پس از دههها به همت مهندسان قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) با چهرهای نوین و مقاوم بازسازی شد. این پروژه عظیم با اجرای فناوریهای پیشرفته، رکوردی تاریخی در بازسازی و قاومسازی زیرساختهای ورزشی ثبت کرده است. همزمان، وزیر ورزش وعده داد که این ورزشگاه در زمستان امسال آماده میزبانی مسابقات ملی و بینالمللی خواهد بود.
۸۰ ستون در ۸۰ روز؛ شاهکار مهندسی ایرانی
سردار عابد: با تمام ظرفیتها ورزشگاه آزادی را مقاومسازی کردیم
سردار عابد، فرمانده قرارگاه خاتمالانبیاء (ص)، درباره این پروژه گفت: ورزشگاه آزادی را با بهرهگیری از پیشرفتهترین فناوریها و علوم روز مقاومسازی کردیم. عملیات بازسازی در سه تراز استاندارد A، B و C اجرا شد و برای مقاومسازی ستونها، بتنریزی تا عمق ۱۲ متر و اجرای میکروپایل انجام شد. موفقیت این پروژه در بازه زمانی کوتاه، گواه توانمندی مهندسان ایرانی است.
تجهیزاتی مدرن برای رفاه هواداران و خبرنگاران
وی افزود: نصب ۱۵ هزار و ۳۰۰ صندلی ثابت در طبقه دوم، ۶ هزار صندلی شاسیدار و هزار و ۵۴۱ صندلی چرمی تاشو، ارتقای سیستم اسکوربرد به دو نمایشگر ۴K با ابعاد ۱۴۷ مترمربع و حفاری تونلهای ۱۱۰ متری برای تسهیل رفتوآمد خبرنگاران، تنها بخشی از دستاوردهای این پروژه هستند.
وزیر ورزش: ورزشگاهی فاخر برای میزبانی مسابقات ملی و بینالمللی
احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، ضمن تحسین کیفیت کار قرارگاه خاتمالانبیاء گفت: کارهای سازهای ورزشگاه آزادی به پایان رسیده و اکنون روی طراحی داخلی متمرکز هستیم. این ورزشگاه در زمستان امسال آماده میزبانی خواهد بود. تلاش ما این است که این مجموعه نهتنها استانداردهای جهانی را رعایت کند، بلکه در خور شأن مردم و نمادی از هنر و معماری ایرانی باشد.
وی تاکید کرد: ما بهدنبال این هستیم که سایر ورزشگاهها نیز بهصورت مشابه بازسازی شوند و فضایی چشمنواز و استاندارد برای هواداران فراهم آورند.
اجرای میکروپایل و بتنریزی ۱۲ متری؛ گامی برای استحکام سازهای ورزشگاه آزادی
نصب صندلیهای چرمی و اسکوربردهای ۴K؛ رفاه و هیجان برای تماشاگران
وزیر ورزش: اولین بازی زمستان امسال در ورزشگاه آزادی برگزار میشود
نتیجهگیری:
پروژه بازسازی ورزشگاه آزادی نهتنها نقطه عطفی در تاریخ زیرساختهای ورزشی ایران است، بلکه الگویی برای بهرهگیری از تخصص مهندسی داخلی در بازسازی سازههای کلان به شمار میرود. این پروژه با همکاری قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) و وزارت ورزش، نشاندهنده تواناییهای بالای کشور در اجرای پروژههای ملی و جهانی است.