• امروز : سه شنبه - ۷ اسفند - ۱۴۰۳
0
قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور:

فولاد اکسین خوزستان افتخار صنعت ایران است

  • کد خبر : 171670
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۵
فولاد اکسین خوزستان افتخار صنعت ایران است
قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت: فولاد اکسین خوزستان افتخار صنعت ایران است و افتخار می کنیم چنین مجموعه توانمندی در کشور فعالیت دارد.

دکتر سروری مجد قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور در نشست با مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان اظهار کرد: یکی از زمینه های همکاری مشترک با بخش صنعت استفاده از ظرفیت این صنایع است.

وی افزود: در استان های مختلف تفاهم های مختلفی را در حوزه های صنعت، کشاورزی و حوزه دریایی منعقد کرده ایم و اکنون با استفاده از ظرفیت همه دانشگاه های آزاد استان های کشور به دنبال عقد تفاهم نامه با شرکت فولاد اکسین خوزستان هستیم.

قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت: دانشگاه آزاد اسلامی شبکه ای با بیش از ۵۰ هزار عضو هیات علمی و بیش از یک میلیون دانشجو و… است که می تواند در حل مسائل منطقه ای و کشور بسیار اثرگذار باشد.

سروری مجد عنوان کرد: فولاد اکسین خوزستان افتخار صنعت ایران است و افتخار می کنیم چنین مجموعه توانمندی در کشور فعالیت دارد.

http://tejaratava.ir/?p=171670

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰