به گزارش تجارت آوا به نقل از روابطعمومی فولاژ، محمد کمالزاده در رویداد فولاژ پلاس، نخستین رویداد معرفی نیازهای فناورانه شرکت فولاد آلیاژی ایران که با همت شرکت توسعه فولاد آلیاژی ایرانیان برگزار شد، تأکید کرد: این شرکت با تولید ۴۷۰ گرید فولادی در ۲۵ سال گذشته، توانسته مرزهای دانش در این حوزه را پشت سر بگذارد و امروز به مرحلهای رسیده که میتواند دانش خود را به دیگران منتقل کند.
کمالزاده با اشاره به توانایی تولید هر نوع فولاد موردنیاز بازار، ارتباط با شرکتهای فناور را امری ضروری دانست و اظهار داشت: در شرایط سخت اقتصادی، شرکتهایی که بر پایه دانش فعالیت میکنند، از این چالشها عبور خواهند کرد.
وی همچنین به اهمیت تحول دیجیتال در صنعت فولاد اشاره کرد و گفت که هرگونه نوآوری باید در راستای این انقلاب دیجیتال باشد.
توجه به مسئولیت اجتماعی و حمایت از نخبگان:
مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران بر اهمیت حمایت از شرکتهای دانشبنیان و نیروهای تحصیلکرده تأکید کرد و گفت: در شرایطی که با مهاجرت نخبگان مواجه هستیم، وظیفه شرکتهای بزرگ با ریشه دولتی این است که از این نیروها حمایت کنند.
سرمایهگذاری در زیرساختهای فناوری:
کمالزاده از افتتاح مرکز نوآوری در حاشیه این رویداد با همکاری پارک علم و فناوری یزد خبر داد و بیان داشت: این دست زیرساختها برای توسعه فناوری در صنعت فولاد ضروری است.
وی افزود: اولین مرکز پردازش هوش مصنوعی در این مجموعه راهاندازی خواهد شد تا مسیر تحول دیجیتال را هموارتر کند.
در پایان، وی شرکت فولاد آلیاژی را سیستمی باز برای نوآوری و فناوری معرفی کرد و ابراز امیدواری کرد که این اقدامات، علاوه بر تولید دانش، به سودآوری و رشد صنعت منجر شود.
در ادامه رویداد، «امین درخشان» مدیر مرکز نوآوری شرکت فولاد آلیاژی ایران،عنوان داشت: نخستین رویداد «فولاژ پلاس» با هدف شناسایی نیازهای فناورانه صنعت فولاد آلیاژی و ارتباط با شرکتهای فناور برگزار شد. در این رویداد ۵۰ نیاز فناورانه شناسایی و حوزههای دیجیتالسازی، فولاد سبز و هوش مصنوعی معرفی شدند. همچنین یک خط اعتباری ۲۰ میلیارد تومانی برای حمایت از طرحهای نوآورانه اختصاص یافت و مرکز نوآوری فولاد آلیاژی ایران افتتاح شد.
«مجید شخصی نیائی»، رئیس پارک علم و فناوری یزد، بر اهمیت نگاه سیستمی در زیستبوم فناوری تأکید کرد و گفت: ارتقای زیستبوم فناوری بدون همکاری همه بازیگران آن ممکن نیست. صنعت و دانشگاه باید در کنار یکدیگر باشند تا حرکت بزرگی شکل بگیرد.
«محمدصالح اولیاء»، رئیس سازمان بهرهوری ایران، نیز افتتاح این مرکز را نقطه عطفی در ارتباط صنعت و فناوری دانست و افزود: برخلاف افتتاح پارکهای فناوری که معمولاً یک اقدام دولتی است، اینبار یک صنعت بزرگ ابتکار عمل را به دست گرفته که نشان از بلوغ اکوسیستم فناوری در کشور دارد.
وی همچنین فولاد آلیاژی ایران را یکی از بزرگترین بازیگران این زیستبوم خواند و تصریح کرد: این شرکت با رویکرد باز، نیازهای فناورانه خود را با همکاری شرکتهای دانشبنیان برطرف میکند که میتواند الگویی موفق برای سایر صنایع باشد.