به گفته دبیر انجمن فولاد، پیگیریهای فشرده صنعتگران، تولیدکنندگان و انجمنهای صنفی حاکی از این است که این بسته که مورد حمایت جمعی صنعتگران کشور است، در کمیسیون اقتصادی دولت معطل مانده است.
دبیر انجمن فولاد تصریح کرد: وزارت صمت نماینده صنعتگران در دولت است و صنعتگران و تولیدکنندگان خواستار همراهی وزارتخانههای اقتصادی با بسته حمایتی وزارت صمت هستند.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی افزود: انتظار ما از وزارتخانههای اقتصادی دولت، حمایت از صنایع کشور و جبران بخشی از زیانهای وارده به آنها است. این در حالی است که در هفته جاری سهمیه گاز فولادیها مجدد کاهش یافته و تابآوری صنایع به شدت کم شده است.
به گفته خلیفه سلطانی، انتظار و درخواست فولادسازان، تصویب فوری این بسته حمایتی در هیئت محترم وزیران است.
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اعلام اینکه خسارات وارده به فولادسازان از بابت محدودیت انرژی آن هم فقط در ۹ ماهه امسال بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد می شود، سوال کرد: آیا دغدغه وزرای اقتصادی دولت صرفا باید مدیریت نرخ ارز و مقررات ارزی باشد؟ آیا تضعیف صنعت کشور و تاثیرات منفی که بر معیشت مردم دارد، برای کمیسیون اقتصادی دولت اهمیت ندارد؟
مسئولین محترم دولت چگونه انتظار دارند تولیدکنندگان صنایع مختلف که به دلیل محدودیتهای انرژی تحمیل شده بر آنان نتوانستهاند به درستی تولید و کسب درآمد کنند، مالیات، بیمه، اقساط بانکی و قبوض برق و گاز و امثالهم را به موقع پرداخت کنند؟
خلیفه سلطانی خاطرنشان کرد: انتظار و درخواست جمعی صنعتگران و کارآفرینان کشور از وزارت نیرو، نفت، اقتصاد این است که تدابیری اتخاذ کنند تا بسته ارائه شده توسط وزارت صمت هر چه زودتر تصویب و اجرایی شود تا اقتصاد، صنعت و تولید کشور بیش از این متضرر نشود.