امیرحسین مدنی در مراسم احیا و آغاز بهکار مجدد یک واحد تولید کنسرو ماهی در کاشان ضمن بیان این مطلب افزود: بنیاد برکت امسال برای احیای ۱۲ هزار واحد تولیدی خرد، کوچک و متوسط برنامهریزی کرده بود که بهطور کامل و صد درصدی محقق شده است.
وی افزود: در این مدت ۸۰ واحد متوسط صنعتی نیز احیا و به چرخه تولید بازگردانده شده که با احیای این تعداد واحد تولیدی خرد، کوچک و متوسط، برای ۴۲ هزار نفر اشتغال ایجاد شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر احیای واحدهای صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل در کشور اظهار داشت: امسال نسبت به سرمایهگذاری و مشارکت اقتصادی با ۱۳۰ واحد صنعتی اقدام کردیم که ۸۰ واحد از این تعداد قبلاً تعطیل بوده و پس از احیا به چرخه تولید بازگشتهاند.
مدنی با تاکید بر جلب مشارکت و ظرفیتهای مردمی در فرآیند احیای واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: حجم کل سرمایهگذاری برای احیای این تعداد واحد تولیدی و صنعتی خرد، کوچک و متوسط یکهزار و ۶۳۶ میلیارد تومان است که سهم ۳۰ درصدی بنیاد برکت ۴۹۱ میلیارد تومان و ۷۰ درصد باقیمانده معادل یکهزار و ۱۴۵ میلیارد تومان از طریق مشارکتهای مردمی و آورده بخش خصوصی تامین شده است.
وی با اشاره به آغاز بهکار مجدد کارخانه شمس درخشان کاشان به عنوان یکی از این واحدهای احیا شده، عنوان کرد: این کارخانه با حجم سرمایهگذاری ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی احیا و به چرخه تولید بازگشته است.
مدنی یادآور شد: این کارخانه ظرفیت تولید ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار قوطی کنسرو را در سال دارد و برای ۸۰ نفر اشتغالزایی کرده است که این تعداد با راهاندازی فاز دوم، به ۳۰۰ نفر خواهد رسید.
مدیرعامل بنیاد برکت افزود: این واحد تولیدی در سال ۹۷ آغاز به کار کرده بود اما فعالیت آن فقط پس از چند روز، به طور کامل متوقف شد.
مدنی تصریح کرد: این کارخانه با تاکید رئیس ستاد اجرایی فرمان امام و با در اختیار گذاشتن سرمایه در گردش و اعتماد به کارآفرین احیا شده که بازگشت این واحد تولید کنسرو ماهی به مدار تولید، احیای ۲۰ میلیارد تومان سرمایه بخش خصوصی را نیز به دنبال داشته است.