• امروز : جمعه - ۲۱ دی - ۱۴۰۳
0

شرکت راشا از نرم‌افزار هوشمند مدیریت فرآیند تولید آهن اسفنجی میدرکس رونمایی کرد

  • کد خبر : 163323
  • ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۸:۱۹
شرکت راشا از نرم‌افزار هوشمند مدیریت فرآیند تولید آهن اسفنجی میدرکس رونمایی کرد
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان کاوشگران صنایع معدنی راشا، در مراسم رونمایی از نرم‌افزار هوشمند مدیریت فرآیند تولید آهن اسفنجی میدرکس گفت: این پروژه یکی از مهم‌ترین فرآیندها در زنجیره تولید آهن و فولاد است و منجر به افزایش ۲۰ درصدی بهره‌وری در کیفیت و ظرفیت تولید خواهد شد.

به گزارش تجارت آوا، مهندس مقداد ملکی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان کاوشگران صنایع معدنی راشا، در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران در غرفه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در جمع خبرنگاران از دستاوردهای اخیر این شرکت در حوزه‌های هوشمند‌سازی، بهینه‌سازی فرآیندهای تولید، شبیه‌سازی فرآیندها و مدیریت پسماندهای زنجیره فولاد، از جمله سرباره کوره قوس، خبر داد. وی همچنین از رونمایی نرم‌افزار هوشمند مدیریت فرآیند تولید آهن اسفنجی میدرکس به عنوان یکی از دستاوردهای برجسته این شرکت یاد کرد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان کاوشگران صنایع معدنی راشا، در ادامه به پروژه هوشمند‌سازی فرآیند تولید آهن اسفنجی میدرکس اشاره کرد و آن را یکی از مهم‌ترین فرآیندها در زنجیره تولید آهن و فولاد دانست و تأکید کرد این پروژه منجر به افزایش ۲۰ درصدی بهره‌وری در کیفیت و ظرفیت تولید خواهد شد.

مقداد ملکی در این مراسم با بیان اینکه شرکت راشا در طول این چند سال توانسته پروژه‌های بسیار موفقی را در حوزه‌های مختلف به سرانجام برساند گفت: امروز نیز شاهد رونمایی از نرم‌افزار هوشمند فرآیند تولید آهن اسفنجی میدرکس هستیم. این نرم‌افزار هوشمند نه تنها امکان مدیریت و افزایش ظرفیت تولید آهن اسفنجی را فراهم می‌کند، بلکه کیفیت تولید را نیز به طور چشمگیری بهبود می‌بخشد. این نرم‌افزار با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته، امکان کنترل دقیق‌تر فرآیندهای تولید را فراهم کرده و به صنایع فولادی کشور کمک می‌کند تا با بهینه‌سازی عملیات، بهره‌وری خود را افزایش دهند.

وی از تأسیس این شرکت با هدف استفاده از ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و دانش‌بنیان کشور برای رفع چالش‌های فناورانه در صنایع معدنی و فولادی خبر داد و گفت: این شرکت با سرمایه‌گذاری مشترک هفت شرکت بزرگ معدنی و فولادی کشور از جمله گل‌گهر، هرمزگان، چادرملو، فولاد ارفع خراسان، صبا نور و شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات تشکیل شده است. هدف اصلی این همکاری، بهره‌گیری از توانمندی‌های علمی و فناورانه داخلی برای ارائه راه‌حل‌های نوآورانه در جهت رفع مشکلات و چالش‌های پیش‌روی صنایع معدنی و فولادی است.

مقداد ملکی در این باره افزود: با تشکیل این شرکت، تلاش می‌کنیم تا با همکاری شرکت‌های پیشرو در صنعت، گام‌های مؤثری در جهت توسعه فناوری و افزایش بهره‌وری در بخش معدن و فولاد کشور برداریم.

در ادامه مهندس احمدی مدیر دپارتمان هوشمندسازی فرایندهای تولید شرکت کاوشگران صنایع معدنی راشا، از به‌کارگیری نرم‌افزار هوشمند در فرایند تولید آهن اسفنجی خبر داد و گفت: این نرم‌افزار با استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های نسل چهارم صنعت، امکان شبیه‌سازی کوره احیا و افزایش بهره‌وری در تولید آهن اسفنجی را فراهم کرده است.

احمدی افزود: این نرم‌افزار دارای چهار ویژگی کلیدی است که یکی از آنها قابلیت پیش‌بینی و تخمین آنلاین کیفیت آهن اسفنجی است. این ویژگی می‌تواند پارامترهای مهمی مانند درجه فلزشدگی و مقدار کربن را به‌صورت دقیق و سریع پیش‌بینی کند، که این امر به بهبود کیفیت و افزایش کارایی فرایند تولید کمک شایانی می‌کند.

وی در ادامه به قابلیت‌های پیشرفته این سیستم در تحلیل مشخصات ظاهری گندله و آهن اسفنجی اشاره کرد وگفت: در این نرم‌افزار از فناوری بینایی ماشین برای بررسی مشخصات ظاهری گندله و آهن اسفنجی استفاده شده است. این فناوری می‌تواند عواملی مانند دانه‌بندی، میزان شکستگی، پوشش آهک و حتی سیاه‌بودن آهن اسفنجی را به‌صورت دقیق پیش‌بینی و تحلیل کند. این اطلاعات به‌صورت آنلاین در اختیار کارشناسان قرار می‌گیرد تا کنترل بهتری بر فرایند تولید داشته باشند. محیط این نرم‌افزار بسیار ساده و کاربرپسند طراحی شده است. این سیستم قادر است در فرکانس‌های مختلف، اطلاعات دقیق و به‌روز را به کارشناسان فرایند و اپراتورهای اتاق کنترل ارائه دهد. این امر باعث می‌شود تا تصمیم‌گیری‌ها به‌صورت سریع‌تر و دقیق‌تر انجام شود و فرایند تولید با حداکثر کارایی ادامه یابد.

احمدی این نوآوری‌ها نه تنها دقت و کیفیت تولید را افزایش می‌دهند، بلکه با کاهش خطاهای انسانی و بهبود مدیریت فرایند، بهره‌وری کلی را نیز به میزان قابل توجهی ارتقا می‌بخشند.این نرم‌افزار برای اولین بار در ایران و بدون الگوبرداری از نمونه‌های خارجی، به‌طور کامل در داخل شرکت و بر پایه تحقیقات و پژوهش‌های بومی توسعه یافته است.

وی درباره نرم‌افزار هوشمند تولید آهن اسفنجی به قابلیت‌های پیشرفته این سیستم در کنترل بهتر فرایند اشاره کرد و گفت: فرایند تولید آهن اسفنجی بسیار گسترده و پیچیده است. با استفاده از هوش مصنوعی و شبیه‌سازی، می‌توانیم پارامترهای مهمی مانند مشخصات گاز احیایی و ویژگی‌های ریفرمر را به‌دقت پیش‌بینی و کنترل کنیم. علاوه بر این هوش مصنوعی به ما این امکان را می‌دهد که رخدادهای نامطلوبی که باعث کاهش ظرفیت تولید می‌شوند، مانند توزیع نامناسب دما در کوره احیا، را پیش‌بینی کنیم. این پیش‌بینی‌ها به ما کمک می‌کند تا مشکلات را سریع‌تر شناسایی کرده و اقدامات لازم را برای جلوگیری از وقوع آنها انجام دهیم. در نتیجه، کوره احیا می‌تواند با حداکثر ظرفیت خود به تولید ادامه دهد.

http://tejaratava.ir/?p=163323

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰