• امروز : جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳
1

سیاست های اعتباری بانک توسعه تعاون با نگاهی جامع به مسائل بانکداری تدوین گردیده است

  • کد خبر : 18099
  • ۱۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳
سیاست های اعتباری بانک توسعه تعاون با نگاهی جامع به مسائل بانکداری تدوین گردیده است

مدیر عامل بانک توسعه تعاون در خصوص تدوین و ابلاغ سیاست های اعتباری بانک در سال جدید توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، حجت اله مهدیان مدیر عامل بانک توسعه تعاون اظهار داشت: سیاست های اعتباری سالیانه تبیین کننده اهداف، راهبردها و راهکارها و راهنمای عملیاتی ارکان اعتباری بانک است.
وی تصریح نمود: طی چند سال اخیر همواره اهتمام بر این بوده است پیش از آغاز سال جدید، این سند مهم به کلیه همکاران به ویژه ارکان اعتباری بانک ابلاغ گردد و تکلیف همکاران برای ارائه خدمات عمومی و تخصصی اعتباری در سال پیش رو مشخص و تبیین شده باشد.
مهدیان با اشاره به لزوم توجه کافی به بانکداری اسلامی گفت: ارتقا و بهبود ضوابط و شرایط معاملات اسلامی جایگاهی ویژه در محتوای سیاست‌های اعتباری دارد.
وی با تبیین نقش توسعه‌ای بانک افزود: افزایش و تنوع بخشی به خدمات و فعالیت توسعه‌ای، حمایتی بانک از مهمترین بخش‌های این سند راهبردی بانک توسعه تعاون می‌باشد.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون خاطر نشان کرد: حجم فعالیت بانکداری به صورت مستمر در حال افزایش بوده است و همکاران با اهتمام ویژه‌ای سهم بسزایی از این عملیات را بر عهده داشته‌اند. از این رو تقویت کادر اعتباری ستاد، مدیریت شعب استان‌ها و شعب از اهمیت ویژه‌ای برخودار است و در این سند راهکارهای تقویت تبیین و مشخص گردیده است.
مهدیان رعایت عدالت اعتباری را از مهمترین اهداف این بانک برشمرد و گفت: جهت بهبود و ارتقای عدالت اعتباری و حفظ حقوق و تکریم مشتریان؛ ضروری است فرآیندهای اعتبارسنجی تخصصی به خوبی صورت پذیرفته و اولویت‌های سرمایه گذاری با توجه به اسناد بالادستی مشخص باشد.
وی تکریم عموم مشتریان حقیقی و حقوقی را از الزامات اخلاق حرفه‌ای عنوان نمود و گفت: برای برنامه ریزی و ارائه خدمات شایسته به عموم مشتریان، سطح ارتباطی بانک با مشتریان با توجه به نوع فعالیت اقتصادی و ظرفیت های شرکت ها ممکن است در طیف متنوعی باشد و شرکت هایی که فعالیت اقتصادی و تولیدی گسترده داشته و باعث اشتغال جمعی گسترده می شوند نیازمند ارائه وقت و توجه بیشتر،از سوی بانک هستند از این رو تلاش شده است در سیاست‌ها به ارتقا مکانیزم مدیریت مشتریان بزرگ به صورت ویژه ای پرداخته شود، تا با ارائه خدمات شایسته به کارآفرینان و تولید کنندگان بزرگ، شرایط مناسبی برای رونق تولید فراهم گردد.
مهدیان نگاه جامع به موضوع بانکداری را بسیار مهم دانست و گفت: فعالیت بانکی از دیدگاه کلان نیازمند راهکارهای مناسب تجهیز منابع و نیز تخصیص بهینه منابع و مصارف و رعایت نظم و انضباط نقدینگی است و چنانچه بانک با برنامه دقیق در چارچوب های حرفه ای بانکداری اعم از تجهیز منابع، تحقق درآمدهای مشاع و غیر مشاع، مدیریت اثربخش هزینه‌ای و مدیریت مطالبات عمل نماید، بستر مناسبی برای اجرای برنامه‌های اعتباری بانک فراهم خواهد شد.

http://tejaratava.ir/?p=18099

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.