• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
5
عضو هیئت مدیره انجمن انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران گفت :

در بحث پروبیوتیک ها ، تاکید بر ماهیت زنده میکرو ارگانیسم ها است

  • کد خبر : 77739
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۶
در بحث پروبیوتیک ها ، تاکید بر ماهیت زنده میکرو ارگانیسم ها است
دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در حوزه علوم دامپزشکی در این همایش گفت : پروبیوتیک یک واژه یونانی به معنای ( برای زندگی ) است زیرا این تعریف بر این مبنا است که پروبیوتیک ها ، مکمل های غذایی میکروبی هستند که از تعادل بهبودی میکروبی روده بر روی میزبان اثرات سودمندی دارند .


دکتر عباسعلی مطلبی بیان کرد : در بحث پروبیوتیک ها ، تاکید بر ماهیت زنده میکرو ارگانیسم ها است .برخی از میکرو ارگانیسم ها به مصرف انسان می رسند و برخی دیگر دام . این میکرو ارگانیسم ها از طریق بهبودی ویژگی میکروفلور در دستگاه گوارش تاثیرات سودمندی را به همراه دارند .
وی مطرح کرد : مقوله ای که در زمینه محصولات پروبیوتیک بسیار مطرح است کاربرد آنها در حوزه دامپروری، آبزیان با هدف ارتقاء سطح ایمنی موجودات زنده و مقاومت در برابر انواع ویروس ها ، باکتری ها و انگل ها می باشد .
این عضو هیئت مدیره انجمن انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران افزود : هدف دیگر نیز این است محصولات دام و طیور و آبزیان به صورت غنی شده مورد استفاده انسان ها قرار بگیرد ، بدین صورت جهت مصرف محصولات بسته بندی شده پروبیوتیک به شیر و … افزوده شده و افراد جامعه از فواید آن بهره مند شوند .
وی می گوید : محصولات پروبیوتیک ها از دهه های گذشته مورد استفاده انسان ها بوده است اما با گذشت زمان و پشرفت علم این موضوع مطرح شده که این میکروارگانیسم های زنده در هر محیط واکوسیستم تحت تاثیر عوامل محیطی قرارگرفته خواص جداگانه ای برحسب فصول و شرایط زیست بوم و… دارند که نیاز به بررسی و تبادل دانش است .
دکترعباسعلی مطلبی بیان کرد : با تحقیقاتی که در زمینه پروبیوتیک در زمینه آبزیان و دام و طیور انجام شده است هر روز بر مزایای آن بر سلامت و ارتقاء سطح ایمنی انسان ها و حیوانات افزوده می شود که نشان دهنده اهمیت این علم و تبادل اطلاعات است .
دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در حوزه علوم دامپزشکی اظهار کرد : پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با شعار ” از میکروبیوم تا پروبیوتیک ” است و هدف از برگزاری آن انتقال دانش و تکنولوژی در زمینه محصولات جدید پروبیوتیکی و آموزش و ترویج نحوه فرآیندهای تولید در ابعاد مختلف است .
وی در پایان گفت : پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند تا ۵ اسفند در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار می شود .

https://tejaratava.ir/?p=77739

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.