• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
6

پروژۀ کاربردی «تحول دیجیتال» فولاد مبارکه اصفهان با ایرانسل کلید خورد

  • کد خبر : 23259
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۴
پروژۀ کاربردی «تحول دیجیتال» فولاد مبارکه اصفهان با ایرانسل کلید خورد
ایرانسل با امضای دو تفاهم‌نامه، اجرای طرح تحول دیجیتال در فولاد مبارکۀ اصفهان، در راستای طرح «فولاد مبارکۀ هوشمند» را آغاز کرد.

به این ترتیب، برای نخستین بار در ایران، ایرانسل کاربردهای تجاری نسل پنجم ارتباطات همراه (۵G) در صنعت را در اختیار شرکت فولاد مبارکه اصفهان، بزرگترین تولیدکنندۀ فولاد در خاورمیانه و شمال آفریقا، قرار می‌دهد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، مراسم امضای این تفاهم‌نامه‌ها، بین ایرانسل، شرکت فولاد مبارکۀ اصفهان و نیز شرکت بین‌المللی مهندسی سیستم‌ها و اتوماسیون ایریسا، صبح شنبه، ۸ خرداد ماه ۱۴۰۰، در سالن همایش‌های مرکز تحقیقات شرکت فولاد مبارکه برگزار شد و دکتر بیژن عباسی‌آرند مدیرعامل ایرانسل، مهندس حمیدرضا عظیمیان مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، دکتر رسول سرائیان مدیرعامل شرکت ایریسا و مهندس سید مهدی نقوی معاون تکنولوژی فولاد مبارکه اصفهان، در آن حضور داشتند.
بر اساس این تفاهم‌نامه، ایرانسل با همکاری دیگر طرف‌ها، تحول دیجیتال را در فولاد مبارکۀ اصفهان، با تمرکز بر دو حوزۀ لجستیک هوشمند و پوشش شبکۀ ارتباطی نسل پنجم، پیاده‌سازی می‌کند.

در این راستا، ایرانسل با اجرای راهکارهای نوین دیجیتال در فرایندهای شرکت فولاد مبارکه، شامل سالن‌های تولید، خطوط تولید، تجهیزات، سنسورها، وسایل نقلیه و…، زیرساخت‌های مورد نیاز برای ایجاد و توسعۀ «کارخانۀ متصل» را فراهم می‌کند.
همچنین طراحی و راه‌اندازی خدمات دیجیتال و شبکه‌های ارتباطی موردنیاز نظیر NB-IoT ،۵G، کلان‌داده، خدمات مراکز داده، زیرساخت‌ها و خدمات ابری، از جمله دیگر مفاد این تفاهم‌نامه است.

با انعقاد این تفاهم‌نامه، هر سه طرف، از ظرفیت‌ها و فرصت‌های خود برای تقویت و توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور که در زمینۀ موضوع تفاهم‌نامه فعالیت می‌کنند، به منظور تکمیل زنجیرۀ ارزش مورد نیاز با تکیه بر دانش و توان بومی استفاده می‌کنند.
مدیرعامل ایرانسل در این مراسم، با ابراز خرسندی از حضور در جمع مدیران و کارکنان مجتمع بزرگ فولاد مبارکه، این شرکت را یک مجموعۀ ارزشمند و موفق در سطح کشور دانست و گفت: خوشحالم که فولاد مبارکه، تحول دیجیتال را به‌عنوان نیاز جدی توسعه آتی صنعت، شناسایی و برای آن برنامه‌ریزی کرده است.

وی با اشاره به دستاوردهای مهم ایرانسل در حوزۀ ایجاد و توسعۀ زیرساخت‌های ارتباطی، با وجود جوان بودن ایرانسل در مقایسه با بسیاری دیگر از شرکت‌ها، از جمله ارائۀ نخستین خدمات اینترنت همراه در ایران، روی نسل ۲.۷۵ و نیز پیشتازی در توسعۀ نسل سوم و راه‌اندازی نسل چهارم و پنجم تلفن‌همراه در کشور، با راه‌اندازی نخستین سایت ۵G ایران در مرداد ۱۳۹۹ و در مجموع، راه‌اندازی هفت سایت نسل پنج در چهار شهر ایران در سال گذشته، تأکید کرد: بیشتر از ۲ونیم سال است که در ایرانسل، روی زیرساخت‌های نسل پنج کار می‌کنیم و شبکۀ ما در کل کشور، در صورت تأمین تجهیزات سایت، صدور مجوزهای لازم و همکاری سایر دستگاه‌ها، آمادۀ ارائۀ خدمات ۵G است.
عباسی‌آرند، فناوری نسل پنج ارتباطات را، برخلاف نسل‌های قبل، نه فقط برای استفادۀ کاربر عادی، بلکه زیرساخت تحول دیجیتال در صنعت دانست و ابراز امیدواری کرد، تحول دیجیتال در صنعت فولاد، با کمک این فناوری، سرعت بیشتری بگیرد و زمینۀ همکاری و هم‌افزایی دو شرکت، بیش از پیش فراهم شود.
در ادامۀ این مراسم، مهندس محسن یوسف‌پور مدیرکل راهکارهای سازمانی ایرانسل، به تشریح مزایای اجرای طرح تحول دیجیتال در صنعت فولاد و نسل پنجم فناوری ارتباطات پرداخت و افزایش بهره‌وری، کاهش مصرف انرژی و… را از جمله نتایج آن عنوان کرد.

وی به چهار حوزۀ کاربردی جرثقیل هوشمند، نظارت تصویری،  بینایی ماشین و پایش خودکار اشاره و با اشاره به تجربۀ همکاری ایرانسل با شریک خارجی خود، شرکت MTN، ابراز امیدواری کرد اجرای این تفاهم‌نامه، موجب انتقال تجربه‌های روز دنیا در این زمینه به کشور و اجرای آن شود.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه نیز در این مراسم، با ابراز خرسندی از اینکه این پروژه، فتح بابی برای اجرای پروژه‌های ۲۲گانه طرح تحول دیجیتال فولاد مبارکه است، آن را یک اقدام کاملاً ضروری برای طرح‌های کلان آیندۀ این شرکت برشمرد.
عظیمیان، امضای این تفاهم‌نامه را نشان‌دهندۀ ارادۀ جدی طرفین و حاوی پیامی برای شرکت‌های نوپا و دانش‌بنیان برای حضور و مشارکت در این‌گونه طرح‌ها دانست.
وی افزود: از همکارانم خواستم که از ظرفیت ایرانسل، بیشتر و بهتر استفاده کنند، زیرا این شرکت برخلاف برخی شرکت‌های دیگر، به دنبال اهداف مادی صرف نیست و ارتقای سطح تکنولوژی در کشور و افزایش بازدهی همۀ بخش‌ها در صنعت کشور را دنبال می‌کند.

مدیرعامل شرکت ایریسا نیز در این مراسم، با اشاره به برخی مزایای شبکۀ ۵G و تفاوت‌های آن نسبت به نسل‌های قبل، دو حوزۀ لجستیک هوشمند و پوشش شبکۀ ارتباطی نسل پنجم را دو حوزۀ استراتژیک و کلیدی در هوشمندسازی و دیجیتالی شدن صنعت کشور برشمرد و بر ایجاد شبکۀ ارتباطی یکپارچه و غیرجزیره‌ای، به عنوان یکی از کاربردهای این فناوری، تأکید کرد.

در ابتدای این مراسم، مدیرعامل ایرانسل با حضور در گلزار شهدای شرکت فولاد مبارکه، با قرائت فاتحه و نثار گل، یاد و خاطرۀ حماسه‌سازان جنگ تحمیلی و سایر عرصه‌های دفاعی کشور را گرامی داشت.

همچنین پس از پایان مراسم، دکتر عباسی‌آرند و هیأت همراه، طی بازدید از بخش‌های مختلف و خطوط تولید شرکت فولاد مبارکه، از نزدیک در جریان فعالیت این شرکت قرار گرفت و با کارکنان و کارگران، صمیمانه گفت‌وگو کرد.

https://tejaratava.ir/?p=23259

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.