به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط عمومی شرکت اعتبارسنجی ایران، سید محمدحسین سجادی نیری، رئیس هیات مدیره انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر کشور و مدیرعامل تکنو تجارت با رضا قاسمپور مدیرعامل شرکت اعتبارسنجی ایران دیدار کرد.
سجادی نیری در این دیدار ضمن تاکید بر اثربخشی اعتبارسنجی در به رفتار درآمدن افراد و تقویت روحیه تعهد مداری در جامعه، بیان داشت: اعتبارسنجی یکی از مصادیق فناوری نرم است که به رفتارسازی در جامعه کمک میکند.
وی بااشاره به تلاشهای صورتگرفته برای ارتقاء نقش اعتبارسنجی در جامعه اظهارداشت: این حرکت خودجوش و سعیوتلاش مجموعه مدیران و کارکنان شرکت اعتبارسنجی ایران برای هموار کردن این مسیر سنگلاخی در راستای تامین اطلاعات گسترده برای بهبود اعتبارسنجی بسیار شایسته تقدیر است.
رئیس انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر کشور، اعتبارسنجی را یک موهبت ملی دانست و افزود: نیاز است که مردم اعتبارسنجی را تجربه کنند تا با پیبردن به مزیتهای آن در ابعاد مختلف اقتصادی و اجتماعی، میزان شیرینی آن را بیشتر درک نمایند و با آن ارتباط برقرار کنند.
وی ادامه داد: پیشگیری از بروز تخلف، تقلب و کلاهبرداری تنها یکی از مزیتهایی است که با اعتبارسنجی میتوان از بروز مشکلات آن جلوگیری به عمل آورد و نیاز است تا همه مسئولین به صورت جدی پای کار آیند.
دکتر سجادی نیری ضمن تاکید بر نقش مهم و تاثیرگذار اعتبارسنجی در توسعه و بروزرسانی سامانههای دولتی، اظهارداشت: از این خدمت در تمامی سامانههای دولتی مانند خودنویس و غیره می توان استفاده کرد و لازم است تا لندتکها و بخش خصوصی نیز از این سرویس اعتبارسنجی استفاده نمایند.
وی ادامه داد: مسئله اصلی ما در صندوقهای حمایتی نیز میزان اعتبار افراد است که به عنوان دغدغهای جدی هزینههای قابل توجهی را تحمیل میکند، با این حال میزان موفقیتمان در سنجش درست اعتبار افراد نیاز به بررسی دارد.
رئیس هیات مدیره انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر کشور افزود: یکی از بخشهای مهم در سکوهای تامین مالی جمعی ضمانتنامهای است که از افراد آورنده طرح دریافت میکنند. بخشی از این ضمانتنامهها توسط بانکها و بخش قابل توجهی از آن از طریق صندوق پژوهشوفناوری صادر میشود.
وی گفت: صندوقها نمیتوانند به بسته جامعهای از اطلاعات اعتباری افراد دسترسی داشته باشند؛ بنابرین متوجه نمیشوند که آن فرد در چند جای دیگر نسبت به اخذ ضمانتنامه اقدام کرده است.
سید محمدحسین سجادی نیری ادامه داد: چنانچه یکی از اینها دچار مشکل بازپرداخت شود، به صورت پیوسته صندوقهای پژوهش فناوری، و در نتیجه طرحی که به واسطه آن روی سکو بوده و مشارکت کنندگان تامین خرد مالی نیز دچار مشکل خواهند شد.
وی تصریح کرد: انجمن سرمایه گذاری خطرپذیر بیش از ۱۵۲ عضو دارد که ۵۰ عضو آن را صندوقهای پژوهشوفناوری تشکیل میدهد که بخش اصلی تامین مالی اکوسیستم نوآوری فناوری و دانشبنیان کشور را برعهده دارند. شرکت هایی که در حوزه دانشبنیان فعال هستند معمولا طرحهایشان مورد قبول بانکها نیست و اساساً برای گرفتن تسهیلات و ضمانتنامه از بانکها دچار مشکل هستند.
رئیس هیات مدیره انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر، صندوقهای پژوهشوفناوری، مسئولیت تخصیص اعتبار و پرداخت تسهیلات و یا صدور ضمانتنامه به شرکتهای دانشبنیان را برعهده دارند و از این منظر خدمات شرکت اعتبارسنجی ایران میتواند به کاهش ریسک آنها کمک کند.
تاکید بر نقش موثر اعتبارسنجی در رفتارسازی اجتماعی
رئیس هیات مدیره انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر کشور اظهارداشت: اعتبارسنجی یکی از مصادیق فناوری نرم است که به رفتار سازی در جامعه کمک میکند.
https://tejaratava.ir/?p=152055